FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Tomolya Ágnes

Bemutatkozás

Angol tanár

Diplomás két évtizede tanító tanárként jó tanulói eredményekkel és magán-, céges, iskolai és nyelviskolai oktatási gyakorlattal rendelkezem.
Vállalok gyerekeket és felnőtteket is: általános- és középiskolásokat, érettségizőket, főiskolásokat, egyetemistákat, dolgozókat, külföldre készülőket kezdőtől a nyelvvizsgáig.

ISKOLÁSOKNAK: Korrepetálás vállalok általános és középiskolai órákhoz; továbbtanuláshoz, iskolaváltáshoz, pótvizsgára, felvételihez, érettségihez ill. nyelvvizsgához segítek eredményesen felkészülni.

Minden államilag elismert nyelvvizsgára vállalok felkèszítést alap- és középfokon, pl.: Origó, TELC, TIT-iXam, Zöld Út, BME, Euroexam, DEXAM, KITEX, OECONOM, ECL stb.

FŐISKOLÁSOKNAK és EGYETEMISTÁKNAK: Felsőoktatási diploma megszerzéséhez ill. felvételihez bel- és külföldre egyaránt segítek felkészülni.

FELNŐTTEKNEK, DOLGOZÓKNAK:
Állásinterjúra felkészítek ill. munkahelyi angolban segítek fejlődni.

Egyéni igények szerint tempós, hatékony felkészítés élõ, valódi nyelvhasználatra beszéd gyakorlással és hanganyaggal, akár speciális, szakmai szókinccsel is.

Miért jó választás egy magántanár?

Hatékony, mert teljes intenzitással a diákkal tud foglalkozni a tanuló nyelvi szintjének, szeméyisègének, időbeosztásának leginkább megfelelõ módszerrel.
Testre szabott, mert az illetõ egyéni szintjérõl indít hozzáigazítva a tananyag jellegét a megbízó kéréseihez.
Rugalmas, mert alkalmazkodik a tanuló elvárásaihoz, idõbeosztásához és tanulási tempójához személyre szabott tananyaggal és tanulási ötletekkel, ajánlásokkal. Ha úgy ideálisabb tucatnyi könyvre sem kell költenie, fénymásolatokkal,hanganyagokkal el tudom látni, egyéni igényekhez alkalmazkodva intenzív kèpzéssel is.

2024-től új felvételi pontszámítás lép érvénybe. Az egyetemek saját hatáskörben dönthetnek az érettségivel megszerezhető maximum pontszám fölötti 100 pontról. Jó hír, hogy a nyelvvizsgákért a legtöbb esetben az eddigieknél jóval több pontot kapnak a 2024-es évtől felvételizők. Az új rendszerben a nyelvvizsga lesz az egyetlen olyan többletpont-forrás, amelynek megszerzése nem igényel kiemelkedő egyéni teljesítményt valamely sport- vagy tanulmányi területen, tehát mindenki számára elérhetők a nyelvvizsgával megszerezhető többletpontok.

Az óradíj 2.500 Ft/ 45 perc

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Miskolc Győri kapu városrész
Telefonszám:
06-70/539-1554
Tanít saját helyszínen?
Saját lakás, online
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Speciális nyelv2500 Ft / 45 perc
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Speciális nyelv2500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső