FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Francia tanár: Verdon Judith

Bemutatkozás

Verdon Judith 🇨🇵 Parlez-vous français? 🇨🇵 Magànóràk online közvetlenül Franciaorszàgból

Francia tanár

Bonjour,
Több, mint 22 éve élek folyamatosan (jelenleg is) dél-Franciaországban családommal, állandó nyelvi környezetben, francia / magyar kettős állampolgárként.
Végzettségeim: Francia nyelvtanári diploma és fordítói oklevél+ igazolvány (Egri Egyetem 1996+ ELTE Bp, 2004).
Nyelvtanítási tapasztalatom: 28 év (1996 óta oktatok) + folyamatosan képzem magam (online)
- Tanítási helyszín: ma már csak skype-on - a külföldi tartózkodás miatt.
- Tananyagok : mindent online biztositok és átküldök : « 3 az 1-ben » leckék minden szinten, hanganyaggal + kiegészítő szövegek, egyéb anyagok, tesztek, stb.
- Már az első órától beszédcentrikus órák, tudásszintnek megfelelően (bemutatkozás, kiejtéskorrekció, életszerű szituációk párbeszédes formában, fonetikai gyakorlatok, mondatképzés, hangos olvasás...)
Nem könyvből tanítok!!, sokkal inkább magam állítom össze a tananyagot, hanganyaggal, teljesen személyre szabott tanmenettel: maximálisan a tanítványaim egyéni igényeihez, nyelvi célkitűzéseihez alakítva az órákat!

Korrepetálás minden nyelvi szinten (kezdőtől felsőfokig), pótvizsgára /érettségire készülés / külföldi munkavállalásra készítés, társalgás, fordítástechnika, üzleti/marketing szaknyelv, stb.
Házifeladatok: Igény szerinti mennyiségben (hanganyaggal is)
-***Haladóknak ajándék: a hétköznapi beszélt nyelv jobb megértését könnyítő, általam készített « Utcanyelv- szótár », melyet folyamatosan bővítek, sok-sok példával illusztrálok.

A tanórák díja előre utalással fizetendő:
60 perc: 22€
*FONTOS: Csak EURO- ban tudok fogadni utalást, mert francia a vállalkozói számlám is. Megértésüket előre is köszönöm!
*Számlát állítok ki róla.

Az óráim bemutatása
Oldott hangulatban telnek az órák, sok humorral. Az életszerű kommunikációra, a kiejtésjavításra és szókincsfejlesztésre nagy hangsúlyt fektetek.

Vélemények rólam:
*Kelemen Lilla* :
Bonjour Judith, szeretném kifejezni, hogy mennyire köszönöm az élményt, hogy te tanítasz! :) Az órák mindig felvidítanak, még a legkáoszosabb napomon is és itt azt érzem, hogy valóban ér sikerélmény, ami nagyon motivál. Nagyon tetszik, ahogy tanítasz, a legkiválóbban ! (eddigi tapasztalataim alapján) és tényleg nagyon motiváló a jókedved is! Mindez nagyon nagy élmény nekem és mégegyszer : Nagyon köszönöm a közös munkàt! MERCI! :)

*Rné T. Andrea*
Csak ajànlani tudom Juditot. Ő àllandò jelleggel hasznàlja a nyelvet, sosem tudtam olyat kérdezni tőle, amire ne tudott volna azonnal vàlaszolni. Pedig bombàztam kérdésekkel :))) nagyon sokat fejlődtem nàla! Mindig azt éreztem, hogy jóval többet kapok tőle , mint màshol egy àtlagos nyelvóràn.

*Dr. Rita Oravecz*
Ezelőtt 6 hónappal kezdtem el franciául tanulni heti 3-4 órában. Judith személyében megtaláltam a tökeletes tanárt számomra. Mindig alapos, felkészült és személyre szabott órákat tart. Így a franciatanulás az elejétől kezdve örömet okoz. Orvosként sokszor kérdezek speziális szavakat is, ami soha nem okoz gondot Judithnak. Az időpontegyeztetésben rugalmas, a sok tanítványa ellenére. Gyakorlatias és beszédközpontú óráinak hála, jól haladok a tanulásban, amiről ezelőtt pár hete nyelvi környezetben is megbizonyosodhattam. Köszönöm az eddigi közös munkát, a türelmet, a sokszor többedszeri magyarázást és a jó hangulatú órákat. Lelkesen várom a folytatást.

*T- R. Adam*:
Kifejezetten olyan tanàrt kerestem, aki kint él nyelvterületen és folyamatosan hasznàlja a nyelvet. Judith nyelvtudàsa profi szintü. Segìtségével nagyon sokat fejlödött a nyelvtudàsom ( 0 szintröl kezdtem). Nagyon tetszett, hogy nem könyvböl tanit és sajàt készitésü, személyre szabott anyagokkal vàrt az óràkon. Nàla tanulva szerettem meg a francianyelvet. Most màr én is magabiztosan hasznàlom a nyelvet a mindennapi életben. Köszönöm Judith- nak a szuper óràkat! Merci.

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Magànóràk közvetlenül Franciaorszàgból
Telefonszám:
+33783577042
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Francia nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv9000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső