FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol tanár: Mérő Aliz

Bemutatkozás

Mérő Alíz - angol tanár

Angol tanár

Szeretettel látom az angolul tanulni vagy társalogni vágyó diákokat Kispesten és megbeszélés szerint Kispest vonzáskörzetében. Kezdőtől felsőfokig, általános és üzleti nyelvet is oktatok, felkészítek nyelvvizsgára (EURO, IELTS, CAE, Language Cert...) gazdasági nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra. Ha szívesebben tanulnál a szabad levegőn, vagy online órákat vennél, megoldható. Anyukák hozhatják babájukat: szoptatás vagy játszózás közben pallérozhatják nyelvtudásukat. Korán kelő típus vagyok: ha munka vagy suli előtt szeretnél tanulni, már reggel 6-tól rendelkezésre állok.

Végzettségem: angol nyelv és irodalom szakos tanár. Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészettudományi karán szereztem. Ezt felsőfokú idegenvezetői képesítéssel egészítettem ki.

25 éves nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem. Nyelviskolai tanárként 18 éven át folyamatosan vezettem általános és üzleti nyelvtanfolyamokat mind egyéni, mind kiscsoportos formában. Rendszeresen készítek fel tanulókat nyelvvizsgákra, 2007-ben az Euro Nyelvvizsgaközpont szóbeli vizsgáztatója voltam.

Ha bővebben szeretnél olvasni arról, mit jelent számomra a tanulás, tanítás, látogass el a honlapomra: https://angoltanarkispesten.hu/

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest XIX. kerület
Telefonszám:
06-20/388-4699
Weboldal:
https://angoltanarkispesten.hu/
Tanít saját helyszínen?
Tanítok saját lakásban vagy megbeszélés szerint más helyszínen is.
Házhoz megy?
Egyéb helyszín megbeszélés szerint.
Vállal csoportos oktatást?
igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv7000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső