FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Kurucz Attila

Bemutatkozás

Angol tanár, Angol szintaxis tanár, Angol-amerikai irodalom, kult. tanár

Az ELTE Tanárképző Főiskolán végeztem 1993-ban angol-történelem szakon Budapesten. Már a főiskola elején elkezdtem magánórákat adni és nyelviskolában dolgozni. Később elvégeztem az ELTE BTK mesterképzéseit is angol és történelem szakon 1998-ban, és középiskolai tanár végzettséget szereztem. Mivel szeretek utazni, 2001-ben Tajvanon vállaltam angoltanítást. Azóta itt élek, és kínaiul tanulok, valamint harcművészettel és csigonggal foglalkozom. Ismerőseim jó része angol anyanyelvű, ami alkalmat biztosít arra, hogy saját nyelvi készségem jó karban tartsam.

Nyelvtanításom egyik alapeleme a rendszeresség: nagy figyelmet fordítok arra, hogy a nyelvtanuló megértse, hogyan épülnek egymásra a nyelvi elemek és a nyelvtan. Óráim vázát a beszédfejlesztés alkotja: irányított, félig kötött, és végül kötetlen beszélgetések során gyakoroljuk be a szókincset és a nyelvtant. Egyik kedvelt területem a kiejtés. Sokan úgy gondolják, hogy az angol szavak kiejtése esetleges, amit kell tanulni, és kész. Ez sok esetben így is van, de kevesen tudják, hogy vannak egyszerű szabályok, amelyeket kis odafigyeléssel könnyen alkalmazhatunk.

A négy nyelvi készség: olvasás, írás, megértés és beszédkészség fejlesztése mellett bármi másra is külön figyelmet fordíthatunk: vidám hangulatú, de mégis komoly beszélgetésre, szövegértésre, és vállalok felkészítést külföldi munkára és egyéb másra is. Korrepetálást és vizsgákra való felkészítést is végzek: sok részletet ismerek, amit a szóbeli és írásbeli vizsgákon előszeretettel kérdeznek.

Általában hagyományos angolt tanítok, de tisztában vagyok az új trendekkel a szókincsben és az angol nyelvben általában, amire fel szoktam hívni a figyelmet.

10 éves kor felett bármilyen korosztályt tanítok. Emailben kérdéseikre szívesen válaszolok.
Óráimat online tartom.

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Taipei
Telefonszám:
+886 9 67 081792
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
Online
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv5000 Ft / 60 perc
Angol szintaxis Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem5000 Ft / 60 perc
Angol-amerikai irodalom, kult. Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem5000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső