FB pixel code
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Téglás Bence - Kis csoportos emelt szintű érettségi előkészítő (5-12fő), magántanár.

Bemutatkozás

Biokémia tanár, Biológia tanár, Genetika tanár

Téglás Bence vagyok molekuláris genetikus és magántanár. Tanulmányaimat az ELTE TTK biológiai intézetében végeztem. Molekuláris genetika, sejt- és fejlődésbiológia mesterszakos tanulmányaim során három félévben évfolyamelsőként végeztem. Több, mint 10 éve foglalkozom magántanítással elsősorban biológia emeltszintű érettségi felkészítéssel, biológia versenyfelkészítéssel (OKTV) illetve angol közép és felsőfokú nyelvvizsga felkészítéssel.

Saját alapítású kis csoportos érettségi előkészítőm kiváló lehetőséget nyújt az érettségihez illetve az egyetem megkezdéséhez szükséges megalapozott tudás megszerzésére, megfizethető áron. Óráimon kiemelt figyelmet fordítok az egészséges tanár-diák viszony kialakítására illetve a megfelelő csoportdinamika fenntartására. Meggyőződésem, hogy egy olyan környezet, ahol a diákok otthon érzik magukat, mernek kérdezni, nem félnek az oktatótól hanem partnerként tekintenek rá lényegesen növeli a felkészülés hatékonyságát. Úgy gondolom, hogy a tanár tekintélyét nem a rendszeres fegyelmezés, a szigor és az eltúlzott verseny alapozza meg, sokkal inkább a szakma iránti elhivatottság, az oktatott tantárgy szenvedélyes szeretete és a tudásátadás eredendő vágya.

Diákjaim évek óta gond nélkül nyernek felvételt olyan felsőoktatási intézmények képzésire mint a SOTE általános orvosi szak, Állatorvos Tudományi Egyetem állatorvosi szak, ELTE Biológia szak, ELTE pszichológia szak, BME biomérnöki szak, BME környezetmérnöki szak stb. Korábbi visszajelzések alapján nem csak a sikeres érettségi megszerzéséhez szükséges tudást köszönhetik képzéseinknek, hanem az egyetem első 1-2 félévének elvégzéséhez is kiváló alapot nyújt az általunk biztosított tudás és természettudományos világnézet.

Ha megalapozott tudásra vágysz, progresszív, fiatalos tanárt szeretnél jó hangulatú, diák központú órákon szeretnél részt venni, ne habozz! Keress bátran alábbi elérhetőségek valamelyikén!

https://www.ethalonstudies.hu/

 

 

 

Adataim

Cím:
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2.
Telefonszám:
06-70/392-8832
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100073080726596
Weboldal:
https://www.ethalonstudies.hu/
Tanít saját helyszínen?
Másodlagos tanítási helyszínem az ELTE TTK Lágymányosi kampusza
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
5-12 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Biokémia Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem6000 Ft / 60 perc
Biológia Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem2000 Ft / 50 perc
Genetika Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem6000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső