Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Szabó Virág - angol tanár

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár, Filmelemzés tanár,

Kedves érdeklődő és/vagy potenciális tanítvány! :)

Szabó Virág vagyok, másodéves hallgató az ELTE Bölcsészettudományi karán, angol-média szakos tanári képzésen. Már sok éve tanulok angolt, nem csak iskolai keretek között, hanem magánszorgalomból is. Igazság szerint, átérzem az angol nyelvvel küzdők helyzetét, hiszen volt idő, amikor én is küszködtem a nyelvtannal és a kiejtéssel, de sokat segített, ha valaki érthetően el tudta magyarázni, amit nem értettem és most én is ezt szeretném tenni. Szeretnék jó hangulatú, mégis hatékony órákat tartani, ami nem csak abból áll, hogy nyelvtanozunk, és folyamatosan feladatokat oldunk meg, hanem beszélgetünk és meg merünk szólalni egy idegen nyelven.

Érettségi és középfokú nyelvvizsga felkészítést vállalok, de általános és középiskolai tanagyag elsajátításában is segítek. Mivel két éve érettségiztem és előtte letettem a nyelvvizsgámat is, tudom, hogy mik a követelmények és hogyan lehet a leghatékonyabban felkészülni ezekre.

Kiemelném, hogy még nem vagyok tanár, szóval nem kell attól tartani, hogy beírom a fekete pontot, vagy csúnyán nézek rád, ha nem írsz házit, én is diák vagyok, tudom, mik a nehézségek egy nyelv tanulásában és fontos, hogy megértsük egymást, hogy hatékonyan dolgozhassunk együtt. :)

Egyénileg és csoportosan is vállalok órát.

Kereshettek emailben, facebookon vagy telefonon (ha esetleg nem venném fel, kérlek lehetőség szerint írjatok sms-t, hogy óra miatt kerestek és amint lehet, visszahívlak titeket).

Előre is köszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem, igyekezni fogok, hogy lehetőségeimhez mérten a legtöbb segítséget megadjam nektek és jó tapasztalatokkal gazdagítsuk egymás életét. :)

 

 

 

Adataim

Cím:
Győr, Budapest
Telefonszám:
06-20/358-8205
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/viri.szabo
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
Igen, Győrben hétvégén
Vállal csoportos oktatást?
3-4 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Alapfok, Középfok, Felsőfok2500 Ft / 60 perc
Filmelemzés Szint nélkül2500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső