FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol tanár: Szabina Leise

Bemutatkozás

Szabina Leise - Egyéni igényekhez mért SZEMÉLYRESZABOTT angol órák, londoni szakirányú végzettség, nyelvvizsga, állásinterjú felkészités, ONLINE, velem GARANTÁLTAN meg fogsz tanulni angolul!

Angol tanár

Szia!

Szabina Leise vagyok, 41 éves angol magántanár. Magyarországot 21 évesen hagytam el. Képesítéseim: 2012 Teacher Training College London - Diploma in Teaching English for Speakers of Other Languages, majd 2018-ban tanulmányaimat a londoni University of East London-on folytattam. Azóta rengeteg diákot taniítottam, készítettem fel különböző nyelvvizsgákra, állásinterjúkra Angliában, majd Írországban, illetve jelenleg Hollandiában.

Nincs több időhúzás, velem GARANTÁLTAN meg fogsz tanulni angolul! Óráimon a főszerep a tied. Rengeteget fogsz beszélni, aktuális témákat feldolgozni, illetve házifeladat formájában a következő órára felkészülni. Minden egyes órára én is ugyanúgy felkészülök, mint te.

Két óra között a "kezedet fogom", mindig elérhető vagyok ha elakadtál valahol, nagyon szívesen segítek.

Minden egyes érdeklődőnek egy INGYENES 20 perces konzultációt biztosítok, ahol online videón "találkozunk" és átbeszéljük, hogy mi a célod, hogyan jutunk el odáig, mennyi időnk van felkészülni, te mennyi időt tudsz beletenni, stb.

Minden tankönyvet INGYENESEN biztosítok.

Újdonság - SOCIAL MEDIA ANGOLUL!

Sok szeretettel várlak! :)

Vélemények:

Tíz év kihagyás után kezdtem el angolt tanulni. Nagy szerencse, hogy rád esett a választásom! Már a harmadik óra után úgy éreztem, hogy sokkal értem a nyelvtant és végre meg mertem szólalni. Még hosszú út áll előttem, de veled végre jó kezekben vagyok! Csakis ajánlani tudlak) K. Mariann

SIKERÜLT AZ IELTS 6!!!!!! HUUUU SZABINA, NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM A LELKIISMERETES MUNKÁT ÉS A FELKÉSZÍTÉST! NEKED KÖSZÖNHETEM, HOGY ÍGY BEKERÜLÖK A KIVÁLASZTOTT EGYETEMRE HOLLANDIÁBA! MILLIÓ HÁLA! (B. ZOLTÁN)

Kedves Tanárnő! Köszönöm, hogy mindig pontos vagy, felkészült, sok a szóbeli kommunikáció! Ennyire jól az angol nyelvtant még soha nem értettem! (T. Tamara)

Szabina egy rendkívül felkészült, precíz és hatékony nyelvtanár. Órái könnyen követhetőek és rendkívül élvezetesek, a számomra biztosított segédanyagok minősége és mennyisége kiváló. Emellett nagyon lelkiismeretes és rugalmas tanár, mindenkinek csak ajánlani tudom! (B. Robert)

Néhány próbálkozás után rátaláltam Szabinára, akiről úgy gondoltam, hogy képes lesz rendet tenni az innen-onnan összeszedett angol tudásomban. Az angol nyelvtant, mint logikus és átlátható rendszert, lelkes és dinamikus tanárként mutatta be, könnyen megjegyezhető példamondatokkal. Nagyon sokat beszéltem és a házik is élvezetesek voltak. Mindez elegendő volt ahhoz, hogy heti 2 nyelvóra után fél évvel ezelőtt sikeresen letettem a középfokú nyelvvizsgát és most pedig a felsőfokra készülünk. (P. Adrienn)

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
0031615938790
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv7500 Ft / 50 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső