FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Aknai Zita

Bemutatkozás

Angol tanár

Aknai Zita vagyok. Első diplomámat a BGF-en szereztem közgazdászként nemzetközi kommunikáció szakon (rendelkezem felsőfokú gazdasági szaknyelvi vizsgával angol és francia nyelvből) és pár évvel később angol nyelv és irodalom tanári diplomát szereztem a Kodolányin. Több, mint 20 éve vállalok tanítványokat. Középiskolában tanítottam általános angolt, szakmunkásoknak szakmai angolt (vendéglátás, idegenforgalom) és felnőtteket is készítettem fel érettségire esti szakon, valamint nyelviskolai tapasztalattal is rendelkezem.

Igyekszem stresszmentes, támogató légkört kialakítani az óráimon. Az évek alatt rengeteg tananyagom gyűlt össze, melyeket minden diákom számára a saját igényei és tudásszintje szerint alakítok és használok fel. Nem egy tankönyvből, hanem számos könyv válogatott anyagából készítem fel a tanítványaimat, legyen az vizsga, érettségi, vagy a mindennapi nyelvhasználat, céljai eléréséhez. Jelenleg csak online (Skype) vállalok tanítást.

Szeretem az angol nyelvet és arra törekszem, hogy a tanítványaimmal is megszerettessem. Hiszen sokkal hatékonyabbak és lelkesebbek vagyunk azokban a dolgokban, amiket szeretünk. Az első (ha Budapesten megoldható, személyes) találkozó ingyenes. Ekkor átbeszéljük, hogy mi a leendő tanítvány célja, milyen szinten van és hová szeretne eljutni, hetente mennyi időt tud rászánni az angolra. Ezután fogom küldeni az anyagokat, amelyekből online tanulunk, beszélgetünk, gyakorolunk. Hívjon bizalommal!

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
+36307547894
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok4500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső