Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Zsigmondi Tamara - Beszédcentrikus órák, Euroexam nyelvvizsgáztató sok éves tapasztalattal és referenciákkal

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár,

Számlaképes (egyéni vállalkozó vagyok, mindenképpen kapsz majd számlát az órákról), referenciákkal rendelkező, angol-magyar szakon végzett diplomás magántanárnő vállalja online (Skype, Google Meet, Zoom) szinte bármilyen szinten (a teljesen kezdőktől, újrakezdőktől a felsőfokú nyelvvizsgára vagy emelt szintű érettségire készülőkig) lévő tanítványok nyelvoktatását (korrepetálás, nyelvvizsgára: Euroexam, BME Általános és szakmai, ITK Origo, Cambridge, ECL, IELTS, TOEFL, TELC, üzleti angol stb.) és érettségire való felkészítés, stb.

2020. januárjától Euroexam nyelvvizsgáztató vagyok, rendszeresen (minden hónapban) járok vizsgáztatni (online és élőben), így tisztában vagyok a jelenlegi elvárásokkal és értékelési szempontokkal.

Ingyenes, kötelezettségektől mentes próbaórát és szintfelmérést biztosítok.

Intenzív felkészítés is megoldható, ebben az esetben kedvezményt is adok. Az óradíjak (pl. 10 óra) előre fizetése esetén is kedvezményt biztosítok (a 11. alkalom ingyenes).

A tanítás terén a közel egyéves angliai kinn tartózkodás, a gyakorlótanítás és a közel 15 éves aktív magántanítás és nyelviskolai (vállalati és lakossági) tanítás során szereztem tapasztalatokat. Az évek során sok tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát (mostanában elsősorban Euroexam nyelvvizsgára készítek fel diákokat). Véleményem szerint bárki le tud vizsgázni első alkalommal is, minden az elhatározáson múlik. Én csak abban az esetben segíthetek, ha ez az elhatározás (motiváció és kitartás a készülésre a vizsga napjáig) már megvan.

Az órákat természetesen a Te igényeid szerint alakítom, alakítjuk majd ki. Az órákhoz szükséges összes anyagot (pl.: könyvek, munkafüzetek, hanganyagok, stb.) ingyenesen biztosítani tudom, semmit nem kell megvenned, ha hozzám szeretnél járni. A felsorolt összes nyelvvizsgához rendelkezem felkészítő anyaggal. Ha nem nyelvvizsgára készülsz, hanem más célt tűztél ki magad elé (pl. szakmai angol fejlesztése vagy állásinterjúra felkészülés), akkor sem kell tananyagot vásárolnod.

Az angolórákon különösen nagy hangsúlyt fektetek a valós életben használt angol tanítására, a beszédértési és kommunikációs készségek fejlesztésére, amelyek lehetővé teszik a mindennapi életben való tájékozódást. Az órák nem a házi feladat ellenőrzésével vagy mechanikusan elvégezhető gyakorlófeladatok végzésével fognak eltelni. A magyar nyelvet középhaladó (B1) szinttől fölfele csak a legszükségesebb helyzetben használjuk.

Beszédcentrikus óráim minimális órai készüléssel is hatékonyak. Nem mindenkinek van lehetőségre óráról órára készülni, házi feladatot írni, szavakat tanulni, így ezt is figyelembe veszem az órák megtartásakor. Ha diákként több időt tudsz szánni az órákra való készülésre, azt pl. önállóan elvégezhető feladatokkal és a hozzájuk tartozó megoldókulccsal fogom segíteni.

Kérésre vállalom önéletrajzok, motivációs levelek stb. fordítását is. Állásinterjúra, szakmai vizsgára és külföldi munkavállalásra stb. is szívesen felkészítelek.

Diákjaim írták rólam:

"Nagyon jó olyan tempóban és módszerrel tanulni, amit közösen alakítottunk ki. A beszélgetést sem olyan témákkal gyakoroljuk mint a nyaralás vagy bármelyik tankönyvszagú példa, hanem a mindennapjainkról beszélgetünk, a hírekről. Én nem hittem benne, hogy valaha megtanulok egy új nyelvet, de most már egészen belátható távolságban van." Szabó Mátyás

"Tamara nagyon jó, és motiváló angol tanár. Bebizonyította, hogy egy 50+-os diákot is lehet eredményesen tanítani, és még ebben az életkorban is lehet fejlődni az angol nyelvtanulás terén. Alaposságával, kitartó figyelmével sokat segít abban, hogy egyre jobban, és igényesebben fejezzem ki magam. Felkészült tanár, türelmesen elmagyaráz, és megválaszol minden felmerülő kérdést. Nyelvtani anyagokkal, hasznos cikkekkel segíti az órákat változatosabbá, és még hatékonyabbá tenni. Tamara maximálisan nyitott bármilyen téma feldolgozására. Bátran ajánlom mindenkinek, mert kitűnő választás!" Jenei Zoltán

"Kedves, segítőkész, alkalmazkodó, gyorsan válaszol, rugalmas, órán kívül javítja a házim." Szeibert Katalin

"Tami segített felkészülni a nyelvvizsgámra, ami a diplomám megszerzéséhez kellett, így nagyon szorított az idő, és fontos volt, hogy egyből átmenjek! Megértő volt és rugalmas, a felkészülési idő szűkössége ellenére( 2 hét) annyi órát biztosított számomra amennyire csak szükségem volt, ha kérdésem volt bármikor írhattam neki. A vizsgázáshoz szükséges összes tananyagot szortírozva, rendezetten átküldte nekem, így egy könyvet sem kellett megvennem, nem kellett keresgélnem, mindent oldalszámra pontosan tudtam hol találok, (ezzel is sok időt takarított meg nekem)! Az órákon mindig azokat a feladatokat, szituációkat gyakoroltuk, amiktől a legjobban féltem, minden feladattípust átvettünk, kigyakoroltunk együtt, így végül 80%-al sikerült a vizsgám!" Balogh Hanga

Árak:

5.000 Ft / 45 perc
5.500 Ft / 60 perc

Heti két alkalom esetén: 5.000 Ft / 60 perc

A fizetés történhet utólag (az adott óra után, illetve a tárgyhét vagy tárgyhó végén) vagy előre (egy vagy több alkalom - ez utóbbi esetén kedvezmény, lásd fent).

Időszakok:

Hétfő-Péntek: 7.30-8.30 és 17:30-21.00

Hétvége: 6.000 Ft / 60 perc

 

 

 

Adataim

Cím:
Online (Google Meet)
Telefonszám:
06-20/360-3776
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv5000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső