Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Szalay Éva - angol tanár (15 év tapasztalat, online órák is)

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár,

Szia!
Szalay Éva vagyok, angol nyelvtanár.
ELTE Angol Nyelv és Irodalom szakon diplomáztam és nagyjából 15 éve foglalkozom teljes állásban az angol nyelv tanításával. Ezalatt Budapest sok rangos nyelviskolájában dolgoztam, mint pl a Dover.
Jelenleg főleg magántanítványokkal foglalkozom, vagy magán céges oktatással, emellett pedig a Babilon Nyelvstúdióban is tanítok.
Hogy miért engem válassz?
Mert én meg tudlak tanítani angolul.
Ehhez persze te is kellesz és sok-sok erőfeszítés, de én nem árulok zsákbamacskát. Pontosan megmondom, mit kell tenned ahhoz, hogy sikert érj el és hamarosan jönni is fognak az eredmények.
Nem nagyon szeretem a tankönyveket, talán csak a New English File-t, inkább saját anyagból és fénymásolatokból dolgozom. A szókincs fejlesztésére és a szókapcsolatokra helyezem a hangsúlyt, már az elejétől kezdve. A nyelvtant egyszerűen, lényegre törően magyarázom és van egy különleges módszerem, ami eddig mindig bevált :) Tanítványaim játszva sajátítják el a nyelvtani szerkezeteket.
Újdonság!: mostantól iskolás korú, írni-olvasni tudó gyerekek oktatását is vállalom a saját magam általam kidolgozott program alapján. Max 3-4 fős csoportban. Hozd el hozzám bátran a gyerkőceidet, hiszen az angol nyelvtudás a mai világban már alapkövetelmény 😀
2020 május UPDATE! a koronavírus helyzetre való tekintettel, én is, mint legtöbben, részben áttértem az online oktatásra. Meglepően hatékonynak bizonyult. Régi tanítványaim közül többen is ilyen módon szeretnék folytatni a tanulást, hiszen ezzel időt spórolnak meg és persze biztonságosabb is. Azonban továbbra is tanítok itthon 'élőben', egy biztonságosan elkülönített helyen, tehát ha semmiképpen nem szeretnél Skype órát, akkor is keress bizalommal!

Végezetül itt egy youtube videó, amit a Babilon Nyelvstúdió készített rólam. https://www.youtube.com/watch?v=5qhwW1PxLzw&feature=youtu.be

Ha felkeltettem érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot! Kezdjük meg együtt a közös munkát!

 

 

 

Adataim

Cím:
1041 Budapest, Görgey A. út
Telefonszám:
06-30/317-4121
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
Csak délelőtt
Vállal csoportos oktatást?
igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv5000 Ft / 90 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső