Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Horváth Judit

Bemutatkozás

Német nyelv tanár,

Kedves Érdeklődő, Németül Tanulni Vágyó!

Közel 20 év, gazdasági szektorban, ezen belül pénzügyi, számviteli, audit (Big 4) és kontrolling területen szerzett tapasztalattal, folyamatos aktív nyelvhasználattal, gazdasági felsőfokú C1 nyelvvizsgával és német gazdasági szakfordítói másoddiplomával várlak szeretettel, akár EGYÉNILEG, akár KISCSOPORTOS tanulás (2-3 fő) keretében, kezdő szinttől felsőfokig.

Fordulj hozzám bizalommal, ha:
- munkád során szükséged van az aktív német nyelvhasználatra, és szeretnéd az üzleti, gazdasági szaknyelvet elsajátítani, szeretnél a szakmai nyelvhasználatban magabiztossá válni,
- külföldön, német nyelvterületen vállalsz munkát, és Neked, illetve családtagjaidnak szüksége van a német nyelv alapjaira vagy a már megtanultak fejlesztésére,
- bonyolultnak találod a német nyelvtant, és szeretnéd azt egy jól strukturált, logikus szerkezetben felépített formában rendszerezni és gyakorolni,
- vagy csak egyszerűen szeretnél felzárkózni, felkészülni a következő tanévre.

Mire számíthatsz, ha az én segítségemmel tanulsz:
- Óráimat a HATÉKONYSÁG jegyében építem fel, annak érdekében, hogy a kitűzött céljaid eléréshez lehetőleg minél rövidebb időn belül hozzásegítselek.
- A SZEMÉLYRE SZABOTT JEGYZETEKET elküldöm Neked, valamint az otthoni gyakorlásra kiadott feladatokat átnézem óra előtt, amennyiben azokat előző nap visszaküldöd nekem átnézésre, ezt a lehetőséget díjmentesen biztosítom. Így a nyelvóra nem a házi feladat ellenőrzésével telik el (természetesen a felmerülő kérdéseket megbeszéljük).
- Az első nyelvóra előtt egy INGYENES KONZULTÁCIÓ keretében (kb. 30 perc) átbeszéljük, mik a céljaid, mire van szükséged, miben tudok Neked segíteni.
- Óráimat ONLINE formában tartom, közösen kiválasztjuk, hogy melyik platform a legszimpatikusabb Neked (google meet, zoom, skype…).
- Igény szerint választhatsz a 60 perces és 90 perces óra között.
- EGYÉNILEG és KISCSOPORTOS keretek között is van lehetőség nálam tanulni (2-3 fő), utóbbi esetben kedvezőbb óradíjat ajánlok (lásd lent).
- Az órákat hétköznap délutánra, a 16 és 20 óra közötti idősávban tudjuk tervezni (hétfőtől péntekig).

Magamról:
Német kéttannyelvű középiskola után, a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett okleveles közgazdász diplomával és német gazdasági szakfordító másoddiplomával közel 20 éve dolgozom pénzügyi, számviteli, audit (Big 4) és kontrolling területen, ahol aktív használója vagyok a nyelvnek. „Közgázos” éveim alatt számos tárgyat tanultam német nyelven, illetve gazdasági szaknyelvvel bővített felsőfokú C1 nyelvvizsgát szereztem.
Családommal, férjemmel és két gyermekemmel (14 éves, leendő gimnazista ikrek) Kispesten élek. Szabadidőmben szeretek futni, igyekszem időt szakítani időnként a jógára is, illetve különféle kreatív tevékenységekre, mint pl. a rajzolás.

Díjazás:
Egyéni tanulás keretében:
5000 Ft / 60 perc
7500 Ft / 90 perc

Csoportos tanulás keretében:
4000 Ft / fő / 60 perc
6000 Ft / fő / 90 perc

 

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
06-30/398-8411
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2-3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Német nyelvKezdőtől felsőfokig, gazdasági és általános nyelv5000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső