Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Török Csaba HATÉKONY OKTATÁS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS. ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS! BEADANDÓ DOLGOZATOK.

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Sztojka Szabina

Bemutatkozás

Szia!

Nemzetközi tapasztalattal és aktív nyelvhasználattal várom azokat a leendő magántanítványokat, akiknek konkrét céljaik vannak (nyelvvizsga, egyházi nyelv, TOEFL, érettségi, állás/állásinterjú, kommunikációs készségfejlesztés) az angol nyelvvel. Tanítottam már angolt külföldön és itthon is. Nagyon szeretem és a mindennapjaim része és talán éppen ezért, a visszajelzések szerint, jól tudok motiválni és lelkesíteni másokat is.

A szakterületem a kommunikáció- és íráskészségfejlesztése. Éltem Angliában és az Egyesült Államokban is, ahol diplomát szerezhettem az atlantai Columbia Theological Seminary-n. Itt a kutatás és az írás volt fókuszban és a munkámat egy F.B. Award in Writing díjjal is értékelték. Sokat tanultam itt, amit szívesen tovább adok neked is!
E mellett jelenleg egy budapesti nemzetközi keresztény közösségben dolgozom lelkészként, ahol az angol nyelv használata és az angol nyelvű igehirdetési beszédek tartása a mindennapjaim része. Éppen ezért egyházi nyelvvizsgára is vállalok felkészítést.
Több nemzetközi platformon is van tapasztalatom előadások tartásában, így ilyen területen is szívesen segítek. Illetve, ha külföldre készülsz és szükséged van TOEFL nyelvvizsgára: én is megcsináltam, neked is sikerülni fog!

A VII. kerületi lakásomban tudom fogadni diákjaimat, ahol nyugodt körülmények között tanulhatunk. Házhoz menni megegyezés szerint tudok, illetve más helyszínt is választhatunk.

Ha bármi kérdésed van keress bátran! s.szabina7@gmail.com
Szabina

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest VII. ker.
Telefonszám:
06-30/664-5323
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv4000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső