FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Matematika, fizika tanár: Török Csaba

Bemutatkozás

Török Csaba HATÉKONY OKTATÁS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS, ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS!

Analízis tanár, Atomfizika tanár, Bevezetés a matematikába (ELTE) tanár, Csillagászat tanár, Differenciálegyenletek tanár, Differenciálgeometria tanár, Differenciálszámítás tanár, Dinamika tanár, Diszkrét matematika tanár, Értékpapírszámtan tanár, Fizika tanár, Fizika idegen nyelven tanár, Gazdasági matematika tanár, Hőtan tanár, Integrálszámítás tanár, Kémia tanár, Kémiai számítás tanár, Kombinatorika tanár, Komplex függvénytan tanár, Komplex számok tanár, Kvantitatív módszerek tanár, Lineáris algebra tanár, Matematika tanár, Matematika alapjai (ELTE) tanár, Matematika idegen nyelven tanár, Mátrixalgebra tanár, Mátrixszámítás tanár, Mechanika tanár, Operációkutatás tanár, Optimumszámítás tanár, Statisztika tanár, Számelmélet tanár, Valószínűségszámítás tanár, Véges matematika tanár

Kiváló eredményű ELTE matematikusi diplomával és országos fizika tanulmányi versenyi helyezéssel a legfelsőbb szintig segítséget tudok nyújtani a tanuláshoz, akár a különösen elfoglaltaknak vagy a tanulmányaikban éveket kihagyó, önbizalomhiányos, tanulási nehézséggel küzdő diákoknak is. Sokéves tapasztalat alapján mondhatom: nincs reménytelen eset! Vészhelyzetben akár kora reggel, késő este vagy hét végén is tudok segíteni, de a biztos eredmény érdekében jobb elkerülni a kapkodást.

Koromból fakadóan (negyvenes) a munka mellett tanuló korosztállyal is könnyen szót értek, és nagyon türelmes vagyok. Koncentrációzavarral vagy egyéb tanulási nehézséggel küzdő diákok testre szabott egyéni oktatását is vállalom.

Azon kisszámú tanárok közé tartozom, akik középiskolásokat három tárgyból is (matematika, fizika, kémia) segíteni tudnak. Ez különösen hasznos lehet, ha a fő problémás tárgy mellett esetenként, pl. dolgozat előtt másik tárgyból is szükséges egy kis támogatás. A közös gyakorlás mellett minden esetben adok házi feladatot, így csak akkor lépünk tovább, ha diákom valóban képes önállóan megbirkózni a feladatokkal. Ennek köszönhetően a közös munka már rövid távon az osztályzatokban megmutatkozó eredménnyel jár.

A matematika szinte minden ágát a legfelsőbb szintig oktatom (pl. analízis 1/2/3., lineáris algebra, differenciálegyenletek, statisztika, komplex függvénytan, diszkrét matematika, kvantitatív módszerek). E tárgyakat angolul is tanítom, a következő bekezdés szerinti díjazás mellett.

Szívesen fogadok magyar vagy külföldi diákokat az angol nyelvű iskolákból (British School, Britannica, AISB, SEK, BME IS, ICSB), akiket bármely nemzetközi vizsgaszint elérésében támogatni tudok, fizikából és kémiából is (pl. IB SL/HL Diploma /IA konzultáció is/, MYP, GCSE O/AS/A-Level, SAT, GMAT, AP, ACT, STEP, GRE). Német nyelven tanuló magyar diákok korrepetálását is vállalom, valamint felkészítésüket az osztrák, német vagy magyar rendszerű érettségire matematikából és fizikából. Több száz idegennyelvű tankönyvem és feladatgyűjteményem segíti a hatékony munkát, így bármely igénynek meg tudok felelni. Az egyéni oktatás díja idegennyelvű tananyag esetén 19.800 Ft/45 perc.

Tehetséggondozást, versenyfelkészítést is vállalok a matematika vagy fizika iránt mélyebben érdeklődők számára, az általános iskolai versenyektől (pl. Bolyai, Zrínyi, Kalmár, Kenguru, Arany Dániel, Vermes, Mikola) egészen az OKTV szintjéig. Ehhez rendelkezésre állnak az utóbbi 30 év feladatsorai valamennyi nagy múltú verseny esetében. A tehetséggondozó egyéni foglalkozások díja általános iskolások számára 19.800 Ft/45 perc, középiskolásoknak (9. osztálytól) 22.000 Ft/45 perc.

Az órák hossza rugalmasan igazodik a tanulmányi célokhoz és a diák terhelhetőségéhez, így 45 és 120 perc közötti lehet. Akár szombaton is van lehetőség magánórára.

Óráimat az Astoriánál tartom jól felszerelt, csendes, légkondícionált irodában, mely a Belvárosból és a legtöbb egyetemtől 15 perc alatt elérhető, valamint fiatalabb vagy külföldi diákok számára is biztonságosan megközelíthető.
Átmenetileg az órákat csak online formában tudom megtartani.

TANULÓPÁROKNAK az alapóradíj CSUPÁN 9.500 FT/45 PERC fejenként (magyar tananyag esetén). A díjról természetesen számlát tudok adni. Nem kínálok zsákbamacskát: soha nem kérem az óradíj előre fizetését, se egy hétre, se egy hónapra. Diákjaim és az elégedett szülők ragaszkodása miatt nincs is szükség ilyesmire. Eseti óralemondáskor mindig igyekszem helyettesítő időpontot találni, ugyanakkor magas óraszámomra tekintettel aznapi lemondás esetén a foglalkozás szokásos díja 50%-ának megtérítését kérem.

Díjaim az átlagosnál magasabbak, de tapasztalatom, hatékonyságom, elkötelezettségem is az. Pontosan tudom, hogy az egyes témakörökön belül mely részletek szoktak megértési nehézséget okozni, és sokéves munkám során kiérlelt módszerekkel, magyarázatokkal segítem diákjaimat túljutni ezeken. Speciális igények széles körének tudok megfelelni (pl. tanulási nehézségek kezelése, idegen nyelvű tananyagok, tehetséggondozás, érettségiző diákok további támogatása egyetemi tanulmányaikban).

Általános- és középiskolás diákok számára szülő általi megkeresés esetén 45 perces, ingyenes próbaórát ajánlok, így a szülő és a diák is minden kötöttség nélkül megismerheti az oktatás menetét. Ha biztos kezekben szeretné tudni gyermeke felkészítését, számíthat rám.

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Astoriánál
Telefonszám:
06-70/229-1313
Tanít saját helyszínen?
Astoria
Házhoz megy?
Igen, az V. kerületben
Vállal csoportos oktatást?
Igen, max. 2 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
AnalízisKözépiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
AtomfizikaKözépiskola, Érettségi / Felvételi17500 Ft / 45 perc
Bevezetés a matematikába (ELTE)Egyetem17500 Ft / 45 perc
CsillagászatKözépiskola, Érettségi / Felvételi17500 Ft / 45 perc
DifferenciálegyenletekFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
DifferenciálgeometriaFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
DifferenciálszámításKözépiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
DinamikaKözépiskola, Érettségi / Felvételi17500 Ft / 45 perc
Diszkrét matematikaFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
ÉrtékpapírszámtanFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
FizikaÁltalános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi17500 Ft / 45 perc
Fizika idegen nyelvenÁltalános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi19800 Ft / 45 perc
Gazdasági matematikaFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
HőtanKözépiskola, Érettségi / Felvételi17500 Ft / 45 perc
IntegrálszámításKözépiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
KémiaÁltalános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi17500 Ft / 45 perc
Kémiai számításKözépiskola, Érettségi / Felvételi17500 Ft / 45 perc
KombinatorikaKözépiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
Komplex függvénytanEgyetem17500 Ft / 45 perc
Komplex számokFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
Kvantitatív módszerekFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
Lineáris algebraFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
MatematikaÁltalános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
Matematika alapjai (ELTE)Egyetem17500 Ft / 45 perc
Matematika idegen nyelvenÁltalános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem19800 Ft / 45 perc
MátrixalgebraFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
MátrixszámításFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
MechanikaKözépiskola, Érettségi / Felvételi17500 Ft / 45 perc
OperációkutatásFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
OptimumszámításFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
StatisztikaKözépiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
SzámelméletKözépiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
ValószínűségszámításKözépiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc
Véges matematikaFőiskola, Egyetem17500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső