Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Szenka Nikolett

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár,

Lelkes, fiatal angoltanárként gyermekek nyelvoktatását és korrepetálását vállalom, bárhol is tartsanak nyelvtanulásuk útján. Az én világomban főszerepet kap a könnyed tanulás, a játék és a jókedv. Célom pedig minden esetben az, hogy a gyermekek biztonságos környezetben ismerhessék és szerethessék meg a nyelvtanulást.

Anglisztika alapszakon szereztem meg első diplomámat 2019-ben az ELTE BTK-n, majd ugyanitt kezdtem meg folyamatban lévő tanulmányaimat angol nyelvoktató szakon. Azonban angol magántanítást már 2015 óta vállalok. Az azóta eltelt években volt szerencsém az elsős gyerkőcöktől egészen a nyugdíjas diákokig minden korosztályt oktatni. A tanított nyelvi szintek spektruma is éppen ennyire szerteágazó volt ezen időszakban, hiszen a kezdőtől az akadémiai jellegű felsőfokú nyelvig minden szint oktatásába belekóstoltam már. 2019 őszén egy gyermek-nyelviskolában helyezkedtem el, ahol a tanév elteltével sem áll meg az élet, hiszen az oktatást napközis és ottalvós gyermektáborokban folytatjuk. 2021-től pedig már egyéni vállalkozóként tanítok nyelviskolákban, valamint magántanárként.

Két évnyi gyermek-nyelvtanfolyam és gyermektáboroztatás után voksomat a gyermekek élményszerű nyelvoktatása mellett tettem le. Úgy vélem, elképesztően fontos, hogy a nyelvtudást ne csak stabilan megalapozzuk, de el is ültessük a nyelvtanulás szeretetét már egészen fiatal korban. Éppen ezért óráim során először a biztonságos környezet kialakításán dolgozunk, majd igyekszünk minél precízebben elsajátítani a tananyagot a lehető legtöbb játék segítségével. Mindezt persze a gyermekekkel közösen. Ezen a ponton pedig már magától tud megszületni a tanulás öröme, ami a gyerekek szájából valahogy így hangzik: „Már vége is az órának?” vagy „Ne már, jövő héten tényleg nem lesz óra?” vagy akár „Ebből nem lehet még egy kör?”.

Mottóm: „A legkisebbeknél kell a legjobban csinálni, hiszen ez alapozza meg a nyelvtanulással kapcsolatos érzéseiket egy életre.”

Díjak:
Személyes óra (oktatónál – 11. kerület, Gellért-hegy): 5000 Ft/60 min
Személyes óra (diáknál – Budapesten): 6000 Ft/60 min
Online óra (előre egyeztetett platformon): 4500 Ft/60 min
Az első „próbaalkalom” ingyenes, amikor is az ismerkedésen, a szintfelmérésen, ill. az igények és kérések összehangolásán van a hangsúly. Így az első hivatalos órán már a lehető legnagyobb hatékonysággal tudjuk megkezdeni a közös munkát.

Jelenleg elérhető időpontok:

Hétfő: 12:00-14:00
Péntek: 13:00-14:30

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, 11. kerület, Gellérthegy
Telefonszám:
06-30/731-2715
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2-3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok5000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső