FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Angol tanár: Boateng Áron

Bemutatkozás

Boateng Áron - Beszédcentrikus és Modern Angol Oktatás!

Angol tanár

Kedves Érdeklődők, leendő Diákjaim!

Ha szeretnéd eredményesen fejleszteni angol nyelvtudásod szórakoztató mégis hatékony stílusban, akkor ne keress tovább. Jó helyen jársz! :)

Számomra a nyelv és az oktatás nemcsak egy munka, hanem szeretett hobbi és elhivatás! 8 éves angliai tartózkodásom alatt szerzett dimplomával középiskolai és magántanári tapasztalattal immár 6 éve törekszem élvezetes órákkal felkészíteni diákjaimat.

Ha szeretnél egy kis betekintést nyerni tanítási stílusomba, akkor az alábbi url linken keresztül ezt megteheted:
https://bit.ly/angliyoutube

Nálam a száraz és unalmas tananyag magolása helyett személyre szabott, fiatalos és korszerű módszerekkel fejlesztheted angol nyelvtudásod.

“Oké, oké… de mit is értesz ez alatt?” Hát Lássuk! ;)

Személyre szabott:

Az órák anyagát egy számodra mindig elérhető ONLINE DOKUMENTUM-ban teszem közzé.
Az általad megismert új szavakat és nyelvtant nem csak “átvesszük”, hanem módszeresen beépítjük az angolodba, hogy a már megszerzett tudás ne vésszen kárba.
Angol kiejtésedet a számodra megfelelő tempóban "csinosítjuk"! Az órafoglalásra REGGELI - DÉLUTÁNI - és ESTI időpontokban is van lehetőség!

Korszerű:

Szókincs fejlesztésedet olyan DIGITÁLIS SZÓTÁR-ral támogatom, melyhez hangi és képi anyagot is társítottam.
Igény esetén az órákról HANGFELVÉTEL is készíthető, így mindig visszahallgathatod az előző órák tartalmát.

Fiatalos:

A hagyományos tankönyv használata mellett többek között különböző applikációk, videójátékok, Youtube, Netflix, hangoskönyvek és még sok más SZEMÉLYRE SZABOTT JÁTÉKOS GYAKORLAT-okkal formáljuk angol nyelvtudásod.

Külön figyelmet fordítok arra hogy a tanórák kellemes, felszabadult légkörűek legyenek, melyet egy kis humorral megfűszerezve mosolyra hangolva tartunk! :)

Óradíjak:

Az első óra igény esetén (egy kb.20-30 perces szintfelmérő) INGYENES! - no rizikó :)
60 perc / 6000 forint

További kérdéseidet örömmel várom itt az üzeneteknél, a boatengaaron@gmail.com címen és a 06 30 6065 782-es telefonszámon.

Keress fel bizalommal!
Áron

Ajánlások:

László Imola:

Áronnal két éve dolgozunk együtt. Nagyon szeretem az óráit! Változatosak, érdekesek és mindent sokkal jobban megértek mint az iskolában.😁


Hájas Katalin:

Boateng Áron 3 gyermekemet tanítja angolra. 3 különböző képességű és hozzáállású gyerek. Heti 1x 60 perc órában foglalkozik velük online óra keretében. A gyerekek iskolai tanárai hihetetlen fejlődésről számoltak be! Erről tanúskodik a legnagyobb fiam 4 éves közös munkájuk utáni emelt angol érettségije, ahol 94 %-ot teljesített. Szeretettel ajánlom minden szülőnek és tanulni vágyónak egyaránt.😉


Bak Angéla:

Kifejezetten olyan tanárt kerestem, aki a hagyományos oktatás mellett interaktív, modernebb elemeket is belevisz a tanításba, megtaláltam.
Az órák gyorsan és tartalmasan telnek, igazodva az igényeimhez, a tudási szintemhez és persze az aznapi teljesítőképességemhez, mert hát van úgy hogy nem megy 😅.

Emellett nagyon sok remek tippet és tanulási módszert is kapok tőle, amelyet beépíthetek a mindennapjaimba és amelyek tényleg nagyon hasznosak. Ha angol tanárt keresel, szívből ajánlom Áront.


Orova Bernadett:

Áron személyisége magával ragadó. Ez abban is megnyilvánul, hogy a fiam imádja az angol órákat és barátként tekint rá. A tanítási módszere nem hétköznapi, a szülő is nyomon követheti az anyagot és az órai munkát.  Sokat beszélgetnek angolul az órán, és olyan témákban  ami a diákot érdekli. A fiam  14 éves, 3 éve tanul Áronnal és most készül a középfokú nyelvvizsgára. Örülünk, hogy rátaláltunk! 😊


Seidova Narmin:

Tavaly nyáron úgy döntöttem, hogy szeretnék angolból középszinten érettségizni. Akkor még tizedikes voltam, és az angol nyelvtudásom szinte a nullához közelített.

A nővérem tanult Áronnal, és nagyon élvezte az óráit! Óriásit fejlődött abban az időszakban. A középszintű érettségije 92%-os lett. Nyáron kezdtem el én is tanulni az angolt Áronnal, és sokat fejlődtem.😊

A nyelvtani anyagot nagyon jól elmagyarázza, szinte mindig elsőre megértem. Szeretem, hogy a házik játékosak. Motiváltabban csinálom meg őket. Áron képes volt velem megszerettetni ezt a nyelvet.

Biztos vagyok abban, hogy nagyon jól fel fog készíteni engem is az érettségire.😊


Bálint Bartis:

"Aaron-al az angol órákon nagyon könnyű "flow"-ba kerülni. Már a legelső óráján sem éreztem görcsösen magam. Az órái jól felépítettek, de helyet ad spontán témáknak is. Egyszerre használ hagyományos és innovatív eszközöket, ezért a tanulás nála nem repetitív. Három szóval tudnám jellemezni az óráit: összeszedett, innovatív és barátságos."

Bartis Bálint, 26 éves, animáció oktató


Fülöp Andor Zoltán:

Az osztályomban azok közé tartoztam, akik meg sem tudtak szólalni angolul, ám az érdekes és játékos privát angol óráknak köszönhetően sikerült magabiztosan elsajátítanom a nyelvet.😊


Csiszár Csaba:

Áron személyében egy inspiráló tanárt ismertem meg, akivel élmény az órákon való részvétel. Folyamatosan fejleszti a tanítás során alkalmazott eszköztárát, hogy a legújabb technológiák is segítsék a tudás elmélyülését. Ha újra választanom kellene angol tanárt egyértelműen újra őt választanám!


Tóth Orsolya:

Az óráink kivétel nélkül jó hangulatban telnek, tartalmasan, izgalmas témákat feldolgozva. Az új nyelvtani anyag elsajátítása sem okoz gondot, mindent alaposan megbeszélünk.
Kis idő elteltével is éreztem a pozitív változást a nyelvtudásomban! Jó szívvel tudom ajánlani a közös munkát bárkinek!😊

Hornyák Gábor:

Egy ismerős ajánlotta Áront, akivel gyorsan fel is vettem a kapcsolatot. A fő célom az volt, hogy magabiztosan tudjak angolul kommunikálni.

Heti egy angolóra mellett, 1-2 hónap után meg is jött az önbizalom, köszönhetően annak, hogy Áron olyan módon oktatja az angolt amivel eddig még nem találkoztam.
Nehéz ezt megfogalmazni, de a lényeg hogy élvezem az órákat, érdekessé teszi őket. A fő hangsúly a beszéden van, ugyanakkor nagyon ügyesen építi be a nyelvtani részeket is.
Sok új típusú feladatot ad és közben jó tanácsokkal lát el amivel a nyelvtudás mélyíthető.
Egy fontos dolog hogy úgy érzem teljesen rám van szabva az óra menete, nem sablonos, figyelembe veszi a beszélgetések során hallott információkat, hogy megtalálja hogyan tudja a legjobban elősegíteni a fejlődésemet.
És ami a legfontosabb – hosszú idő után az Ő óráin éreztem először hogy szeretek angolul beszélni!


Seidova Fidan:

My English teacher, Áron, was a game-changer. I used to be shy about speaking English, but his classes worked wonders for my confidence. What set him apart was his knack for making lessons about more than just language – we discussed diverse topics, broadening my horizons.

His straightforward teaching style, exemplified by his ability to make complex concepts more accessible, was refreshing. This not only made the learning process efficient but also enjoyable.
Thanks to Áron, I not only learned English but also found the courage to start reading books in the language for the first time after finishing the course. Grateful for the transformative experience!😊

Hován Tamás:

Az interneten kerestem angol tanárt a 9 éves kisfiam számára, így találkoztam Áronnal, aki az egyedi stílusú youtube bemutató videóival győzött meg.
Áron nagyon gyorsan megtalálta a közös hangot a kisfiammal. Sokszor játékosan tanít és mindig a kisfiam számára is érthetően magyarázza el akár a bonyolult nyelvtani összefüggéseket is.

A kisfiam angol tudása szépen fejlődik amióta Áronhoz „jár” angolra. A kisfiam nagyon szereti és szemmel láthatóan élvezi az angol órákat. Áron kiválóan alkalmazza a digitális eszközöket – online játékok, kvízek, videók formájában - , amelyeket a kisfiam különösen kedvel. Őszintén szólva az elején kicsit kétkedve álltam a tisztán online alapú órákhoz. Nem hittem volna, hogy digitális módszerekkel ilyen eredményesen lehet tanítani az angol nyelvet ahogy Áron csinálja. Áron már több mint két éve tanítja angolul a kisfiam, mindkettőnk legnagyobb megelégedésére.😊

Nyitrai Szabina:

Áron azon ritka tanárok közé tartozik, aki maximálisan személyre szabja a tananyaghoz kapcsolódó témákat, házi feladatokat, gyakorlatokat. Rengeteg segítséget ad ahhoz, hogyan tudok a leghatékonyabban tanulni és haladni.
Ha tanulás módszertani kérdés, kérés merül fel, abban is maximálisan segítőkész. A tananyag különböző részeire vonatkozóan az egyenletes egyéni fejlődésem érdekében változtatja a hangsúlyt. Látom, hogy honnan hova tartok, ami számomra fontos, így egy átlátható úton haladok a kitűzött cél felé.
Működik a folyamatos visszacsatolás, ami nagyban segíti a tanulási folyamatot. Ha felkészült, együttműködő, segítőkész, tanuló-centrikus tanárt keresel, jó hangulatú órákkal, csak Őt válaszd!😁

Orova Tamás:

I think Áron is a really great teacher, because he is helpful, communicative and has a really good strategy to teach anyone English. He can explain things very clearly and has relatable examples for everyone to help understand any topic. Homework is sometimes challenging which is really great, because it makes you care more about English while making your skills better.😀

Gáspár Gabriella:

Áron személyében egy olyan tanárt ismertem meg aki nem csak arra figyel oda, hogy a másik az angol tanulás mely szintjén áll, hanem a diák személyiségét is figyelembe veszi, és ahhoz passzoló feladatokat talál ki.

Mindig új módszereket hoz, hogy minél több oldalról közelítsük és szeressük meg a nyelvtanulást. Elkötelezett, alapos és rendkívül lelkiismeretes.Többször nekifutottam már az angol tanulásának, de mindig abbahagytam. Jelen pillanatban már több mint két éve folyamatos a tanuláson, ami nélküle nem sikerült volna.

Az sem hátrány, hogy egy szimpatikus személy, akivel jó együtt tanulni…és még a zenei ízlése is jó.😄

Surányi Erika:

Áront sokoldalúságával és lelkiismeretességével minden korosztálynak csak ajánlani tudom! Órái motiválóak, érdekesek és lendületesek. És természetesen eredményesek.
Áron kamasz fiamat tanítja online. Virtuális térben tanári koncepcióra, még több kreativitásra és fantáziára van szükség, mint jelenléti oktatásban, ezt nyelvtanárként is tudom. Innovatív oktatási módszerrel, a ’játékosítással’ (gamification) szórakoztatóvá és izgalmassá teszi az unalmasabb, nehézkesebb tevékenységeket is, dolgoztatja a tanulókat, fenntartja a folyamatos figyelmet. Az eredmény pedig magáért beszél.
Engem nyelvtanárként és leendő TEFL angoltanárként is rengeteg ötlettel segített. Lehet, hogy nem is alszik soha, hanem mindig angolt tanít? 

Lengyel-Szórádi Bernadett:

Többszöri nekifutásra tanulom az angol nyelvet.Valahogy mindig motivációmat vesztettem ezelőtt a nyelvtanulásban. Áron az az angol nyelvtanár akivel ha hamarabb kezdtük volna el a közös tanulást akkor most nem itt tartanék.

Inspiráló, motiváló, kedves és figyelmes.Mindig van új ötlete hogy sikeresebb legyen a közös munkánk. Fent tudja tartani a figyelmemet hétről hétre.

Amikor a tanár és a diák találkozik és mindkét félben megvan a lelkesedés kitartás akkor annak hosszútávon meglesz az eredménye. Hálás vagyok hogy Áront megismerhettem és hogy a tanulója lehetek.😊

László Levente:

Áront egy nagyon szuper tanárnak tartom! így 2 év tanulással vele nagyon sokat fejlődött az angolom. Mindenkinek ajánlom, mert az nem szó rá hogy jó… Áron kib@szott jó tanár! 16 éves fejjel is nagyon tudom ajánlani.


Kassai Renáta:

Áronnal abszolút meg vagyok elégedve. Órái jó hangulatban telnek, célorientáltak, mindig felkészült, pörgős és kreatív. Nagy hangsúlyt fektetünk még a kiejtésre is, ami számomra nagyon hasznos. Érthetően magyaráz, pont annyit vár el, amennyi szükséges. Emellett érdeklődő, mert megkérdi, hogy változtatnánk -e valamit az óra menetén. Ami külön szimpatikus, hogy érdeklődési körhöz (is) passzoló feladatokat [go Reds! :)] ad. Számomra ez nagyon motiváló. Mindenkinek csak ajánlom Áront.

Sándor Emese:

Áron egy rendkívül jó tanár. Gondolatmenetei logikusak és nagyon jól követhetőek, érthetően és tömören magyarázza el a tananyagot, az angol nyelvtan összetett és nehezebb részeit is.

Érdekes feladatokkal és rengeteg tanáccsal segíti a tanulás folyamatát. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!😊


Petren Gergő:

Kedves, segítőkész oktató, aki a tanuló tudásához, képességeihez igazítja az órák menetét.
Ajánlom mindenkinek, aki egyénileg szeretne fejlődni változatos módszerekkel.

László Olivér:

In the past five years I had some difficulties with English and I had many different teachers before, although none of them were able to teach me a lot. Fortunately, it all changed after I met Áron, and he was able to transform my weakness into my strength. So I wanted to take a moment to commend Áron for his outstanding teaching skills.

One of the best things about having lessons with him was that he has plenty of experience in life and he was open minded so I had a really easy time communicating with him about additional topics.
Another great thing in him is that he used to live in the UK, so he taught me a lot of exceptional phrases which, to this day, I still get compliments on.

To put it in a nutshell, I am grateful for his work, as he changed my life for the better and now I feel that there is a whole new world to explore with this knowledge.

Kazinczi Attila:

Áronnal három hónapja dolgozunk együtt, kedves, segítőkész és nagyon kommunikatív. Óráit személyre szabva, átláthatóan építi fel amit rengeteg kiegészítő információval lát el. Hogyha egy  modern felfogású, folyamatosan fejlődő angol magántanárt keresel akkor, mindenképp Őt ajánlom! 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
1147 Budapest, Kerékgyártó utca 40.
Telefonszám:
06-30/606-5782
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok6000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső