Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Csorba Noémi

Bemutatkozás

Angol tanár, Jóga tanár, Német tanár, Történelem tanár

Kedves Tanulni Vágyó, Kedves Szülők!

Elsősorban általános iskolás gyerekek oktatását vállalom, de megbeszélés szerint van lehetőség érettségi felkészítésre is az említett tantárgyak (angol, német, történelem) esetében.

Törekszem a személyre szabott, lehetőség szerint játékos, és (már a legfiatalabb korosztálytól elkezdve) a meghatározóan beszédközpontú órák kialakítására, hogy élvezetessé tegyem az olykor száraz, kötelező jellegű anyagok elsajátítását. Valamint ellensúlyozzam az állami oktatásban sokszor hiányzó oktatási elemeket, melyek elengedhetetlenek a hosszútávú, sikeres idegennyelv használat megalapozásához, kialakításához.

Nagyon fontos számomra, hogy a professzionális munka sikerességének érdekében megismerjem a diákok igényeit és jó kapcsolatot alakítsak ki velük.

A privát jóga órát minden korosztály számára meleg szívvel ajánlom és vállalom. Ezen alkalmak esetében a test edzése és fejlesztése mellett komoly hangsúlyt kap az érzelmi világ kiegyensúlyozására való törekvés. Ebből kifolyólag az órák során a jóga minden elemével megismerkednek a diákok, melynek során a ráhangolódást követő aktív testedzést, légzőgyakorlatok, valamint meditáció vagy relaxáció zár, így adva struktúrát és kiszámíthatóságot a fejlődés elősegítésének érdekében.

Végzettségek:
Német Nemzetiségi Gimnázium: Német nyelvű érettségi (DSD C1 nyelvvizsga)
ELTE BTK: Germanisztika (Német és angol szak)
Milton Friedman Egyetem: Nemzetközi Tanulmányok
Bhaktivedanta hittudományi főiskola: Selfnessyoga képzés, Kezdő és Középhaladó jóga oktató képzés elvégzése

Tapasztalat:
Nemzetiségi iskolába járó, illetve oda jelentkező gyerekek nyelvi felkészítése, korrepetálása a nemzetiségi iskola elvárásainak megfelelően.
Általános iskolás gyerekek korrepetálása német és angol nyelvből, 3 éven át, egyetem mellett.
Egyetemisták, felnőttek, újrakezdők felkészítése a nyelvvizsgára, állásinterjúra, külföldi kiköltözés megalapozására. A cél, nem csak a nyelvnek, hanem azáltal az ahhoz tartozó kultúrának is a megismertetése a tanulóval.
A jóga órák tekintetében kevesebb tapasztalattal rendelkezek ugyan, de már volt szerencsém többször is tartani órát kisebb csoportoknak (5-8 fő), így ebből kifolyólag most már rendelkezem elég gyakorlattal a privát órák levezényléshez is. 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest
Telefonszám:
06-30/425-0997
Tanít saját helyszínen?
1074 Budapest, Huszár utca
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok4000 Ft / 60 perc
Jóga Szint nélkül4000 Ft / 90 perc
Német nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok4000 Ft / 60 perc
Történelem Általános iskola4000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső