FB pixel code
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Ludman Edit

Bemutatkozás

Ének tanár, Szolfézs tanár, Zongora tanár

Felnőtteknek klasszikus, gyerekeknek játékos zongoraoktatást, valamint a tanító és óvodapedagógus szakokra felvételizők számára ének-zenei alkalmassági vizsgára való felkészítést is vállalok.

Ludman Edit vagyok. Az ELTE-n szereztem óvodapedagógusi diplomát, zenei tanulmányaimat pedig a székesfehérvári Zeneiskolában végeztem, ahol 9 évig tanultam zongorázni. A zene és a gyerekek szeretete végigkíséri az életemet.

Felhasználva saját tapasztalataimat is, az óvodapedagógia szakra felvételizőket felkészítem az ének-zenei alkalmassági vizsgára.

A gyerekeket az érdekes és érthető, szinesztézikus zeneoktatási módszerrel vezetem be a zene világába, figyelembe véve a gyermek egyéni és az életkor szerinti képességeit, adottságait. A zeneóra játékosan, élményszerűen, rajzolós, szinezős "feladatok" közbeiktatásával folyik. Ezek a közbeiktatott feladatok pihenőként szolgálhatnak az óra alatt. Ezzel a gyermek figyelme, motivációja, kedve tovább fenntartható.

Ez a módszer játszva tanítja a gyermekeket a zenére.

A módszer kifejlesztője, Kalmusné Idrányi Eszter, aki évtizedes zenetanítói tapasztalataiból kiindulva állította össze a könyvét, amiből én is tanítok. Ezzel a módszerrel sikerül felkelteni (és fenntartani) a gyermek érdeklődésért a dalok és a zenélés iránt, amit a kottaolvasás sem ronthat el többé. Óvodáskorú gyermekek is könnyedén eligazodnak a színes kottában.
A módszer, a könnyű megjegyezhetőség révén mély alaptudást alakít ki.
A legkisebbeket pedig az életkoruknak megfelelő dalocskákkal, mondókákkal vezetem be a hangok és a ritmus világába. Egy-két év múlva pedig már igazi zongorához is leülhetnek. A sok közös éneklés, mondókázás, ritmizálás megalapozza a majdani írás-olvasást is, különösen a szótagolás válhat majd könnyebbé a gyermek számára.

A módszerről többet az eperhajo.hu oldalon talál.

Ha felnőttként határoztad el, hogy megtanulsz zongorázni, jelentkezz nálam és lépésről lépésre megtanítalak a hangszeren játszani.

Várom leendő növendékeimet a saját otthonomban, vagy igény szerint házhoz megyek.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest XIV.
Telefonszám:
06-30/237-1892
Tanít saját helyszínen?
1141 Budapest, Zugló, Örs vezér tere
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Ének Kezdő3500 Ft / 45 perc
Szolfézs Kezdő3500 Ft / 45 perc
Zongora Kezdő3500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső