FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol, japán tanár: Kercsmár Bella Noémi

Bemutatkozás

Kercsmár Bella Noémi

Angol tanár, Japán tanár

Szia!
Japánul szeretnél tanulni?
Kercsmár Bella Noémi vagyok, 2011-ben végeztem az ELTE Japanisztika szakán. A japán nyelvi iránti rajongásom még kamaszkorban kezdődött az animékkel, és onnan nőtte ki magát a történelem, a kultúra és legfőképpen a nyelv iránti érdeklődéssé. Az egyetem ideje alatt részt vettem az évente rendezett szónokversenyen is, ahol 2009-ben különdíjat nyertem, később letettem az N2 nyelvvizsgát. Háromszor jártam Japánban, ahol élőben is láthattam azokat a csodákat, amikről korábban csak tanultam.
Szívesen tanítom a japánt, mert szeretem eloszlatni a tévhitet, miszerint ez egy nehéz nyelv :) Több sikeresen nyelvvizsgázó diákkal a hátam mögött vállalok JLPT vizsgára felkészítést is (N5 - N3), és kiutazáshoz szükséges "turista kurzusra" is van lehetőség.

Kezdő szinttől, online vállalom a japántanítást, keress bátran!
1 óra (~50 perc): 5000 Ft

----------
Angolul szeretnél tanulni?
Óvodás korom óta tanulok angolul, az egyetemen anglisztikát választottam minorként, majd több évet dolgoztam multinacionális vállalatnál, ahol a napi szintű kommunikáció angolul zajlott. Tanítottam már be kollégát is angolul, és készítettem fel barátomat, aki külföldre költözés előtt állt.
Felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, és sikerrel készítettem fel többeket közép és felsőfokú nyelvvizsgára is. Tudok segíteni felkészülni például Origó, CERT és ECL nyelvvizsgákra.
Olyan nekem az angol, mint egy második anyanyelv, nem tudom elképzelni az életet nélküle.

Ha szeretnél te is így gondolni az angolra, csak most még nem mersz megszólalni, nincs elég szókincsed, vagy tapasztalatod, akkor keress bátran, megbeszéljük ;)

1 óra (~50 perc): 4500 Ft

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Középfok, Felsőfok4500 Ft / 50 perc
Japán nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok5000 Ft / 50 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső