FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Benkő Imola

Bemutatkozás

Magyar irodalom tanár, Magyartan tanár

Aggódsz az új magyar érettségi miatt? Szeretnél közép vagy emelt szinten jól vizsgázni, de már a gondolatától is ideges leszel? Vészesen közeledik a központi felvételi és úgy érzed semmit sem tudsz? Szabadulj meg az érettségi és a felvételi parától! Ha engem választasz, megmutatom, hogyan tanulj hatékonyan, bevezetlek a szövegértés trükkjeibe, megtanítom, hogyan elemezz önállóan ismeretlen szöveget, írj tartalmas esszét vagy nagyszerű felvételi fogalmazást. Mondatelemzés, szópiramis, helyesírás, műveltségi teszt, szóbeli vizsga? Nem fog ki többet rajtad! Meglévő tudásodhoz és személyiségedhez igazítva, megbízhatóan és eredményesen készítelek fel a felvételire, az írásbeli és szóbeli érettségire.

Tanuljunk együtt, használjuk a 21. századi oktatás legkorszerűbb eszközeit, hogy elérjük a céljaid!
Óráim egyéni vagy kiscsoportos tanulókörökben zajlanak, főleg online, igény esetén offline formában. Ami mindig garantált: jókedv, szorongásmentes, motiváló légkör, mérhető tudásgyarapodás, sikerélmény, magabiztos önkifejezés.
Kezdhetünk?

Amiből MOST választhatsz:
EGYÉNI HAVI BÉRLET érettségi/felvételi felkészítés: 5500 Ft/45 perc, 7000 Ft/60 perc
SOS 10 alkalmas MINDENT BELE felvételi felkészítő bérlet: 5000 Ft/45 perc

2024. január 8-tól:
KISCSOPORTOS HAVI BÉRLET emelt érettségire
Időpontok: hétfőn és kedden 15.00-15.45-ig
2x45 perc/hét, 4-6 fő, 4500 Ft/45 perc
Foglalj helyet már ma!
Szeretettel várlak!

Tanítványaim visszajelzéseiből:
"Az órák mindig pozitív hangulatban teltek, a tanárnő stílusa emlékezetessé tette őket. Tudta, hogy mire kell hangsúlyt fektetni, így célirányos volt a felkészítés és hagyta az egyéni igényeinket, meglátásinkat és ötleteinket érvényesülni, amiért nagyon hálás vagyok. A tanácsai, az óráin szerzett gyakorlat (feladatok, esszék, szóbeli felelések) és a leadott anyag sokat segítettek abban, hogy 91 %-os emelt magyar érettségit tegyek." Cs. Dalma

"Ha belegondolok az együtt töltött éveinkbe, talán két szó jut eszembe: szeretet és elvárás. Minden órát a legnagyobb szeretet, őszinteség övezett, amit a Tanárnő humora, tudása tovább tetőzött. Én, mint diák az Ő óráin éreztem magam a legjobban, a hagyományos alá-fölerendelt viszony helyett itt mi teljesen egyenlő felek voltunk, együtt dolgoztunk azért, hogy megértsük az adott anyagot, és ha valaki nem értett valamit, közösen próbáltunk segíteni neki. Sok szövegértési feladattal kellett szembenéznünk, ezeket mindig alaposan, ugyanazzal a módszerrel elemeztük, és ezt az érettségin is hatékonyan tudtuk használni. A mai napig is használom azokat a módszereket, tanításokat, amiket a Tanárnőtől kaptam. A vicces, feledhetetlen pillanatokat pedig sosem feledem."
Sz. András

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Szeged
Telefonszám:
06205725879
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2-4 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Magyar irodalom Érettségi / Felvételi5500 Ft / 45 perc
Magyar nyelvtan Érettségi / Felvételi5500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső