FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol, német, történelem, földrajz tanár: Wachulik Béla

Bemutatkozás

Wachulik Béla online órák TÖRTÉNELEM, NÉMET, ANGOL

Angol tanár, Földrajz tanár, Földrajz idegen nyelven tanár, Német irodalom, történelem tanár, Német tanár, Történelem tanár, Történelem idegen nyelven tanár

ONLINE NYELVÓRÁK: NÉMET, ANGOL ; TÖRTÉNELEM, FÖLDRAJZ
Gyorsan és hatékonyan szeretnél tanulni? Jelentkezz egy külföldi tapasztalatokkal rendelkező diplomás nyelvtanárhoz. NÉMETET, ANGOLT, MAGYART, GAZDASÁGI NYELVET, ÁLLÁSINTERJÚRA VALÓ FELKÉSZÍTÉST VÁLLALOK. (önéletrajz, motivációs levél). Mivel idegen nyelvi környezetben nőttem fel, kétnyelvű vagyok, anyanyelvem a magyar és a német. Ha kéttannyelvű gimnáziumba jársz, akkor a TÖRTÉNELEM, FÖLDRAJZ és IRODALOM tanulásában is tudok segíteni, valamint a tételek kidolgozásában. Mindezt MAGYAR ÉS NÉMET NYELVEN is tanítom. Ezt képekkel és videókkal is szemléltetem és rávilágítok a történelem összefüggéseire. A mostani TÖRTÉNELEM érettségi követelményeit szem előtt tartva készítem fel diákjaimat a történelem érettségire közép és emelt szinten is.
Felkészítés az érettségire és a nyelvvizsgákra.

Próbáltad már ONLINE órát? Kipróbálhatod, az első alkalom ingyenes.

MIK AZ ONLINE ÓRÁK ELŐNYEI?
- Nem kell kimozdulnod otthonról, akár esik, akár hideg van, akár beteg vagy. Mivel nem kell utaznod, ezért megspórolod az utazás idejét és költségét is.
- A tananyagot online kapod. Ez azt jelenti, hogy a kiegészítő anyagokat átküldöm neked egy olyan dokumentumban, hogy te magad is tudd azt szerkeszteni és továbbfejleszteni, ha akarod.
- Ha nyelvtant veszünk, akkor a szerkeszthető dokumentumba te magad is beírhatod a példamondatokat. A nyelvtani magyarázatokat mindig a példából vezetem le, így a nyelvtan nem válik szárazzá és unalmassá, hanem élő mondatokon keresztül mutatom be a szerkezeteket. És neked is lehetőséged lesz a mondatokat megszerkeszteni és így a saját mondataid fognak ott szerepelni.
- Mivel a kommunikáció is ONLINE történik, a későbbiekben nem fog problémát jelenteni, ha például telefonos FELVÉTELI ELBESZÉLGETÉSRE kerül a sor, mert ezt is könnyen be tudjuk gyakorolni ebben a formában.

KORREPETÁLÁST VÁLLALOK ÉS FELKÉSZÍTELEK ÉRETTSÉGIRE, (NYELVEKBŐL, TÖRTÉNELEMBŐL, FÖLDRAJZBÓL ÉS IRODALOM) NYELVVIZSGÁKRA, FELVÉTELIKRE, ÁLLÁSINTERJÚRA.

AZ ÓRÁK KÜLÖNLEGESSÉGE: Az órát rövid ismétléssel zárjuk, átismételjük az új nyelvtant és lexikát, ezáltal lehetőség van az anyag nagy részét már az órán elsajátítani.

Óradíj: 4900 Ft / 45 perc. AKCIÓ! Az első óra ingyenes. Két vagy akár több fő esetén az óradíj még kedvezőbb! További kedvezmény, ha hetente többször jössz.

kommunikation72@gmail.com
06/20-337-1869

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, 2. Ker. Istenhegyi út és 7. ker. Dohány u.
Telefonszám:
06-20/337-1869
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kommunikation72/?fref=ts
Tanít saját helyszínen?
Igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelvMinden szinten: Általános angol, korrepetálás, érettségire és nyelvvizsgára való felkészítés4900 Ft / 45 perc
FöldrajzMinden szinten5250 Ft / 45 perc
Földrajz idegen nyelvenMinden szinten5250 Ft / 45 perc
Német irodalom, történelemMinden szinten5250 Ft / 45 perc
Német nyelvKezdőtől felsőfokig általános és szakmai nyelvből: idegenforgalom, turizmus (idegenvezetés és módszertana), gazdasági szaknyelv; német 4900 Ft / 45 perc
TörténelemMinden szinten4900 Ft / 45 perc
Történelem idegen nyelven Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem5250 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső