FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Csordás-Bende Orsolya kommunikáció központú angol nyelvórák stresszmentes, oldott hangulatban, tudatos és hatékony felkészülés (közép)haladóknak

Bemutatkozás

Angol tanár

Angol nyelvtanári és tolmács-fordító diplomával, 20 éves munkatapasztalattal, ebből 7 év az online oktatásban: középhaladóknak és haladóknak beszédközpontú és szókincsfejlesztő online nyelvórákat és nyelvvizsgafelkészítést, illetve házi feladat ellenőrzést, korrepetálást és érettségi/felvételi vizsgára történő felkészítést, fordítást és tolmácsolást is vállalok.

2003-ban végeztem angol nyelvtanárként az ELTE-BTK-n, tolmács-fordítóként pedig 2006-ban a BGF-KKFK-n. Voltam angol nyelvterületen több alkalommal is: 2001-ben Texasban jártam, 2004-ben pedig Kaliforniában, Los Angelesben. 2006 őszén Angliában dolgoztam. 2016-tól már csak az online nyelvoktatásban dolgozom.

Fő célom a kommunikáció központú nyelvoktatás és szókincsbővítés, amellyel magabiztosabb és pontosabb leszel az angol nyelv használatában a való életben.

Ha küldesz egy érdeklődő üzenetet, rövid időn belül válaszolok neked! :-)

Hagyományos sms helyett inkább messenger vagy email üzenetet küldj. Köszönöm szépen!

Email: orsi_bende@outlook.com
Messenger: Csordás-Bende Orsolya
Skype: Csordás-Bende Orsolya-English Teacher
Facebook: https://www.facebook.com/onlineangolskype

Ha bármi gondod akad itt az adatlapon keresztül történő üzenetküldéssel, pl. nem fogadja el az ellenőrző kódot, vagy nem kapsz róla visszaigazolást, nyugodtan válaszd inkább a direkt emailküldést a fenti email címre. Úgy biztosan megkapom. Köszönöm szépen!

Ha esetleg nem veszem fel a telefont, akkor érdemes inkább emailt vagy messenger üzenetet küldeni. Hagyományos sms helyett inkább messenger vagy email üzenetet küldj. Köszönöm szépen! A megkeresésekre, üzenetekre mindenkinek nagyon gyorsan válaszolok.

Várlak téged szeretettel! Ne feledd: Róma nem egy nap alatt épült fel. :)

Hétvégén nem dolgozom!

Az óráim bemutatása

Ha vidám, laza, jó hangulatú, de egyben hasznos beszédórákat szeretnél venni, gyere hozzám! Kiemelten fontos számomra a közvetlen stílus, amely határozottsággal párosul, az az tanárként szeretem azt érezni, hogy a nyelvtanuló bizalommal fordul hozzám, ugyanakkor értékeli a segítséget, útmutatást és a számonkérést a saját haladása érdekében. Az órák jó hangulatúak, oldott légkörben zajlanak, mégis kifejezetten tartalmasak és hasznosak egyben. Tinédzser és felnőtt korosztállyal és a közép illetve haladó szintekkel foglalkozom, B1-B2-C1-C2 szinteken, 15-16 éves kortól.

Magyart mint idegen nyelvet is tanítok külföldieknek, tehát ha valakit ez érdekel, ne habozzon kapcsolatba lépni velem.

7 szintből és lépcsőből álló közkedvelt tankönyvsorozattal tanítok. Képernyőmegosztással és online anyagok igénybevételével dolgozom. Az órákat kérésre rögzítem, és elküldöm, így tetszés szerinti alkalommal visszanézhető. Elérhetőségek fentebb.

I also teach Hungarian as a foreign language so if you are a foreigner already living/studying in Hungary or planning to come/move here and are interested in learning this language, feel free to contact me at any time via private message. Remember: Rome was not built in a day. :)

I teach with 7 levels popular coursebook and work with screen share plus online materials. Lessons are recorded as per request and are sent after so they can be replayed as many times as needed. See contact info above.

I dont do weekends.

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Monor
Telefonszám:
06-30-423-5812
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/orsolya.bende.77/
Weboldal:
https://www.facebook.com/onlineangolskype
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv8000 Ft / 60 perc
Angol nyelv Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv4000 Ft / 30 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső