FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Japán tanár: Király Tamás

Bemutatkozás

Király Tamás

Japán tanár

Sziasztok! 今日は!

2016-ban, a Károli Gáspár Egyetem japán szakán szereztem alapszakos BA diplomámat, majd pedig 2.5 éven át a Hokkaidói Egyetemen kutattam és tanultam elsősorban modern kori japán történészettel (Meiji-kor) kapcsolatosan. Immáron több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem a japán nyelvvel és kultúrával kapcsolatban, valamint nagyjából 10 éve tanítok japán nyelvet.

Ha szeretnél humorral teli, közvetlen hangulatú, mégis a japánt komolyan vett, olykor kihívásokkal teli órákon részt venni, amik mindig érdekességekkel vannak megfűszerezve a szigetországról. Vagy akár japán dalszövegeken, animéken keresztül is szívesen tanulnál, akkor mindenképp itt a helyed! Az óráimon továbbá célom az is, hogy minél érthetőbb, egyszerűbb módon adjam át az anyagot, és ez minél oldottabb, vidámabb hangulatban teljen. Az óráimon alapvetően az elméleti részt követően bőséges gyakorlattal szoktam begyakoroltatni az elhangzottakat; szövegértéstől a hallgatáson át a rendes, élő beszédig a nyelv minden területén, az írásra is nagy hangsúlyt fektetve.

Rugalmas időbeosztásban, éjjel-nappal akármikor, akár a reggeli kávé mellett, akár egy vizsga előtti utolsó bemelegítés gyanánt, vagy akár éjszakákba nyúlóan is.

Igény esetén nyelvvizsgától kezdve egyetemi vizsgákon át akár kifejezetten a japán érdekességekre vagy beszédre kihegyezett órákat is tartok, megbeszéltek alapján. Egyénileg vagy csoportosan, az első lépésektől a legmagasabb szintekig bármilyen igényt vállalok!

Az órák jelenleg alapvetően CSAK ONLINE zajlanak, kifejezetten indokolt esetben pedig Budapest XI. kerületében, egy nyugodt, kertvárosi közegben fogadom tanítványaimat. Megbeszélés szerint kiszállási díj ellenében házhoz is megyek Budapesten vagy agglomerációjában!

A legelső, konzultációs alkalom INGYENES!

宜しくお願いしま~す!

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, XI.
Telefonszám:
+36204021127
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tamas.kiraly.184/
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
Budapesten és agglomerációjában bárhova, kiszállási díj ellenében.
Vállal csoportos oktatást?
Legfeljebb 3-4 fős csoportokat, kizárólag magánszemélyek részére.
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Japán nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv5500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső