FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol tanár: Czifra Zsuzsanna

Bemutatkozás

Czifra Zsuzsanna - Kreatív és interaktív órák. Tankönyv helyett a spontaneitásodra és kreativitásodra lesz szükség!

Angol tanár

Sziasztok! Zsuzsi vagyok, 15 éve tanítok angolt. Középiskolásokat készítek fel érettségire, nyelvvizsgára, és egyetemi felvételire. A magán órák mellett felnőtt csoportoknak tanítok business Englisht, és angolul írom a doktori disszertációm. Két évig tanítottam az ELTE Angol tanszékén angol szakos és tanári hallgatókat. Itt végeztem én is angol szakon, fél évet Írországban tanultam ösztöndíjjal, doktori tanulmányaimat pedig a Leuveni Egyetemen végeztem.

Rengeteg féle diákkal találkoztam pályafutásom során. Sokan készültek velem érettségire, nyelvvizsgára, külföldi felvételire. A felnőttek, akikkel az üzleti szférában dolgozom, nemzetközi szinten akarnak tovább fejlődni. Az egyetemi hallgatók gondolkodni és szöveget olvasni tanulnak, és az angol-szász akadémiai kultúra kereteit. A cél igazából mindig más, egyéni, a nyelv pedig az eszköz a továbblépésre, az önmegvalósításra. Abban hiszek, hogy a nyelvet azáltal tudod jól megtanulni, ha valami tényleg olyat akarsz kifejezni, ami érdekel. Ezért az óráimon fontos szerepet kap azoknak a témáknak a feltérképezése amik érdekelnek, és az életed részei a szakmád, a céljaid vagy szimplán a személyes érdeklődésed kapcsán. Az óráink a spontaneitásra és a kreatív gyakorlásra épülnek: minél involváltabbá válsz, annál többet tanulsz. A beszélgetés, az önálló otthoni feladatok - videók, cikkek, podcastok elemzése és megosztása, és az erős nyelvtani alapok elsajátítása mind a közös munkánk részét képzik. Akkor is ha nyelvvizsgára készülsz, érettségizel vagy szakmai angolt tanulsz. Tankönyvet a szükséges nyelvtan elsajátításához használunk, amúgy saját és elő nyelvi anyagokkal dolgozom.

Érettségi-, és nyelvvizsga felkészítés (IELTS, TOEFL, Euro B2, C1, C2):
Nyelvvizsga vagy nyelvi érettségi felkészítésnél az órák konzultáció-szerűek, a munkánk célorientált. Ebben az intenzív időszakban (ált. 3-4 hónap), a vizsgafeladatokat gyakoroljuk, és ahol még kell felépítjük a hiányzó nyelvi készségeket (pl. szókincs, folyékony beszéd stb.). Én abban segítek, hogy tökéletesen tisztába legyél a követelményekkel, meglegyen a szükséges tudásod a feladatokhoz, és magabiztosan menj vizsgázni.

Ha kérdésed van, keress bátran telefonon vagy írj!
EMAIL: czifrazsuzsi@gmail.com
TELEFON: +306570203

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest XIII. kerület
Telefonszám:
06306570203
Tanít saját helyszínen?
Budapesten a XIII. kerületben megbeszélés szerint, kis csoport esetén
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
3-5 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Középfok, Felsőfok8000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső