Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Antal-Fehér Nóra

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár,

Kedves Érdeklődő!

Ha angolul szeretnél tanulni, de nem tudod hol kezdd, és jól jönne a segítség a megszólalással, beszéd készség fejlesztésével, vagy a nyelvtani alapok rendszerezésével, vagy akár teljesen az alapoktól kezdenéd ennek a csodás nyelvnek az elsajátítását, jó helyen jársz! :)

Egy rövid ismerkedő beszélgetést követően személyre szabott tervet alkotunk csak Neked, a Te céljaidnak és preferált munkamódszerednek megfelelően. Óráimon fontos szerepet kapnak a nyelvtani alapok, azonban ezen felül rengeteg beszedkészséget fejlesztő, kreatív feladat, és valódi életre alapuló helyzet angol nyelvű megoldása alkotja az órák tartalmát.

Angolul és magyarul egyaránt anyanyelvi szinten beszélek, mivel az Egyesült Államokban nőttem fel. Felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, és 15 éve tanítom az angolt, magánúton, zenetanári főállás melletti kiegészítő foglalkozásként. Nyelvvizsga felkészítést nem vállalok, ezt fontosnak tartom világossá tenni, hogy ne vesztegessem a kedves Érdeklődők idejét. Azonban mindent megteszek, hogy angol nyelvtudásod, bármilyen szinten is van, segítsek arra a szintre fejleszteni, amit célként kitűzöl magadnak.

Óradíj: 3500ft/45 perc online vagy saját helyszínen, 4000ft/45 perc házhoz menés esetén.

Jelentkezés a feher.nora2@gmail.com email címen, vagy a 0620-322-8027-es telefonszámon.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, IX.
Telefonszám:
06-20/322-8027
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok3500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső