Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Török Csaba HATÉKONY OKTATÁS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS. ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS! BEADANDÓ DOLGOZATOK.

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Kovács Márton - Hatékony felkészítés ANGOL 🇬🇧 és OLASZ 🇮🇹 nyelv

Bemutatkozás

Kovács Mártonnak hívnak. 20 éves végzős gimnazista vagyok egy budapesti gimnáziumban, olasz-angol szakon. Mind a két nyelvet felsőfokon beszélem. Egy rövid ideig Dél-Olaszországban is tanultam ösztöndíjasként. A már pár éves, de még friss tapasztalatom az érettségik és nyelvvizsgák világában nagy segítség a diákok számára. Rengeteg verseny szituáción és vizsgán estem már át mióta a két nyelvet tanulom, szeretném akár ezt a tapasztalatomat is átadni. Hatékony tanítási módszerekkel dolgozom, segédanyagokat is biztosítok.

Elsődleges szándékom a kommunikáció képes nyelvtudás kialakításában való segítség/terelgetés, amelyet egy laza, barátságos, dinamikus közegben igyekszem elérni.

Az óráim teljes mértékben a diák igényeihez igazodnak, célirányosan tanulunk az általa elérni kívént célra pl.: alaptudás kialakítása, nyelvvizsga, érettségi, társalgási képességek javítása, elfelejtett nyelvtudás visszahozása, szintentartás stb. B2 nyelvvizsgára illetve angolból emelt szintű érettségire is felkészítek.

 

 

 

Adataim

Cím:
Érd, Budapest XII.kerület, XI.kerület, VIII.kerület, I.kerület, VII.kerület, V.kerület
Telefonszám:
06-70/603-5995
Tanít saját helyszínen?
Budapesten és Érden: Érden: a saját otthonomban, illetve a Bem téri SPARban, a központban tanítok Budapesten: Nyugodt kávézókban, éttermekben, gyorskajáldákban
Házhoz megy?
Megegyezés alapján
Vállal csoportos oktatást?
2 fő
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok3500 Ft / 60 perc
Olasz nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok3500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső