Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Török Csaba HATÉKONY OKTATÁS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS. ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS! BEADANDÓ DOLGOZATOK.

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Huber Mátyás

Bemutatkozás

Rólam
Huber Mátyás végzős hallgató vagyok a Budapesti Corvinus Egyetemen, középfokú tanulmányaimat a Corvin Mátyás Gimnáziumban végeztem, ahol történelem fakultációra, valamint országos versenyekre jártam. A tanítás terén többéves átfogó tapasztalattal rendelkezem. Ezek a változatos tapasztalatok kiterjednek egyrészt általános iskolások, valamint középiskolások tanítására is. Már általános iskolás koromban előtérbe került a korrepetálás, a tudás átadása osztálytársaim számára az órák közötti szünetekben, vagy az iskolai rendezvények által. Ezen tapasztalatokból merítve középiskolás koromban is folytattam a korrepetálást, ami mára hagyománnyá vált.
Óráim teljes mértékben személyre szabottak, hiszen a tanulói igények, valamint a tananyag megértéséhez szükséges nyelvezet, módszer is diákonként változik. A modern kor eszközei nálam fontos szerepet játszanak, internetes tesztek formájában, amely így nem csupán a digitális készségeket, valamint memóriát fejleszti, de zöldebbé is teszi környezetünket, megkímélve a felesleges nyomtatástól, papírcipeléstől a diákot. Meggyőződésem, hogy a tanítás-tanulás egy olyan szabályos háromszög, melynek három csúcsát a szülő, a gyermek, és a tanár alkotja. Az egyéni gyakorlás és motivációs háttér elengedhetetlen, így számomra nagyon fontos, hogy az átadott tudás rutinná váljon, ezért házi feladatot minden órán kapnak a diákok.
Mivel véleményem szerint minden mindennel összefügg, ezért igyekszem minden tanórámat egy nagyobb kontextusba helyezni, és rámutatni, hogy a különböző tárgyak miként kapcsolódnak egymáshoz. Meggyőződésem, hogy ez segíti az információk hatékonyabb feldolgozását.

Történelemoktatás

Már egészen kicsi korom óta érdekel a történelem, a különböző korok mélyebb megértése, és a szükséges információk rendszerezése. Gimnáziumi éveim végén 90 százalékos emelt szintű érettségi vizsgát tettem. Számos tanítványomat készítettem fel emelt szintű érettségi vizsgára, amit könnyedén vettek, kiemelkedő eredménnyel.

Magyar nyelv és irodalom

A különböző nyelvtani szabályok felfedezése valamint a kreatív technikai megoldások játékos alkalmazása teszi könnyebbé a nyelvtantanulást. Irodalomból felfedezzük együtt a különböző történelmi korok lenyomatát az irodalmi műveken.
Ajánlom minden tanítványomnak az Édes, ékes apanyelvünk c. verset Sinkovits Imre előadásában.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest
Telefonszám:
06-30/969-7631
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/uptoschoolbudapest/
Tanít saját helyszínen?
Kálvin téren és a 16. kerületben
Házhoz megy?
Előzetes egyeztetés alapján igen.
Vállal csoportos oktatást?
2-5 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok5000 Ft / 60 perc
Magyar irodalom Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi5000 Ft / 60 perc
Magyar nyelvtan Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi5000 Ft / 60 perc
Matematika Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi5000 Ft / 60 perc
Történelem Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi5000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső