FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Angol, spanyol tanár: Dohándi Viktória

Bemutatkozás

Dohándi Viktória - Élmény alapú, vidám hangulatú, hatékony, szituációs beszédcentrikus Angol/Spanyol tanítás 15 éves külföldi tapasztalattal. Online vagy személyesen.

Angol tanár, Spanyol tanár

** Az első alkalom egy díjmentes konzultáció online vagy megbeszélés szerint találkozunk (kb. 20-30 perc) **

Egyéni vagy csoportos (céges csoportok) nyelvtanulás is 2-4 fő részére!

Szeretnél folyékonyan beszélni angolul/spanyolul?
Az elmélet már a fejedben, mégis nehéz megszólalnod?
Megrémülsz, ha össze kell raknod egy mondatot?
Messziről kikerülöd az útbaigazítást kérő turistákat az utcán?
Vagy éppen többszöri próbálkozás után sem sikerült a nyelvvizsgának a beszéd része? Esetleg friss diplomás vagy nyelvvizsgával, de nem mersz nemzetközi munkát elvállani, mert nehézségeid, félelmeid vannak a beszéddel még mindig?

Ne aggódj! Csak egy kis gyakorlásra van szükséged! Ha anyanyelvi szinten beszélő kreatív, lelkes és hatékony nyelvtanárt keresel, jó helyen jársz!

Úgy gondolom az idegennyelv tanulásában a kulcs, hogy túllépjünk a félelmeinken. Minél többet beszélünk, használjuk a tanult nyelvet, annál könnyebben mélyíthetjük el a nyelvtudásunkat. Gyakorolj velem!
Az általam használt módszerek teljesen mások, mint amivel az iskolában traktáltak bennünket.

A világ dolgaiban való megbízható tájékozódáshoz, a nemzetközi kommunikációba való bekapcsolódáshoz, valamint a megnyílt munkaerőpiacon való boldoguláshoz az idegennyelv-ismeret elengedhetetlenül szükséges.

Többéves külföldi tartózkodásom során (15 év) rengeteg nélkülözhetetlen tapasztalatot szereztem a gyakorlati nyelvoktatáshoz. Az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Ausztráliában is éltem és dolgoztam.
A következő területeken (beleértve az üzleti életben) dolgoztam spanyol és angol nyelven: holisztikus mozgás, fitnesz és tánc oktató/health coach (Innovatív programok előkészítése, szervezése és létrehozása az egészségesebb és tudatosabb életért, jólétért.) Sales (Nemzetközi területi képviselő, értékesítő vezető), Customer service, vendéglátó (menedzser, rendezvényszervező, PR), valamint animátor, korrepetálás, babysitting. Továbbá gyerekeknek mozgásfejlesztő órák (social, emotional learning). Ezt a két nyelvet azóta is használom a mindennapi életemben.

A tapasztalásom az, hogy a nyelvtanulók többségének nehézségei vannak az idegennyelvek értésével és a beszéddel. Tőlem megtanulhatod hogyan érezd kényelmesen magad egy idegennyelvi szituációban. Úgy beszélgetek veled, ahogyan egy anyanyelven beszélő tenné, segítek hogy komfortosan érezd magad az idegennyelv tempójával életszerű és érdekes témákról, naprakész szókincset használva. Hagyjuk a tankönyv merev példáit, tapasztald meg a nyelvtanulás új dimenzióját velem!

Írj vagy hívj, ha alkalmi- vagy rendszeres beszélgetőpartnert keresel! Ha alapszinten már beszéled a nyelvet, és úgy érzed, szükséged van a gyakorlásra.
Ha nyelvvizsgára, külföldre, interjúra készülsz, vagy az üzleti életben szeretnéd gyakorolni a beszédet, vagy épp a hallásértést, keress meg!
Esetleg jóga,-vagy táncoktató vagy, akár terapeuta, vagy coach, esetleg bármilyen jellegű önfejlesztő workshopokat, programokat tartasz....és már középfokon "nagyjából beszélsz", és szeretnéd tágítani a lehetőségeidet, angolul vagy spanyolul szeretnél oktatni egy még professzionálisabb szinten, de nem a szórul-szóra fordítást alkalmazni, hanem ahogy egy anyanyelvi tanár oktat. Ha szeretnéd a szótárad tudástárát bővíteni, keress meg! Szókincstáram nagyon széles!

Gyere, beszélgessünk! Várlak szeretettel!

Fizetés módja: HETI ELŐRE UTALÁS / KURZUS ELŐRE UTALÁS
Az órát minden esetben megtartom a megbeszélt időben.

Privát Óradíjak (alkalmi)
Ez a megoldás jó, ha változó a rendelkezésre álló szabadidőd, így a személyes óra maximális rugalmasságot ad számodra.

1 TANULÓ - egy alkalom
60 perc - 6500 HUF (online) vagy személyesen megbeszélt helyen, ebben az esetben az ár ennek függvényében telefonos egyeztetés alapján
90 perc -- 9500 HUF (online) vagy megbeszélt helyen, ebben az esetben az ár ennek függvényében telefonos egyeztetés alapján
KURZUS/Bérlet: 1 tanuló - 10 alkalom
Ha vállalsz legalább heti 2 órát, így cserébe kedvezményben részesülsz, akkor ez a megfelelő választás.

10 alkalmas 60 perces bérlet - 60.000 HUF (online) vagy személyesen megbeszélt helyen, ebben az esetben az ár ennek függvényében egyeztetés alapján
10 alkalmas 90 perces bérlet 90. 000 HUF

CSOPORTOS KURZUSOK 10 x 60 perces órákkal (heti 2 alk. minimum)
2 fő esetén - 55.000 HUF /fő -- egyedi, többi tanulóval egyeztetett és mindenki által elfogadott tanterv, téma.
3 fő esetén - 50.000 HUF /fő -- u.a. mint a fent említett
4 fő esetén - 45.000 HUF /fő -- u.a. mint a fent említett
(megbeszélt helyen, ha időmbe és órarendembe belefér az utazás)

*Díjmentes személyes konzultáció alkalmával pontos magyarázat és próbaóra keretében bemutatásra kerül.(kb. 20-30 perc)

***FONTOS*** Óra lemondással és jelenléttel kapcsolatos tudnivalók:
Az órát áthelyezni/lemondani 24 órával előtte lehetséges díjmentesen.
Ezek a causal/alkalmi órákra illetve a folyamatban lévő bérleteken belüli órákra vonatkoznak.

Amennyiben az órát a megtartás napján mondod le (tehát 24 órán belül), a kezdési dátumot módosítod vagy "elfelejted" azt lemondani, úgy 100% óradíj kerül felszámolásra.

Amennyiben az egész 10 alkalmas kurzust megszakítod, vissza mondod bármilyen okból kifolyólag, semmilyen formában nem áll módomban azt visszatéríteni (sem részleges, sem teljes formában). Mivel csak movtivált tanulókkal foglalkozom, ez fontos szempont. Több alkalmas kurzus bérlet ill. bérlet vásárlása annak a záloga, hogy hosszabb ideig elkötelezett vagy önmagad felé, a nyelvtanulás iránt és felém, valamint én is elköteleződöm melletted és a fejlődésed iránt.
Eltolni, ki hagyni hetet több hetet a bérleten belül nem lehet, a heti 2 órának meg kell lenni. A 10 alkalmas bérlet 5 hétig érvényes. Ha Ezeket a feltételeket elfogadod az órák és/kurzus befizetésével együtt.

ELSŐDLEGES ELÉRHETŐSÉGEIM (telefonhívás)
Mobil & WhatsApp +36 70 216 4250
Másodlagos elérhetőség e-mail: niaviktoria@gmail.com
Amennyiben e-mailt írsz, írd hozzá a telefonszámod, hogy vissza tudjalak hívni, ne e-mail kommunikáció legyen. Arra általában nem válaszolok. Csak ha tudunk telefonon is beszélni. Ha elolvastad részletesen az információt rólam, feltételeket és árat, akkor már csak a telefonos egyeztetést kell megbeszélni.
Kérlek, NE a messengeren írj, hanem telefonon hívj!
Köszönöm!

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
1117 Budapest
Telefonszám:
06-70/216-4250
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
ONLINE, személyesen Budapest néhány kerülete, megegyezés szerint, nem több mint 10-15perces utazási távolság
Vállal csoportos oktatást?
2-4 fő részére
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv6000 Ft / 60 perc
Spanyol nyelv Alapfok, Középfok, Felsőfok6000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső