FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol tanár: Szalay Éva

Bemutatkozás

Szalay Éva - angol tanár (18 év tapasztalat, online órák is)

Angol tanár

Szia!
Szalay Éva vagyok, angol nyelvtanár.
ELTE Angol Nyelv és Irodalom szakon diplomáztam és több mint 15 éve foglalkozom teljes állásban az angol nyelv tanításával. Ezalatt Budapest sok rangos nyelviskolájában dolgoztam, mint pl a Dover vagy a Babilon és sok kedves tanítványt juttattam nyelvvizsgához, emelt érettségihez vagy csak egy kellemes hobbihoz :)
Egy jó ideje már főleg magántanítványokkal foglalkozom, vagy magán céges oktatással.
Hogy miért engem válassz?
Mert én meg tudlak tanítani angolul.

Várj!... Ez így nem stimmel. Valójában abban tudok neked hatékonyan segíteni, hogy belátható időn belül megtanulj angolul.

Hogyan?
Először is, megközelítésem coaching szemléletű, ami azt jelenti hogy személyes igényeidhez és élethelyzetedhez igazítjuk az órák menetét, átbeszéljük hogyan tudod beilleszteni a hétköznapjaidba az órákra való készülést, mi az a módszer, ami a te esetedben a leghamarabb meghozza a várt eredményt. Az eredmények pedig hamarosan jönni is fognak, ez biztos.

Egyéb részletek: nagyon szeretem a New English File tankönyv sorozatot és a National Geographic kiadványokat, de rengeteg saját fejlesztésű saját anyagból is dolgozom. Nálam sok videót is nézhetsz! Emellett a szókincs fejlesztésére és a szókapcsolatokra helyezem a hangsúlyt, már az elejétől kezdve. A nyelvtant egyszerűen, lényegre törően magyarázom és van egy különleges módszerem, ami eddig mindig bevált :) Tanítványaim játszva sajátítják el a nyelvtani szerkezeteket.

JELENLEG ELÉRHETŐ HELYEK
AKTUALISAN ELÉRHETŐ időpont
20/01/24 updated
Kedd szerda csütörtök 10-11 környéke


Jelenlegi díjszabás
60 perc 7000Ft

FONTOS!
Az elmúlt évek tapasztalata alapján, ha EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGIT szeretnél tenni légyszi keress meg IDŐBEN. A viszgára NEM lehet 2-3 hónapra felkészülni csak ha már a megfelelő szinten vagy. Az emelt vizsga nyelvvizsaszint, mivel 5-ös osztályzat esetén nyelvvizsgának számít. Sajnos múlt évben is úgy jöttek hozzám emberkék márciusban, hogy még B2 szinten se voltak. Ezért kérlek, ilyen esetben legalább SZEPTEMBERTŐL gyere, mert csodát én sem tudok tenni! KÖSZI!:)

Végezetül itt egy youtube videó, amit a Babilon Nyelvstúdió készített rólam (ezer éve). 😱 A forma azóta lehet hogy változott de a tartalom maradt a régi! 😜
https://www.youtube.com/watch?v=5qhwW1PxLzw&feature=youtu.be

Ha felkeltettem érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot! Kezdjük meg együtt a közös munkát!

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
1041 Budapest, Görgey A. út
Telefonszám:
06-30/317-4121
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv7000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső