FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Hasznos információk regisztrált magántanároknak és leendő hirdetőknek

 

Szeretnénk segíteni, hogy igazán hatékonyan tudj hirdetni a tutimagantanar.hu oldalon.

Íme néhány ötlet sok év tapasztalata és sok magántanár visszajelzése alapján:

 

A sikeres hirdetés 10 titka a tutimagantanar.hu oldalon


  1. Írj egy jó bemutatkozó szöveget (pl. végzettség, tapasztalat, hatékony tanítási módszerek, biztosított segédanyagok, ingyenes próbaóra, rugalmasság, egyéni igények figyelembevétele stb.). Ez az egyik legfontosabb dolog, ezen nagyban múlik a hirdetésed hatékonysága. Egy mondat kevés, de egy hosszú regény sem szükséges. Az is kevés, hogy pl. „angolt tanítok középfokig és németet felsőfokig”, mert ez amúgy is kiderül a hirdetésedből.
  2. Tölts fel egy jó fotót magadról. Tapasztalatunk szerint sokkal több megkeresést kapnak a fotóval rendelkező hirdetők. Emelkedj ki a tömegből! Tölts fel bemutatkozó videót magadról! 
  3. Adj meg telefonszámot is, ne csak e-mail címet.
  4. Nyilván ha házhoz mégy, az egy plusz előny, azokhoz képest, akik nem mennek házhoz.
  5. Érdemes árat megadni, hacsak nem jóval az átlagos óradíj feletti áron tanítasz (tehát általában nem elég, hogy megegyezés szerint).
  6. Vegyél fel minél több tantárgyat, annál nagyobb eséllyel találnak Rád a diákok. Ha pl. egyetemistáknak, főiskolásoknak tanítasz matematikát, akkor ne csak a matematikát vedd fel, hanem pl. az analízist, valószínűségszámítást, algebrát… is. Ha több tantárgyat szeretnél felvenni, akkor a regisztrációkor az ’Új tantárgy’, és ne a ’Felvitel’ gombra kattints. Ha felvetted az összes oktatott tárgyadat, akkor kattints a ’Felvitel’-re.
  7. Egy technikai dolog: mindképpen vegyél fel a listából legalább egy várost vagy kerületet, ahol tanítasz (a ’Házhoz megy-e’ kérdésnél), még akkor is, ha nem mégy házhoz, különben nem jelenik meg a hirdetésed (így van megszerkesztve a honlap). Ha egyetlen tantárgy sincs felvéve, akkor sem jelenik meg a hirdetésed. Módosítás után mindig érdemes leellenőrizni a hirdetésedet, megnézni az adatlapodat, mintha tanárt keresnél.
  8. Kiemelés: érdemes időnként kiemeltetni a hirdetésedet, főleg akkor, ha olyan tárgyat tanítasz, amiből sok a hirdető (pl. angol, német, matematika). A kiemelés díja bőven megtérül a visszajelzések szerint. Erről a lehetőségről lentebb olvashatsz bővebben.
  9. Ajánld ismerőseidnek a tutimagantanar.hu oldalt. Ha hozol egy új magántanárt, aki szintén regisztrál 6 vagy 12 hónapra, további 3 hónap ingyenes tagságot biztosítunk Számodra, valamint előre is helyezzük a hirdetésedet. Ha 3 hónapra regisztrál az ismerősöd, nem jár a +3 hónap ingyenes tagság, csak az ajándék előrehelyezés. Erről szintén lentebb olvashatsz.
  10. Végül talán a legfontosabb: gondolkodj a tanárt keresők fejével! Ha Te magántanárt keresnél, magadat választanád?

 

Ha még nem regisztráltál, kattints ide az online jelentkezéshez!

 

Hirdetés előrehelyezése, kiemelése

 

Regisztrált magántanár partnereink számára különböző előrehelyezési, kiemelési lehetőségeket biztosítunk. Erre azért lehet szükség, mert ha felkerül egy magántanár hirdetése a weboldalra, a találati listán elöl jelenik meg az adatlapja, majd ahogy az újabb tanárok bejelentkeznek, úgy kerül egyre lejjebb a hirdetése. Nyilvánvalóan aki elöl szerepel, sokkal több megkeresést kap, mint akinek a hirdetése a lista legalján található. Az a tapasztalatunk, hogy ha valakinél kevés tanítvány jelentkezik egy idő után, sok esetben az az oka, hogy nem kért előrehelyezést.

Sok-sok partnerünk visszajelzése alapján az a tapasztalatunk, hogy nagyon megéri élni az előrehelyezés lehetőségével, hiszen már egy új tanítvány esetén is többszörösen megtérül az ára.

 

Néhány tanár partnerünk véleménye az előrehelyezésről:

Két éve regisztráltam a tuti magántanár-közvetítő honlapján. Más hasonló portálokon is hirdetek, de a legtöbb megkeresést erről az oldalról kapom. Rendszeresen élek a kiemelés lehetőségével, így havonta 5-6 új diák jelentkezik nálam az első órára.

Bóka Attila (matematika)


Sok  évvel ezelőtt regisztráltam az oldalra és mindig is innen kaptam a legtöbb tanítványt. Az előrehelyezéses megoldás különösen tetszik, mert ilyenkor a  jelentkezők száma érezhetően megsokszorozódik.

Hajduné Kunfalvi Mónika (német nyelv)


Három évvel ezelőtt hirdettem először a TUTI-magántanár honlapján és azóta is rendszeresen jelen vagyok az oldalon. Az "előrehelyezési" lehetőséggel is gyakran élek, mert 1500 Ft-ért mindig a lista első felében tudok lenni, így a tanítványok is könnyebben megtalálnak. Három év után elmondhatom, hogy erről az oldalról olyan sok hallgatóra sikerült szert tennem, hogy ma már főállásban foglalkozom nyelvi magánoktatással.

Vázsonyi Györgyi (angol nyelv)


Többször is igénybe vettem már a már a tutimagantanar.hu hirdetés előrehelyezés szolgáltatását. Így megfizethető áron a lista tetejére kerül a hirdetésem és sokkal többen látják. Minden alkalommal legalább 4-5 új tanítványt sikerült találnom. Jól jön sikeres vizsgák és tanév vége idején, amikor lehetnek üresedések.

Grásl Petra (angol nyelv)


Majdnem három évvel ezelőtt regisztráltam fel a TUTI-Magántanár honlapjára. Ezzel egy időben még három tanár-diák közvetítő oldalnak lettem a tagja. Viszont a másik háromra a kezdetektől fogva nem is volt szükségem, hiszen elejétől fogva a TUTI-Magántanár oldalon keresztül jött a legtöbb megkeresés. Rendszeresen élek az előre helyezési lehetőséggel is, hiszen ennek a lehetőségnek hála mindig jön 4-5 új diák, még így tanév végén is, amikor jelentősen megnő a szabad kapacitás. Biztos, hogy még sokáig élni fogok ezzel a lehetőséggel.

Szegedi Tamás (matematika, informatika)

És hogy milyen kiemelési, előrehelyezési lehetőségek vannak?

- Folyamatosan az első 5-ben 1 héten (7 napon) keresztül

Ebben az esetben az adatlapod folyamatosan az első 5 találat között jelenik meg élénk sárga háttérrel 7 napon keresztül az összes általad oktatott tantárgy esetén.

Ezt akkor érdemes kérned, ha olyan tárgyat tanítasz, melyből sok a hirdető, pl. angol, német, matematika.
Erre a kiemelési lehetőségre természetesen tárgyanként hetente max. 5 magántanár tud jelentkezni.
Ennek díja: 3.500 Ft / 7 nap, tehát ha ezáltal egy új tanítványod lesz, már megéri.
Ha ezt a lehetőséget választod, átutalás előtt érdemes érdeklődni, hogy beleférsz-e még az 5 főbe.
Az egy hét leteltével csak akkor tudod ismét kérni a kiemelést, ha nincs újabb jelentkező a kiemelésre, mivel mindenkinek szeretnénk egyformán lehetőséget biztosítani.

A kiemelés leteltével ugyanoda kerül vissza a hirdetésed, ahol a kiemelés előtt volt.- Egyszeri előrehelyezés

Az előrehelyezéssel adataid a találati lista legelejére kerülnek, mintha frissen jelentkeztél volna be. Így megelőzheted az összes hirdetőt, valamint ismételten 'ÚJ' megjelölést kapsz.
Fontos, hogy - amennyiben több tárgyat is tanítasz - az összes tárgyad a lista elejére kerül. Az előrehelyezés véglegesen megtörténik, hirdetésed mindaddig a lista legelején lesz, amíg valamelyik hirdető meg nem előz. Ekkor lejjebb csúszik egy helyet. Ha az általad oktatott tárgyból van olyan magántanár, aki kérte az első 5-ben való kiemelést, akkor természetesen az ő hirdetése után fog megjelenni az adatlapod.
Ennek díja: egyszeri 3.000 Ft.


- Slide kiemelés (közvetlenül a menü alatt található fekete váltakozós rész) 

Ide felkerül a neved, fényképed, ill. egy 200 karakterből álló szöveget is meg lehet adni. Ha valaki rákattint ebben a részben a hirdetésedre, megjelenik a teljes adatlapod.
A slide kiemelés megjelenik az összes aloldalon, bárhova kattintanak a honlap látogatói.

Egyszerre max. 3 magántanár tudja kérni a slide kiemelést. Ha ezt a lehetőséget választod, átutalás előtt érdemes érdeklődni, hogy beleférsz-e még a 3 főbe. 

Ennek a díja: 6.000 Ft / 7 nap.

 

- Fix kiemelés (közvetlenül a slide kiemelés alatt található) 

Ide felkerül a neved, fényképed és az oktatott tárgyaid (max. 3 tantárgy). Ha 3-nál több tantárgyat tanítasz, kérjük add meg, hogy melyik 3 tantárgy szerepeljen a kiemelésben.
Ha valaki rákattint a kiemelt hirdetésedre, megjelenik a teljes adatlapod (természetesen az összes oktatott tantárgyaddal).
A fix kiemelés megjelenik az összes aloldalon, bárhova kattintanak a honlap látogatói.

Egyszerre max. 3 magántanár tudja kérni a fix kiemelést. Ha ezt a lehetőséget választod, átutalás előtt érdemes érdeklődni, hogy beleférsz-e még a 3 főbe. 

Ennek a díja : 6.000 Ft / 7 nap.

 

- Ajánlás

’Ajánlj minket' akciónk keretében, ha regisztrált tag vagy és aktív a hirdetésed, és hozol egy új magántanárt, aki szintén regisztrál és befizeti a 6 vagy 12 havi regisztrációs díjat - további 3 hónap ingyenes tagságot biztosítunk Számodra, természetesen személyenként. Továbbá a tagság 3 hónapos meghosszabbításával egy időben a találati listán előrehelyezünk ingyenesen, mintha frissen jelentkeztél volna be. Természetesen minden új tag után külön-külön jár a három hónap jóváírás illetve az előrehelyezés.

Ha az ismerősöd regisztrál, és az örökös tagságot választja, +12 hónap ingyenes tagságot írunk jóvá Neked az ajánlás miatt! 

Ha 3 hónapra regisztrál az ismerősöd, nem jár ingyenes tagság, csak ajándék előrehelyezés.

Fontos, hogy a magántanár ismerősöd – aki regisztrál – a regisztrációs adatlapon a 7. pontnál a „honnan hallottál rólunk” kérdésre írja be a Te nevedet, így fogjuk tudni, hogy Te ajánlottad neki a weboldalunkat.


A 3.000 Ft-os egyszeri előrehelyezés, a 3.500 és a 6.000 Ft-os kiemelés díját a következő számlaszámra tudod átutalni vagy bármelyik OTP fiókban befizetni:

OTP Bank, 11705998-21300154; kedvezményezett: IQ-Help Kft.

Kérjük, hogy utaláskor tüntesd fel a neved a közlemény rovatban.

Ha a csekkes befizetés Számodra egyszerűbb, természetesen csekket is tudunk küldeni a postacímedre.


Minden regisztrált magántanár partnerünknek szívesen segítünk személyre szabottan ötletekkel, javaslatokkal még sikeresebbé tenni a hirdetését. Ha segítséget szeretnél kérni a hirdetéseddel kapcsolatban, keress bátran.

Tel.: 06-70/251-0077, e-mail: info@tutimagantanar.hu

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső

 

>