Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Huszti Lúcia - német tanár

Bemutatkozás

Német nyelv tanár,

A német lehetne a legegyszerűbb tantárgy az iskolában, mégis az esetek többségében, mint bármelyik más tantárgynál, annyira rossszul tanítják, hogy szinte alig van olyan tanuló, akinek sikerélménye lenne az órák után.

Újra és újra előfordul, hogy a tanár miközben levezet egy feladatot olyan lépéseket hagy ki, amelyek nehezítik a megértését, ezért elveszel és az óráról ismét negatív tapasztalattal jössz ki. Emiatt már otthon se fordítasz rá elegendő időt, az iskolában pedig nem mersz kérdezni, mert a tanár olykor megjegyzést tesz arra, hogy ezt már tudnod kellene. Azonban a legrosszabb kérdés is jobb, mint a nem kérdezés. Lépjünk tovább együtt azokon a helyzeteken, amikor a tanár elhadar egy feladatot és arra sincs időd, hogy leírd, holott igazán kevés valódi magyarázat elég lenne, hogy a következő dolgozatot magabiztosan megírd. Azonban a tanárok sokszor a minél gyorsabb haladást tartják szem előtt és nem azt, hogy más megvilágításba helyezve valóban megértsd. Az én célom, hogy a logikát megtalálva, időt fordítva a gyakorlásra felfedezz egy idág csaknem ismeretlen nyelvet.

Nálam nem maradsz le, mert addig nem lépünk tovább, amíg nem gyakoroltuk eleget és meg nem érted. Egy nyelv tudása pedig a jövőben sokszorosan megtérül és azonfelül, hogy fontosak a jó jegyek, az életben is egyre fontos szerepet kap mind külföldön, mind belföldi munkavállalásnál.

Ha úgy érzed szívesen belevágnál a német nyelv elsajátításába vagy csak szükséged van plusz korrepetációra, hogy jól átlásd kezdjük el minél hamarabb és dolgozzunk együtt a jövődért.
Megegyezés szerint akár házhoz is megyek.
Hívj bármikor, ha nem veszem fel, amint tudlak visszahívlak.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest XI. ker.
Telefonszám:
06-70/331-3738
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
igen, 2-3 fő.
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Német nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok3500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső