FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Magyar, matematika tanár: Lómen Mónika

Bemutatkozás

Lómen Mónika - matematika tanár, magyar tanár

Magyartan tanár, Matematika tanár

Kedves Szülők!
A tanév végével kiderül, hogy sajnos nem minden felsős zárta sikerrel ezt az évet matekból. A jó hír viszont az, hogy szorgalommal és kitartással be lehet pótolni az elmaradást a nyári hónapokban!
A felvételizők és a szorgalmas gyakorlók mellett a pótvizsgára készülőket is szeretettel várom, akár online (messenger, viber, skype, hangouts), akár személyesen.
Felső tagozatos iskolásokat korrepetálok, készítek fel felvételire matekból, magyarból. Az én célom az, hogy a hozzám forduló gyerkőcöket segítsem a tananyag elsajátításában, megértésében. Nincs is annál jobb, mint amikor nem csupán átmegy a vizsgán vagy éppen csak túl van a dolgozaton valaki, hanem megértéssel is rendelkezik a tanultakkal kapcsolatban!

Fő profilom a hatosztályos gimnáziumi és a 9. évfolyamos felvételire felkészítés, aminek során végig gyakoroljuk az eddigi felvételik feladatlapjait. Mire eljutnak a gyerekek a felvételi vizsgáig, könnyedén megoldják a matek speciális szöveges feladatait, megerősítik a nyelvtani tudásukat, valamint jelentősen javul a szókincsük, az ismeretlen, régies szavak meghatározása által, melyek a szövegértési feladatokban találhatóak.

Tapasztalatom szerint nem árt a felvételire már a felvételit megelőző tavasszal elkezdeni a felkészülést, azért, hogy végigérjünk a témakörök begyakorlásán. Van, akinek nem elég nyár végén, ősszel elkezdeni a felkészülést, mert neki több idő kell a bepótlások miatt, de ez nem baj, mindenkit fel lehet hozni egy jó szintre. Persze van olyan gyermek, aki eleve jó matekos, nyelvtanos, csak megerősítésre, rendszerezésre van szüksége.

A tananyag szerint minden évben ismétlődően előjönnek ugyanazok a feladattípusok, de mindig egy kicsivel többet kell tudni. Az esetek egy részében azzal megy el az idő, hogy azt a részt bepótoljuk, ami korábban elmaradt, nem lett begyakorolva. Ha az alapok stabilak, akkor tudja megcsinálni a bonyolultabb feladatokat a gyermek. Ez teljesen természetes, bármilyen témában mindannyian így vagyunk. Például a törtekkel való műveletek megértése, begyakorlása szükséges a szöveges feladatok jó részéhez, arány, százalékos feladatok megoldásához.

Van egy nagyon pozitív hozadéka a felvételire gyakorlásnak: az aktuális anyaggal való haladásban is segít, nem egyszer kaptam olyan visszajelzést, hogy jobban tud koncentrálni a gyermek, vagy jobb jegyeket kap.

Barátságos hangulatban, szeretettel várom azokat a felsős gyerekeket, akik maguk is szeretnének javítani, fejlődni, felvételire készülni matematikából, magyarból.

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
1035 Budapest, Szellő u.
Telefonszám:
06-30/538-8477
Tanít saját helyszínen?
saját lakás
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Magyar nyelvtanÁltalános iskola4200 Ft / 45 perc
Matematika Általános iskola8200 Ft / 90 perc
Matematika Általános iskola5500 Ft / 60 perc
Matematika Általános iskola4200 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső

 

>