FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Seregélyes János - kémiatanár

Bemutatkozás

Analitikai kémia tanár, Kémia tanár, Kémiai számítás tanár, Szerves kémia tanár

AKTUÁLIS: JELENLEG ELSŐSORBAN SKYPE-OS ÓRÁKAT TARTOK.
Tizenöt éve tanítok, és még mindig fiatal és lelkes vagyok. A kémiát 10-11 évesen szerettem meg, és szeretem azóta is. Úgy általánosságban szeretem a természettudományokat, de "csak" kémiát tanítok. Ennek megfelelően az óráimon nem csak a "nyers tananyag" hangzik el, szóba kerülnek hétköznapi jelenségek, felhasználások, avagy rokon tantárgyakkal határos témák is. Azt gondolom, úgy szép és érdekes bármilyen természettudomány, ha képesek vagyunk megteremteni a kapcsolatokat közöttük, no, és persze a hétköznapokkal! Szinte elcsépelt mondat, hogy a "kémia mindenütt ott van" - a lényeg, hogy ezt képesek legyünk láttatni, éreztetni is. Hobbim a csillagászat és az ásványgyűjtés.

Bármilyen célokkal is érkezz, megtaláljuk a közös hangot. Egyaránt tudok segíteni, ha csak átmeneti problémád van a tantárggyal, ha az életcélodul választod (vagy pedig az életcélod eléréshez tudnod kell a kémiát IS), vagy ha csupán igyekszel 'túlélni' ezt a tantárgyat. Azért a kémia szebb annál, mintsem hogy csak túlélni kelljen! :-)

Az a tapasztalatom, hogy amint közösen felfedezzük az összefüggéseket, egyből érdekesebbé válik az egész - és akár a 90% feletti érettségi eredményre hajtasz, akár csak a jegyeden szeretnél javítani, egy kis lelkesedés mindig kell a sikerhez, és ennek első lépcsője a megértés. Az "aha"-érzés mindenkinek megkettőzi a munkához való kedvét, és önbizalmat is ad a folytatáshoz! :-)

Alap dolog, hogy az óráinkon túl is tudok segíteni, pl. feladatsort adok, aminek a megoldását ha emailben elküldöd, válaszban küldöm a javítást. Ez nagyban segíti az előrehaladásod, hiszen azonnal megtudjuk, hogy mely pontokban kell még fejlődnöd.

Diákjaim mondták:

Dóra: "Kémiából kettesre álltam, amíg el nem kezdtem a Tanár úrhoz járni. Hála neki sikerült feljavítanom a jegyemet év végére ötösre. Időközben megszerettem a kémiát és már nem csak azért járok hozzá órára, mert kell, hanem mert érdekel is."

Gyuri: "Mikor felkerestem a Tanár Urat a kémiatudásom a nullával volt egyenlő, segítségével egy év alatt sikerült összehozni egy 96%-os írásbelit, összesítettben pedig 94%-os emelt kémia érettségit. Az órákon főleg a számolásokat gyakoroltuk, aminek az eredménye az lett, hogy írásbelin a számolások max pontosak lettek. Órákon kívül is kereshettem, ha valamivel problémám akadt, nem volt olyan kérdés, amire ne kaptam volna megfelelő választ, ezenkívül gyakorló feladatokat is biztosított mind írásbelire, mind szóbelire."

Mindezt összefoglalva:

- felkészítelek a célodnak megfelelően (érettségire / versenyre / dolgozatokra, beszámolókra / pótvizsgára);

- elmélet, számítások, kísérletek megbeszélése - bármi jöhet;

- egyéni feladatsorokat és tananyagokat kapsz;

- jelenleg elsősorban Skype-on tartok órákat, amik kellő hatékonysággal mennek (a kamerám egy kis táblára van irányítva, így a számításokat is jól el tudom magyarázni).

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Budapest
Telefonszám:
06-70/535-5911
Tanít saját helyszínen?
ELTE Kémiai Intézet
Házhoz megy?
Megegyezés alapján.
Vállal csoportos oktatást?
2-4 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Analitikai kémia Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem4500 Ft / 45 perc
Kémia Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem4500 Ft / 45 perc
Kémiai számítás Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem4500 Ft / 45 perc
Szerves kémia Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem4500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső