FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Olasz tanár: Vetsey Bálint

Bemutatkozás

Vetsey Bálint

Olasz tanár

Ciao a tutti! 🇮🇹
Budapesten születtem, de Rómában nőttem föl. Összesen 28 évet töltöttem ott. Kettős anyanyelvű vagyok. Gyakorlatilag egy magyarországi digó.

Évekkel ezelőtt kezdtem el olaszt tanítani és bár eleinte csak társalgás órákra ajánlottam magam, mert kicsit "tartottam" attól, hogy nincs tanári végzettségem - és persze minden tiszteletem azoknak, akik erre a gyönyörű pályára adják a fejüket - idővel megnyugodtam, mert nem egy nem anyanyelvű iskolai tanár csacskaságait kellett kijavítanom az óráimon, és az abszolút kezdőtől a haladón keresztül a már tisztességesen beszélőig mindegyik tanítványommal megtaláltuk a közös hangot.

Szabadidőmben mostanában fordítani is szoktam (pl. az MLSZ vagy a Hadügyminisztérium anyagait) és tolmácsolásra is készülök.

Ajánlom magam, ha a nyelven kívül kíváncsi vagy a kultúrára, az ottani élet(érzés)re, szokásokra, mentalitásra, ha a különböző dialektusokról akarsz hallani (kérésre akár a romanacciot, vagyis a római dialektust használva is szólhatok hozzád), esetleg az olasz konyha rejtelmei érdekelnek (nem, nem rakunk oregánót minden ételbe, sőt; és se bolognai spagetti, se milánói makaróni nem létezik, brrr...). De akár olasz énekesek számain keresztül is tanulhatunk, vagy megmutathatom és elmagyarázhatom, milyen kézjel mit jelent. Van pár! Esetleg rejtett és kevésbé rejtett gyöngyszemeket ajánlhatok, ahova utazhatsz a Belpaeseben! Sőt, még Budapest legjobb pizzeriaját is figyelmedbe ajánlhatom.

Csak személyesen! Nálam, nálad, valahol máshol; délelőtt, délután, este - elég rugalmas vagyok. Ha igazi olaszságra vágysz, írj bátran!

45 perc - 5.000 Ft.
60 perc - 6.000 Ft.
90 perc . 8.000 Ft.
A presto! 😉

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
1025 Bp. Pitypang u. 1/a
Telefonszám:
06-31/783-2818
Tanít saját helyszínen?
Fill Good vegán pékség - XIII. Bp. Hollán Ernő u. 3 (Újlipótváros)
Házhoz megy?
Budapest és vonzáskörzete, megegyezés szerint.
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Olasz nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv5000 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső