FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Német tanár: Gyömörei Szilvia

Bemutatkozás

Gyömörei Szilvia - tanácsadó, német magántanár

Német tanár

Miben segíthetek neked?
- Német nyelvi tanácsadás kezdőtől középfokig.

Közösen elért sikereink:
- Német nyelvi tanácsadást követően, a diákok már az első alkalommal megszerezték a nyelvvizsgájukat.

- Sok német nyelv iránt érdeklődő embert támogattam NÉMET NYELVŰ ÁLLÁSINETRJÚ elérésében, segíttem hozzá az eredményes érettségihez, a jobb jegyhez.

- Jelenleg a tanácsadásban résztvevők kétharmada Németországban, Ausztriában és Svájcban él.

Sosem késő, hogy belevágj!

Rólam:
- A kedves, türelmes és vidám SZEMÉLYISÉGEMMEL, valamint a EGYÉNI MÓDSZERTAN alkalmazásával és KREATÍV gyakorlatokkal segítem az idegen nyelvi tanácsadásban részesülőket a nyelvi gátak feloldásában.

- Közös munkánk során többen megszerették a német nyelvet és ma már nem „szükséges”-ként értékelik, hanem érvényesülni szeretnének a német nyelv használatával.

Sikersztorik:

Az “értékelésben” nem is tudom, mit írhatnék. Igazából mindennel meg vagyok elégedve. Jók a feladatok, jók a magyarázatok, jó a hangulat, jó az oktató és úgy gondolom eredményes és színvonalas az oktatás. Bíró Gábor – Németország

"Gyömörei Szilviával édesanyám révén ismerkedtem meg, persze csak az online világban. Édesanyám még kezdő német tanuló és már sokszor nekiállt a német nyelv elsajátításának kisebb-nagyobb sikerrel. Néhány hónapja mikor Szilvivel együtt kezdett el németezni, mindig csak dicsérte és dicsérte, hogy milyen jó hangulatban telnek az órák, mindig jól felkészült, kedves – ez sem elhanyagolható tulajdonság – és az óráira szívesen “megy el” és a házi feladatokat is nagyobb kedvvel végzi el. Sőt néhány Szilvivel töltött óra után még én tanultam egy-két dolgot anyukámtól, amit ők az órákon vettek. Ezért úgy gondoltam, mivel nyelvvizsga előtt állok én is, kipróbálom Szilvi óráit és nem csalódtam.
Nyugodt szívvel ajánlhatom neked Szilvi németóráit. Az órái rendszerint kellemes hangulatban telnek, sok nevetéssel és persze a legfontosabbal, a célirányos tanulással. Óráira mindig precízen felkészül, rugalmas és próbálja az órákat személyre szabottá varázsolni, ami véleményem szerint még motiválóbb a tanuló számára, sőt ezen felül még a bizonytalan tanuló lelkét is ápolja és bátorításával növeli tanítványai önbizalmát és a német nyelv iránti szeretetüket." Ferencz Zsanett – Ausztria


Nyelvi tanácsadás:
ONLINE: Skype-on és messengeren
H-P: 9.00-20.00
Szo: előre egyeztetett időpontban
Óradíj:
60 perc - 6000 Ft-tól, 3 csomag közül választhatsz.

Örömmel várom jelentkezésed!

Gyömörei Szilvia
Kincsesbánya
Tel: 70 376 5503
E-mail: szilvi01@gmail.com

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Kincsesbánya (saját iroda)
Telefonszám:
06-70/376-5503
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
max. 5 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Német nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Speciális nyelv5000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső