Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Access tanár, Adatbázis kezelés tanár, C programozás tanár, ECDL vizsgafelkészítés tanár, Excel tanár, Excel VBA makró tanár, Informatika tanár, Internet használat tanár, levelezés tanár, Irodai alkalmazások (Office) tanár, Matematika tanár, Microsoft Word tanár, Obj.-orientált tervezés tanár, Pascal programozás tanár, Prezentációkészítés tanár, SQL tanár

Beck Tibor - Októberi AKCIÓ (MATEMATIKA-INFORMATIKA - részletek az adatlapomon)

Access, Adatbázis kezelés, C programozás, ECDL vizsgafelkészítés, Excel, Excel VBA makró, Informatika, Internet használat, levelezés, Irodai alkalmazások (Office), Matematika, Microsoft Word, Obj.-orientált tervezés, Pascal programozás, Prezentációkészítés, SQL

További információ

 

 

Berki Dorina- tanulj németül mesék segítségével!

Bemutatkozás

Német nyelv tanár,

Kedves érdeklődő!
Egy kevésbé megszokott,de annál kellemesebb tanulási formát szeretnék a figyelmedbe ajánlani, amelyben a mesék erejének segítségével tudod könnyebben elsajátítani a német nyelvet alp- és középszinten kiscsoportos formában.
Ahogyan hidegebbre fordul az idő, egyre jobban esik bekuckózni és egy forró tea mellett együtt mesézni. Ebben a mesebeli hangulatban még a némettudásod is csiszolhatod az ismert Grimm- mesék segítségével.
Ezen az estén egy ismert Grimm mesét, olvasok fel németül, képekkel segítve a megértést. Ezután a mesében használt szókincset építjük be aktív kommunikációba, ezen kívül a fontos nyelvtani elemeket, kifejezéseket gyakoroljuk játékos, jobb agyféltekés csoportos és páros feladatokkal.
Ezen az estén támogató és elfogadó közegben tudod használni és csiszolni a német tudásod veled hasonló nyelvi szinten lévő társaiddal együtt, amely hozzásegít ahhoz, hogy még inkább ki tudj bontakozni a német nyelv használata közben is.
Ezen kívül a mese szereplőinek kihívásait és erőforrásait is megvizsgáljuk, ezáltal felfedezheted, hogy honnan ismerősek a mese jelenetei az életedben. Játékos feladatokon keresztül jobban ráláthatsz a saját érzéseidre és arra, hogy mit mozdít benned a mese története. A mesék varázslatos világa által megnyugvást találhatsz és erőt meríthetsz a hétköznapok kihívásaihoz.
Ha nyitott vagy a játékos gyakorlatok iránt és rendelkezel minimális némettudással, akkor gyere, itt a helyed, nézd meg, hogy mi vár rád "hamuba sült pogácsaként" ezen az estén!
Az esemény időpontja:
- alapszint: október 7 (szerda) 18:30-20:30
facebook esemény: https://www.facebook.com/events/639497926940462
- középszint: október 14 (szerda) 18:30-20:30
facebook esemény: https://www.facebook.com/events/243164213757669
Az esemény helyszíne: Életfény Központ,
Bérkocsis utca 41. I. em. 9. (25 kód)
A mesés foglalkozás részvételi díja: 4000 Ft/ fő
A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a berkid93@gmail.com e-mail címen. A részvétel 24 órán belüli lemondása esetén a részvételi díj felének rendezése szükséges. Köszönöm a megértést

A csoportos mesés foglalkozáson kívül magán németórákat is adok Skype-os vagy személyes formában is Zuglóban.

Németországban, Hannover városában végeztem gyógypedagógusként. Összesen négy évet töltöttem Németországban, német nyelven diplomáztam így alaposan volt szerencsém megismerni a német nyelv különböző formáit és a német szokásokat. Ezen ismereteimet felhasználva tartom személyre szabott óráimat, amelyeken színes, változatos feladatokkal teszem érdekessé és hasznossá a német nyelv tanulását. Asszociációs, játékos, kreatív feladatok által, a jobb és a bal agyfélteke összehangolásával teszem még hatékonyabbá a német nyelv tanulását. Az óráim jó hangulatban telnek és az egyéni célokhoz igazodóan alakítom ki őket. Szívesen felkészítelek nyelvvizsgára vagy érettségire. Ezen kívül mivel saját tapasztalattal rendelkezem a külföldi munkavállalás terén, így az erre való felkészülésben is szívesen segítek .

Gyógypedagógusként vállalom sajátos nevelési igényű gyerekek tanítását is. A kisebbek számára játékos mondókákkal, énekekkel színesítem a tanulást.

Zuglóban tanítok és ezen a kerületen belül házhoz is megyek, illetve skyeon keresztül is vállalok órákat. Az első órát féláron tartom. Ha párban jöttök, 1000 Ft-tal csökken az órák ára fejenként. :)

Ha szeretnél az órámra jelentkezni vagy bármi kérdésed van, keress bátran!

Ár: 4000 Ft/ 60 perc; 5000 Ft/ 90 perc

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest
Telefonszám:
06-20/360-0208
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
max 15 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Német nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok4000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső