Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Access tanár, Adatbázis kezelés tanár, C programozás tanár, ECDL vizsgafelkészítés tanár, Excel tanár, Excel VBA makró tanár, Informatika tanár, Internet használat tanár, levelezés tanár, Irodai alkalmazások (Office) tanár, Matematika tanár, Microsoft Word tanár, Obj.-orientált tervezés tanár, Pascal programozás tanár, Prezentációkészítés tanár, SQL tanár

Beck Tibor - Októberi AKCIÓ (MATEMATIKA-INFORMATIKA - részletek az adatlapomon)

Access, Adatbázis kezelés, C programozás, ECDL vizsgafelkészítés, Excel, Excel VBA makró, Informatika, Internet használat, levelezés, Irodai alkalmazások (Office), Matematika, Microsoft Word, Obj.-orientált tervezés, Pascal programozás, Prezentációkészítés, SQL

További információ

 

 

Tollas Csaba - német nyelvtanítás

Bemutatkozás

Német nyelv tanár, Spanyol nyelv tanár, Svéd nyelv tanár,

Német, svéd és spanyol nyelveket tanítok.
Érettségire készülsz?
Esetleg nyelvvizsgára?
Kell a diplomához vagy pluszpontért a felvételihez?

Én felkészítelek rá, és nem csak a vizsga lesz meg, de használható tudást is kapsz.

Nyelvtudás: német-svéd szakokon végeztem az egyetemen, jelenleg Spanyolországban élek spanyol anyanyelvű párommal és nyelvtanárként dolgozom. Mindegyik nyelvet aktívan, napi szinten használom.

Tapasztalat: 2002 óta tanítok nyelveket és 2014 óta teljes munkaidőben a nyelvtanítással foglalkozom.

Módszer: A tanítási stílusom talán kicsit eltér a megszokott iskolai módszerektől, de a diákjaim visszajelzései alapján ez inkább pozitív.

- egyénre szabott tanmenet (az alapján alakítom ki a tantervet, hogy mire szeretnéd használni a nyelvet és az órákon arra a célra fókuszálunk, amit el szeretnél érni)
- feltérképezem, hogy miként tudsz a leghatékonyabban tanulni és ezt figyelembe veszem a feladatok kiválasztásánál (mindannyian különbözőek vagyunk: van, aki hallás után tanul gyorsabban, másoknak leírt szöveg kell stb.)
- interaktív gyakorlatokkal és egyéb érdekes, kreatív feladatokkal színesítem az órákat
- nem csak nyelvtant és szavakat tanítok, hanem az adott kultúrát is, ill. megismerheted azokat az országokat, ahol az adott nyelvet beszélik
- beszédcentrikus nyelvórák: természetesen a társalgásra és a kommunikációra helyezem a hangsúlyt, hogy minél hamarabb tudd használni a megtanult anyagot.

Küldetés / Motiváció: Nem tudom megígérni, hogy csodát teszek, azt sem, hogy heti 1-2 óra tanulással rövid időn belül magas szinten beszéled majd a nyelvet. Viszont meg tudom ígérni, hogy ha motivált vagy, akkor nálam gyorsan tudsz fejlődni, és könnyen elsajátíthatod a nyelvtant (érthetően magyarázok), valamint meg tudom mutatni neked a leggyorsabb utat, hogyan érj el egy jó nyelvi szintet.

Már a Covid előtti időkben is sokat tanítottam skype-on és zoom-on, kb. 5 éve tanítok online és „élőben” is, valamint szerkesztettem már komplett e-learning platformot egy cég számára. Rengeteg anyagom van, valamint olyan tanterveim, amikkel online is ugyanolyan hatékonysággal tudsz fejlődni az óráimon, mintha ott ülnél egy osztályteremben.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest
Telefonszám:
0683157968
Tanít saját helyszínen?
Kávézó
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Német nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelvMegegyezés szerint
Spanyol nyelv Kezdő, Alapfok, KözépfokMegegyezés szerint
Svéd nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelvMegegyezés szerint

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső