FB pixel code
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Horváth Petronella

Bemutatkozás

Angol tanár, Angol-amerikai irodalom, kult. tanár, Orosz tanár

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán végeztem angol-orosz szakon kitüntetéssel.

Már ötödéves koromban elkezdtem a tanítást,, amit azóta is változatlan lelkesedéssel, de sok-sok tapasztalattal folytatok. Nyelviskolai és egyetemi (Corvinus) gyakorlattal rendelkezem. Magánórákat egyéni, páros, kiscsoportos oktatás keretében több mint 20 éve adok.

Elsősorban angol nyelvet tanítok minden szinten; kezdőtől felsőfokig. Középiskolásokat készítek fel a kétszintű érettségire, diákokat, felnőtteket különböző nyelvvizsgákra. Kisebb gyerekekkel is szívesen foglalkozom 9-10 éves kortól. Alapvetően beszéd centrikusan tanítok, de ha valakinek más igénye van, természetesen ahhoz igazodom. Mind a négy készséget ( olvasás, írás, beszéd, beszédértés) fontosnak tartom, és valamennyit igyekszem fejleszteni vagy órán, vagy házi feladatok formájában. Módszertanilag mindig tovább képzem magam, követem a nyelvoktatás újdonságait, az új kiadványokat. Arra törekszem, hogy az eddig jól bevált kommunikáció központú oktatással a tanítványaim ne csak a vizsgákon, hanem a gyakorlatban, az életben is jól boldoguljanak. Mindezt igényes, magas színvonalú, ugyanakkor vidám, jó hangulatú órák keretében valósítom meg. Több száz tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát, érettségi vizsgát, sokan külföldön dolgoznak, jó páran anglisztika szakot is végeztek, de mindenki kivétel nélkül elérte a célját úgy, hogy élvezte a tanulást.

Számlát (KATA) adok az órákról; az óradíj 4500 Ft/ 50-55 perc. Online Skype-on tanítok, a személyre szabott tananyagot ingyen biztosítom. Az első próba alkalom (30 perc) szintén ingyenes, kötelezettségektől mentes.

Szeretettel várom új tanítványaimat!

 

 

 

Adataim

Cím:
Siófok
Telefonszám:
06-70/612-3147
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok4500 Ft / 50 perc
Angol-amerikai irodalom, kult. Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem5500 Ft / 50 perc
Orosz nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok4500 Ft / 50 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső