FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol, biológia, fizika, földrajz, magyar, matematika, történelem tanár: Huber Mátyás

Bemutatkozás

Huber Mátyás

Angol tanár, Biológia tanár, Fizika tanár, Földrajz tanár, Magyar irodalom tanár, Magyartan tanár, Matematika tanár, Történelem tanár

https://etanarom.hu/
„A tanulás nem más, mint annak felfedezése, hogy valami lehetséges.” Fritz Perls
Huber Mátyás vagyok, több mint 9 éve magántanárként dolgozom. Célom, hogy a hozzám forduló diákok motiváló környezetben, számukra ideális ütemben minél hatékonyabban készüljenek fel az iskolai kihívásokra.
Középfokú tanulmányaimat a Corvin Mátyás Gimnáziumban végeztem, ahol történelem fakultációra, valamint országos versenyekre jártam, majd a sikeres érettségi után a Budapesti Corvinus Egyetem politológia szakán folytattam tovább tanulmányaimat, amelyet 2020. nyarán sikeresen abszolváltam.
Már általános iskolás koromban előtérbe került a korrepetálás, a tudás átadása osztálytársaim számára az órák közötti szünetekben, vagy az iskolai rendezvények által. Ezen tapasztalatokból merítve középiskolás koromban is tovább folytattam a felkészítést, ami mára már hagyománnyá vált.
A tanítás terén többéves átfogó tapasztalattal rendelkezem. Ezek a változatos tapasztalatok kiterjednek egyrészt általános iskolások, valamint középiskolások tanítására is.
Óráim teljes mértékben személyre szabottak, hiszen a tanulói igények, valamint a tananyag megértéséhez szükséges nyelvezet, módszer is diákonként változik. A modern kor eszközei nálam fontos szerepet játszanak, internetes tesztek formájában, amely nem csupán a digitális készségeket-memóriát fejleszti, de zöldebbé is teszi környezetünket, megkímélve a felesleges nyomtatástól, papírcipeléstől a diákot.
Az első alkalmon átbeszéljük a diákkal, hogy mik a céljai, mit szeretne, felmérem az erősségeket, a hiányosságokat igy személyre szabott tananyagot tudok a diák számára biztosítani. Tapasztalataim szerint a legtöbb diáknak nem a lexikális tudása, hanem a kellő önbizalma hiányzik a megfelelő teljesítéshez, ezért óráimon erre is nagy hangsúlyt fektetek.
Meggyőződésem, hogy a tanítás-tanulás egy olyan szabályos háromszög, melynek három csúcsát a szülő a gyermek, és a tanár alkotja. Az egyéni gyakorlás és motivációs háttér elengedhetetlen, így számomra nagyon fontos, hogy az átadott tudás rutinná váljon, ezért házi feladatot minden órán kapnak a diákok. Véleményem szerint minden mindennel összefügg, ezért igyekszem tanóráimat egy nagyobb kontextusba helyezni és rámutatni arra, hogy a különböző tárgyak miként kapcsolódnak egymáshoz.
Amennyiben úgy érzi, segítségére lehetek Önnek vagy gyermekének, kérem forduljon hozzám bizalommal.
Számlaképes vagyok!

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest
Telefonszám:
06-30/969-7631
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/E_Tan%C3%A1rom-104740215278827
Weboldal:
https://etanarom.hu/
Tanít saját helyszínen?
16. kerületi lakás
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
5 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok9000 Ft / 60 perc
Biológia Általános iskola8000 Ft / 60 perc
Fizika Általános iskola8000 Ft / 60 perc
Földrajz Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
Magyar irodalom Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
Magyar nyelvtan Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
Matematika Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
Történelem Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső