Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Lippai Erik - számlaképes angol nyelvtanár

Bemutatkozás

Angol tanár

Beszédcentrikus, vidám angolórák, egyénileg, párban, vagy egy kisebb csoportban. Több éves nyelviskolai tapasztalat; személyesen és online. Ha messze vagy Miskolctól, vagy csupán kényelmesebbnek találod, hogy otthonról, a kényelmes foteledben kávézgatva vegyél részt az angol órákon, akkor legyen így! Skype-on, Google Meet-en, vagy akár Messenger-en is angolozhatunk!

Számtalan remek emléket őrzök a legkülönfélébb tanulókkal közös angolozásokról, köztük fiatalokkal és idősekkel, teljesen kezdő szinten, középfokon, és felsőfokon is. Sokan csupán a beszéd gyakorlása miatt érkeznek, mások nyelvvizsgára készülnek, de olyanok is akadnak, akik hobbiból tanulnak. Bárhogy is legyen, én boldogan segítek.

Nem ritka az, hogy egy tanuló a barátjával együtt tanul, ami nem csupán anyagilag éri meg jobban mindenkinek, de sokszor szórakoztatóbb is az angolozás, és könnyebb motiváltnak maradni. Hozd hát magaddal egy barátodat, vagy barátaidat! :)

Ha egyedül jelentkezel, de inkább csoportban tanulnál, erre is van lehetőség, ebben az esetben viszont talán várnod kell majd, hogy a szintedhez illő más tanulótársak is jelentkezzenek.

Óradíj:
Magánórák: 5000 Ft/45 perc
Párban: 3000 Ft/45 perc/fő
A csoportos órák óradíja a létszámtól függ.

Email: angol.erikkel@gmail.com
Tel. 06 30 910 2013 (munka miatt gyakran nem vagyok elérhető, ebben az esetben, kérlek, emailt küldjetek, és még aznap választ kaptok)

ONLINE: Az egész országban
Személyesen: Miskolcon

 

 

 

Adataim

Cím:
Miskolc
Telefonszám:
06-30/910-2013
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2-6 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok5000 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső