FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Énektanár: Nádasdy Rosalinda

Bemutatkozás

Nádasdy Rosalinda

Ének tanár

Nádasdy Rosalinda vagyok. 3 évig jártam a Zeneakadémiára a különleges tehetségek iskolájában gimnáziumi éveim alatt, ének szakon. Majd elvégezve a Bolognai Konzervatóriumot, 4 évig Velencében élesítettem énektudásomat egy velencei karmester és annak felesége (aki Franco Zefirelli rendezőasszisztense volt) segítségével. Énekeltem koncertszerűen Izraeltől New Yorkig, Párizstól Firenzéig...
Haladóknak vállalok klasszikus énektanítást (bel canto). 20 éve veszek részt rendszeresen külföldi kurzusokon, hogy tudjam segíteni a profi éneklést választók fejlődését. Célom, hogy a tanítványaimból a maximumot kihozzam. És ezt mindig el is érem!
Díj: 8000 Ft/60 perc
Várom jövőbeni tanítványaimat szeretettel!

Rólam mondták:
"Rosa zsenialitása abban rejlik, hogy mérnöki pontossággal elmagyarázza, hogy nekem belülről mit kell hallanom és ennek mentén haladunk. Valamikor mezzo szerepeket énekeltem, de Rosa bíztatására szopránba "mentem át". Ő adott erőt és kitartást, sőt hitet ahhoz, hogy elhigyjem: lehetek szoprán. És megtörtént a csoda! Csak ajánlani tudom őt" (Létay Kiss Gabriella, operaénekes)

"Nem tudom, hogy csinálja, de egyrészt hallja azt, amit én belülről hallok, másrészt hallattatja azt, amit a kívülálló hall. Megmutatja, hogy az énektanulás nem misztikum, hanem elérhető, nagyon is "megfogható", tetten érhető fizika. Ugyanakkor amikor már "csak" énekelni kell, a fizika átvedlik misztériummá:-)" (Polyák Viktor, énekes)

"Rosát 18 éves kora óta ismerem. Végigkövettem munkásságát, és a tanítási módszerét is jól ismerem, hiszen számomra oly sokszor volt komoly segítség. Sokat tanultam tőle és a mai napig tanulok tőle" (Egyházi Gréta, énekes)

"Amikor a Magyar Rádió Énekkarába felvételiztem, nagyon szorongtam, mivel görcsös típus voltam. Az egyik barátom szólt, hogy ismer egy énektanárt, aki úgy felszabadítja az embereket és kihozza belőlük a maximumot, hogy az hihetetlen. Kételyekkel telve mentem el Rosához, de minden igaz volt, amit róla állítottak. A siker nem maradt el" (Székely Szabolcs, bariton)

"Szerintem jelenleg ő a legjobb. Olyan szerény és alázatos, hogy kétlem, hogy kiteszi a kommentemet:-) De ez az igazság!" (Kincses-Vermes Dávid)

"Maximalizmusa és koncentrálása a diákjai felé egyedülálló." (Cser Krisztina)

"The best teacher with patience. Highly recommended" (Andrea Carollenti, singer)

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, II.kerület
Telefonszám:
+36305190377
Tanít saját helyszínen?
Budapest, II. kerület
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Ének Haladó, Profi8000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső