Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Analízis tanár, Fizika tanár, Matematika tanár

ifj. Faragó Zoltán

Analízis, Fizika, Matematika

További információ

 

 

Molnos Zselyke, biológus-pszichológus

Bemutatkozás

Biokémia tanár, Biológia tanár,

Több mint tíz éves középiskolai tanítási tapasztalattal rendelkező biológus, valamint pszichológus vagyok, rutinos magántanár.
Tanárként abban látom a feladatom, hogy eligazodást nyújtsak az információk útvesztőjében, az egyéni igények mentén támogassam a felkészülést, illetve segítsek rendszerbe helyezni a tudást.

Ennek érdekében a következőket kínálom:
- Világos célmeghatározás
- Hatékonyság:
• segítek eligazodni a tankönyvek és feladatgyűjtemények útvesztőjében, hogy a legcélravezetőbb és a legidőhatékonyabb módon készülhess (ehhez nem kell semmi extrát megvásárolnod),
• segítek tervezni, időbeosztást készíteni és újratervezni.
- Továbbá komplex kompetenciafejlesztést kínálok:
• a tudás elsajátítását rendszerszintű szemléleten keresztül,
• készség/képesség fejlesztését (felkészülés úgy a szóbeli, mint az írásbeli vizsgára),
• a hozzáállás fejlesztését az örömteli tanulás és létezés szemléletén keresztül (szemléletformálás, a tudás megszerzésének alkotása, öröme).

JELENLEG ONLINE OKTATÁST VÁLLALOK. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján állítom, hogy az online órák hatékonysága nem különbözik az élő találkozásokétól, mivel képernyő megosztással dolgozom, amin keresztül ábrát magyarázni és rajzolni is szoktam.
A következő időszakban nem vállalok személyes találkozásokat.

Néhány visszajelzés korábbi diákoktól:
"Én Zselyke egy diszlexiás tanulója voltam, és nekem sokkal hatékonyabbá tudtuk tenni a tanulást azzal, hogy rengeteg képet és rajzot mutatott az órákon. Fontos tudni, hogy én az Ő óráin kívül nem foglalkoztam a biológiával és így is a vártnál sokkal jobb eredményt értem el az érettségin. Az órák jó hangulatba teltek. Személyesen nagyon elégedett voltam az órákkal és a végeredménnyel :)!" (Sophie)

"Nagyon hasznosnak találtam minden alkalmat, átláthatóvá tetted azokat az anyagrészeket is amiket teljes homály fedett. Nagyon jól, logikusan vezetted le az anyagot, jó volt, hogy összefüggéseiben magyaráztad a témákat. Nulla tudással kezdtem és sikerült ötösre megírnom a középszintű érettségit, ez a te érdemed is! Nagyon szépen köszönöm még egyszer!" (Anna)

"Kedves Zselyke, köszönöm még egyszer a felkészítést, államvizsga felkészülésben is sok hasznát vettem a tanultaknak, a tételek negyede élettanos volt. Sikeresen túl vagyok már az államvizsgán is." (Anna, volt egyetemi hallgató)

„Minden kérdésemre választ kaptam, nagyon átfogó tudásod van.” (Eszter)

"Óráink a pontosság és a vidámság jegyében teltek. Lelkesedésed a biológia iránt könnyen átragadt rám is, érezhetően élvezettel adtad át a tudást. A felkészülés meghozta gyümölcsét, hiszen képessé tett összefüggésekben gondolkodni a biológiában. Bevallom hiányozni fog a közös munka hisz minden héten vártam az órákat, mert öröm és élvezet volt!" (Bianka)

"Kedves Zselyke! Csak szerettem volna elújságolni,hogy felvettek Pestre, ahová szerettem volna, a Semmelweis általános orvosi szakára! Hálás vagyok, nagyon sokat segített a közös munka, egyik meghatározó oka volt, hogy végül sikerült. Köszönöm" (Janka)

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest (a Blaha környéke) illetve Balatonföldvár és környéke
Telefonszám:
06-30/322-5338
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Biokémia Középiskola, Érettségi / Felvételi4000 Ft / 45 perc
Biológia Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem4000 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső