Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Boateng Áron - Beszédcentrikus és Modern Angol Oktatás!

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár,

Kedves Érdeklődők, leendő Diákjaim!

Ha szeretnéd eredményesen fejleszteni angol nyelvtudásod szórakoztató mégis hatékony keretek között, akkor ne keress tovább. Jó helyen jársz! :)

Számomra a nyelv és az oktatás nemcsak egy munka, hanem szeretett hobbi és elhivatás! 8 éves angliai tartózkodásom alatt szerzett dimplomával középiskolai és magántanárként immár 5 éve törekszem élvezetes órákkal felkészíteni diákjaimat.

Nálam a száraz és unalmas tananyag magolása helyett személyre szabott, fiatalos és korszerű módszerekkel fejlesztheted angol nyelvtudásod.

“Oké… de mit is értesz ez alatt?” Hát Lássuk! ;)

Személyre szabott:

Az órák anyagát egy számodra mindig elérhető ONLINE DOKUMENTUM-ban teszem közzé.
Az általad megismert új szavakat és nyelvtant nem csak “átvesszük”, hanem módszeresen beépítjük az angolodba, hogy a már megszerzett tudás ne vésszen kárba.
Angol kiejtésedet a számodra megfelelő tempóban csinosítjuk!

Korszerű:

Szókincs fejlesztésedet olyan DIGITÁLIS SZÓTÁR-ral támogatom, melyhez hangi és képi anyagot is társítottam.
Igény esetén az órákról HANGFELVÉTEL is készíthető, így mindig visszahallgathatod az előző órák tartalmát.

Fiatalos:

A hagyományos tankönyv használata mellett többek között különböző applikációk, Youtube, Netflix, hangoskönyvek és még sok más SZEMÉLYRE SZABOTT JÁTÉKOS GYAKORLAT-okkal formáljuk angol nyelvtudásod.

Külön figyelmet fordítok arra hogy a tanórák kellemes, felszabadult légkörűek legyenek, melyet egy kis humorral megfűszerezve mosolyra hangolva tartunk! :)

Ha szeretnél egy kis betekintést nyerni tanítási stílusomba, akkor az alábbi url linken keresztül ezt megteheted:

Youtube csatornám:
https://bit.ly/angliyoutube

Óradíjak:

Az első óra igény esetén (egy kb.30-40 perces szintfelmérő) INGYENES! - no rizikó :)
60 perc / 4500 forint

További kérdéseidet örömmel várom itt az üzeneteknél, a boatengaaron@gmail.com címen és a 06 30 6065 782-es telefonszámon.

Keress fel bizalommal!
Áron


Referenciák:

Kassai Renáta:

Áronnal abszolút meg vagyok elégedve. Órái jó hangulatban telnek, célorientáltak, mindig felkészült, pörgős és kreatív. Nagy hangsúlyt fektetünk még a kiejtésre is, ami számomra nagyon hasznos. Érthetően magyaráz, pont annyit vár el, amennyi szükséges. Emellett érdeklődő, mert megkérdi, hogy változtatnánk -e valamit az óra menetén. Ami külön szimpatikus, hogy érdeklődési körhöz (is) passzoló feladatokat [go Reds! :)] ad. Számomra ez nagyon motiváló. Mindenkinek csak ajánlom Áront.

Demkó István:

Kezdő szintről kezdtünk el együtt dolgozni Áronnal. A tematikát óráról órára, egyértelműen felépíti és dokumentálja, így az visszakereshető számomra. Ez jól jön amikor korábbi anyagokból keresek ki egy-egy témát. A témaköröket az érdeklődési körömhöz igazítja és figyelve a tempómra, haladunk folyamatosan a tananyaggal. Személyiségében egy közvetlen, laza embert ismertem meg, aki a tananyagot, a házi feladatot a szabadidőmhöz mérve határozza meg velem közösen. Egyúttal következetesen visszatér olyan témákhoz, szavakhoz amik nehezen ragadnak meg. Összességében szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el a közös munkát Áronnal.

K. Zsuzsa:

Ajánlom mindenkinek Áront! Középfokú nyelvvizsgára készülök. Nagyon jó hangulatban zajlanak az órák. Áron lelkiismeretesen és kreatívan készíti el az órák anyagait, külön figyelmet fordítva arra, hogy mi az, ami nehezebben megy. Sokkal könnyebben sikerül megjegyezenem az új szavakat és kifejezéseket, mert olyan kontextushoz tudom kapcsolni, ami érdekel.

 

 

 

Adataim

Cím:
1147 Budapest, Kerékgyártó utca 40.
Telefonszám:
06-30/606-5782
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok4500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső