FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

 

  Regisztrálni szeretnél magántanárként?

Kattints IDE és töltsd ki a jelentkezési lapot 


Hogyan hirdess úgy, hogy sok-sok tanítványod legyen? Mi a sikeres hirdetés titka?

Ha kíváncsi vagy rá, kattints a Hasznos infók menüpontra!

 

Tanítanék


Több ezer magántanárnak segítettünk tanítványokat találni 2005 óta.
Leszel Te a következő? :)

Miért érdemes regisztrálnod a tutimagantanar.hu adatbázisába magántanárként? Miért pont minket válassz? 

 • 19 év tapasztalat a magántanár-közvetítésben
 • Több ezer elégedett magántanár 2005 óta
 • Nálunk megtalálnak a diákok! Ha egy olyan honlapon szeretnél hirdetni, ami tényleg ismert és látogatott, nálunk a helyed! Regisztrálok! »


Néhány adat az elmúlt 19 évből:

 • összesen több mint 7,6 millió látogató a honlapon
 • több mint 4.000 magántanár hirdetett az oldalon összesen az elmúlt 19 évben
 • több ezer sikeres közvetítés
 • 110 magántanár több mint 10 éve folyamatosan hirdet a tutimagantanar.hu oldalon
 • 25 magántanár 2005 óta hirdet nálunk


Amennyiben megtisztelsz bennünket jelentkezéseddel, a következő előnyöket tudjuk Számodra biztosítani:

 • Adatlapod megjelenik a tutimagantanar.hu oldalon, mely Magyarország egyik legnépszerűbb magántanár adatbázisa. Naponta több százan keresgélnek nálunk az egész ország területéről.
 • Személyre szabottan segítünk Neked az igazán profi hirdetés megírásában, melyre tényleg jelentkeznek is a diákok. Kérd a segítségünket! A sikeres hirdetés megírásához a Hasznos infók menüpontban is találsz ötleteket.
 • Személyes oldaladra belépve bármikor tudod szerkeszteni a magántanári hirdetésedet az aktiválást követően.
 • Gyors, rugalmas ügyintézéssel várunk.
 • Kiemelt figyelmet fordítunk az interneten történő folyamatos jelenlétre (Google Adwords hirdetések; apróhirdető oldalakon, linkgyűjteményekben hirdetünk), ill. hirdetéseink megtalálhatók utcai hirdetőtáblákon is.
 • Komoly kiegészítő jövedelemre tudsz szert tenni tanítással tanári állás vagy egyetem, főiskola mellett.

 

felkialtojel Kattints ide, hogy megtudd, mi a sikeres hirdetés 10 titka!


Regisztrációs díjak

Az adatbázisba történő jelentkezés regisztrációs díj megfizetésével vehető igénybe. Ennek mértéke:

 • örökös tagság: 65.900 Ft
 • 12 hónapra: 23.900 Ft (megtakarítás: 15.700 Ft)
 • 6 hónapra: 15.900 Ft (megtakarítás: 3.900 Ft)
 • 3 hónapra: 9.900 Ft


Figyelem! A regisztrációs díj már az első tanítvány első néhány órája után megtérül, így ha csak egyetlenegy diákod lesz a honlapon keresztül, már akkor is bőven megéri!

A 3, 6 és 12 hónapos regisztráción kívül 2018. január 30-tól lehetőség van örökös tagságot is váltani a tutimagantanar.hu oldalra.

Az örökös tagság megváltásával soha többet nem kell regisztrációs díjat fizetned.
Érdemes kihasználnod a lehetőséget, ha hosszútávon szeretnél tanítványokat vállalni. Ha az örökös tagságot választod, bármikor kérheted, hogy vegyük le a hirdetésedet az oldalról (ha épp nem tudsz új tanítványokat vállalni) és természetesen azt is, hogy ismét kerüljön fel az adatlapod.

Kicsit több mint 3 évnyi regisztráció árából örökre fent lehet a hirdetésed a tutimagantanar.hu oldalon. :)

A 3, 6 és 12 hónapos tagság, valamint az örökös tagság nem átruházható.
Ha a lejárat előtt kéred a hirdetésed törlését, a fennmaradó időszakra eső regisztrációs díj nem jár vissza.


A regisztráció menete:

 1. Töltsd ki a regisztrációs lapot.
 2. Várj, amíg felvesszük veled a kapcsolatot.
 3. Fizesd be a regisztrációs díjat.
 4. Amikor megérkezik az összeg, aktiváljuk a hirdetésedet. Aktiváláskor a rendszer küld egy jelszót e-mailben, mellyel be tudsz lépni a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva és tudod szerkeszteni a hirdetésedet.
 5. A befizetésről elektronikus számlát küldünk e-mailben.

 

A kiemelési lehetőségekről a Hasznos infók menüpontban olvashatsz.

 

Magántanár partnereink mondták:

Szuperül működik újfent minden, tényleg parádés a rendszeretek.

Bálint-Kiss Anikó - angol, német magántanár


Szeretném megköszönni az oldal adta lehetőségeket. Szeptember óta több új céges megkeresésem volt és azóta a L'oreal- nak, Idomsoft, MNB-nek, paksi gyárnak + Hídépítő Zrt-nek, Legrand, International House-nak tartok jelenleg is tanfolyamokat, úgyhogy hálásan köszönöm a segítséget!!!

Zán Tímea Izabella - angol, olasz, orosz, biológia, kémia magántanár


Nagyra értékelem a fantasztikus segítséget, amit nyújtottatok. Az elmúlt időszakban számos érdeklődő kereste fel az oldalt, bármikor kér tanácsot tőlem valaki, mindig titeket ajánllak. Több éve regisztrált tagotok vagyok és ez idő alatt rengeteg megkeresést kaptam. A különböző korosztályú ügyfelek különféle tanulmányi területekről érkeznek, ami azt bizonyítja, hogy az oldal profi és  országosan is ismert, a megkeresések száma folyamatosan nő. Nagyon fontosnak tartom a közvetlen kommunikációt, amit veletek tapasztaltam, mert ez nagyban elősegíti az együttműködést. A szolgáltatás, amit nyújtotok, kiváló, és rendkívül megbízható. A tanítványok rendszeresen találnak rám az oldalon. A pontos tájékoztatás mellett szeretném kiemelni a honlap tulajdonoshölgyének a figyelmét is. Rendszeresen értesített a hirdetésem állapotáról, még levélben is, és mindig időben jelezte, amikor a hirdetésem lejárt. Egész egyszerűen remek szolgáltatást nyújtotok, és azt gondolom, hogy bárki, aki belevág, biztosan megtérül a befektetett összeg. Köszönöm a lehetőséget, biztos vagyok benne, hogy hosszú távon ügyfeletek maradok. :)

Tar Márta Flóra - analízis, matematika, fizika, matematika idegen nyelven, fizika idegen nyelven, angol, német, magyar, mint idegen nyelv mestertanár / MEd nyelvtanár, Mentor, szakfordító, tolmács, vizsgáztató 


Minden alkalommal jöttek tanítványok, amikor a tutimagantanar.hu oldalon hirdettem. Bőven kifizetődő, megéri a szolgáltatás az árát.

Barta András - német tanár


Számomra azért egy abszolút win-win-win oldal a Tutimagántanár, mert sok kedves és fejlődni vágyó kliensem mellett ismerősöknek is tudok segiteni az oldalon való hirdetés ajánlásával.

Csilla, a hirdetési felület vezetője, mindig azonnal elérhető és készségesen segít. Ez hatalmas plusz a mai rohanó világban.

A legjobb magyar hirdetési oldal nekem. További sok sikert kívánok!

György Joy - angol, magyar magántanár 


Szeretném nagyon megköszönni ezt a nyarat, nagyon sok tanítvány jött nektek hála, mindegyikkel elértük a nyárra kitűzött célokat és én is elértem az anyagi vonatkozásban kitűzött célom ezzel kapcsolatban! :)

Fehér Nóra - angol nyelvtanár


Tapasztalataim szerint ez a tanárkereső oldal jelenleg a leghatékonyabb, alig egy-két másik ér csupán a nyomába. Az összes internetes megkeresés min. fele innen jön számomra, pedig még van két fizetős és még néhány ingyenes oldal, ahol hirdetek. Ajánlottam is egyik ismerősöm figyelmébe, aki úgy néz ki, hamarosan szintén regisztrál.

Székelyhidi Áron - matematika magántanár


Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy létrehoztad ezt a magántanár-közvetítő honlapot.

Lassan 3 éve regisztráltam egy barátnőm által 1 hónapos ingyenes hirdetési lehetőséggel.

"Egy hónap egy tanítvány" - szlogennel kezdődhetne a történet, mert valóban az alatt az egy hónap alatt egy anyuka találta rám, aki a kislányának keresett magántanárt.

Az eltelt időben nemcsak tanára vagyok a kislánynak, de mondhatni családtagként vagyok jelen életükben, hiszen több családi programon is részt vettük egymás életében. :)

Ebben az időszakban a főállásom mellé kerestem valami kiegészítő lehetőséget, többek között Budapestre való felköltözésem anyagi vonzata miatt is.

A következő - már fizetős regisztrációm - által újabb tanítványaim lettek, akik közül egy végzős középiskolás lány segítségemmel 5-ös történelem és magyar érettségi jeggyel + dicsérettel most már a bp-i Corvinus Egyetem friss hallgatója. :)

Őszintén szólva a második regisztráció utáni tanítványok már a mindennapi megélhetésemet biztosították. De ami a legfontosabb volt, a gyerekek rengeteg plusz energiát és erőt adtak ezekben a hónapokban is és a külső, anyagi nehézségeken túllépve, a felnőtté válás útján haladva lelkileg kiegyensúlyozott, boldog emberré váltam.

A harmadik - talán még most is tartó regisztráció által az idén nyáron "kiesett" gyerekek helyett új gyerekekkel is foglalkozom, illetve egy gimnázium igazgatója az oldal által sni-s gyerekek történelem óráinak megtartásával bízott meg.

Magántanári ténykedésem "i" betűjére ezzel fel is került a pont. :)

Összefoglalva röviden és tömören még egyszer szeretném megköszönni Neked a lehetőséget, hogy tagja vagyok a csapatodnak. :)

Géczi Mónika - magántanár: általános iskolai tárgyak, fejlesztőpedagógia


Nagyon köszönöm a lehetőséget a hirdetésre. Ezen az oldalon 3 éve regisztráltam és rengeteg kedves tanítványt szereztem az összes korosztályból. Eredményeik rendszeresen 1-2 jegyet javultak és sikeres érettségi, felvételi vizsgát tettek közép- és felsőfokú intézményekbe. Most jelentkezem fizikából doktori képzésre, így fizikából is várom a tanítványokat. Különösen jó szolgáltatása a cégnek az előrehelyezés, így a tanítványok hamarabb megtalálnak, illetve a video, ahol élőben be lehet mutatkozni, így a szülő is tudja, hogy kihez küldi a gyermekét.

Én is innen szereztem magamnak angoltanárt. Tanulom a matematika-fizika szaknyelvet angolul. Még egyszer köszönöm a lehetőséget.

Sóvágó Andrea - matematika, fizika magántanár


Tisztelt Tuti Magántanár!

Fél évvel ezelőtt került fel a hirdetésem a honlapra. Eleinte nagyon kételkedtem a sikerben, de utólag azt mondom, nagyon jó döntés volt.

A szolgáltatás, amit a honlap nyújt elsőrangú, a tájékoztatás is nagyon jó. A tanítványok is rendszeresen megtaláltak, ebben is nagyon elégedett vagyok.

A tájékoztatás azon felül, hogy honlap tulajdonos hölgy, rendszeresen levélben (postai) értesített a hirdetésem állapotáról, időben szólt, hogy lejár a hirdetésem.

Az egész szolgáltatás kitűnő, úgy gondolom, ha valaki belevág biztosan megtérül a befektetett összeg.

Köszönöm a lehetőséget, én biztosan ügyfeletek leszek még sokáig!

Szegedi Tamás - matematika, informatika, angol magántanár


Kedves Honlapszerkesztők!

Nagyon örülök, hogy kapcsolatba kerültem veletek!
Kétoldalúan tudom használni a hirdetéseket: egyrészt kislányomnak keresek (és találtam is!) korrepetálás-segítséget különböző tárgyakból egyetemista fiatalok személyében. Másrészt a saját képesítésem hirdetem: ének és szolfézstanár vagyok, zeneiskolai állásom mellett szívesen vállalok magánnövendékeket, felvételi előkészítést.

Mindkét irányban gyümölcsözők a kapcsolataink, üzleti értelemben is, de egyáltalán nem mellékesen: barátságos emberek osztják meg tudásukat egymással, emberileg is sokat kapunk egymástól!

Szívből köszönjük a lehetőséget, és szívesen ajánljuk másoknak is!

Üdvözlettel:
Koós Flóra - ének, szolfézs magántanár


A tutimagantanar.hu valódi piacvezető internetes lap, amely segítségével sok tanítványt találhatsz. Mivel könnyű megtalálni az interneten, tapasztalataim szerint jobban megéri itt hirdetni, mint bárhol máshol, legyen az írott, vagy elektronikus média.

Nagy Péter - magántanár: angol, matematika, általános iskolai tantárgyak

Jelentkezéseddel Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő és egyben a legnépszerűbb magántanár-közvetítő adatbázisához csatlakozol, melybe sok szeretettel hívunk és várunk!

Őszintén reméljük, ajánlatunk elnyerte tetszésed, és hamarosan partnereink között köszönthetünk! Ehhez mindössze a következő egyszerű lépésre van szükség:

Kattints ide az online jelentkezéshez

 vagy kattints IDE, töltsd le a regisztrációs adatlapot és küldd vissza e-mailben az info@tutimagantanar.hu címre!


Bővebb információért kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot, hívj a 06-70/251-0077-es számon, vagy írj az info@tutimagantanar.hu e-mail címre.

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső