Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Wachulik Béla SKYPE-OS ÓRÁK TÖRTÉNELEM, NÉMET, ANGOL

Angol nyelv, Földrajz, Földrajz idegen nyelven, Német irodalom, történelem, Német nyelv, Történelem, Történelem idegen nyelven

További információ

 

 

Debreczy Csongor - anyanyelvű szintű nyelvtanár, 17 év angol nyelvi tapasztalattal

Bemutatkozás

Kedves leendő Diákjaim, Kedves Érdeklődők!

Az én oktatói tevékenységem nemcsak kizárólag a megélhetésből fakad, hanem a nyelv és a tanítás iránti szeretet és megszállottság eredménye. Hivatás és hobbi is egyben!:)

Igyekszem hatékonyan, lényegre törően, és a száraz tananyag átadás helyett személyre szabottan átadni a nyelv szépségeit. Elengedhetetlen számomra, hogy minden egyes diákot fontosnak tartok és, hogy emlékszem arra, hogy milyenek is ők valójában, mit szeretnek, illetve mit nem szeretnek, és miben jók, miben kevésbé jók. Ezért tanulóim fejlődése érdekében úgynevezett munkalap pdf-eket használok, hogy követni tudjam a fejlődésüket, valamint, hogy ők is és a szülők is megtehessék mindezt. Ezáltal készítem el személyre szabottan az erőforrásokat.

Na de mit is tartalmaz a munkalap?
A munkalap tartalmazni fogja az előző órák összegzett anyagát (szavak, kifejezések, nyelvtan) az órák időpontjait, valamint betekintést a következő óra tananyagába. A pdf a google drive alkalmazásban lesz megosztva.

Különös figyelmet szentelek arra, hogy egy oldott légkörben tanuljunk, a gátlások feloldódjanak és egy kis humorral megfűszerezve az órát, kialakuljon a diákban a nyelv iránti szeretet.

Tapasztalataim:
Évekig éltem az Egyesült Királyságban egyetemistaként, majd munkavállaló tanárként és zenészként. Ebből fakadóan ismerem a valódi élő angol nyelvet, amit meglehetősen nehéz elsajátítani kizárólag tankönyvekből és más egyéb forrásokból. Mind ezek mellett, 17 éves nyelvtudási és 5 éves magánoktatói tapasztalattal rendelkezem. Igyekszem hatékony és változatos segédanyagokkal tanítani, és külön a gyerekek kedvéért különböző játékos módszerekkel megszerettetni a nyelvet. Ha velem tanulod az angolt, olyan, mintha a nyelvterületen gyakorolnál!

Az órák során lehetőséged nyílik:
- Bármilyen alap, közép, illetve felsőfokú nyelvvizsgára, érettségire való felkészítésre.
- A nyelv használatba helyezésére ami nélkül a nyelvtan semmit sem ér. Beszédkészség, társalgás.
- Tudományos szövegírás (academic essay writing) és fordítás.
- A magánlevelezés és a hivatalos levél írás artisztikája és fortélyainak a megismerésére.

Óradíjak
- Az első alkalom (30 perc szintfelmérés) ingyenes.
- 1 óra/3500 forint.
- 2 óra/7000 forint
- 3 óra/hét 9500 forint

Egyéb tevékenységek:
Az 5 éves angliai tartózkodásom alatt zenei diplomát is szereztem a The Academy of Contemporary Music-nál. Előtte pedig a bodajki Művészeti Szakközépiskola gitár szakára jártam. Itt érettségiztem, valamint sajátítottam el a szolfézst, jazz elméletet és a különböző zenei stílusokat. Az egyetemi évek alatt majd azt követően is gitárt oktattam iskolákban, illetve magán órákon. A zene és a nyelv között nagyon sok a hasonlóság :) Az improvizációval és a zenéléssel is kommunikálunk valamit. Pontosan úgy mint a nyelvvel. Ha esetleg a zene nyelvén is megszeretnél tanulni, keress meg bátran!;)

REFERENCIÁK:
”Már régóta terveztem, hogy megtanulok angolul. Nekem szükségem van visszajelzésre, ösztönzésre, elvárásokra, és egy jól felépített tantervre a sikerhez, ezért is kerestem egy angoltanárt. Kicsit féltem, mert számomra fontos a rugalmasság és a türelem velem szemben, hiszen van egy három éves kisfiam és dolgozom is, így nem könnyű még tanulni is. Januárban az interneten rátaláltam Csongorra, aki már első ránézésre is nagyon szimpatikus volt. A megérzésem rögtön az első órán beigazolódott. Nagyon kedves és megértő, mindig van türelme akár újra és újra elmagyarázni valamit, és nem kell félnem, ha kérdésem van. Heti két óránk van online, ami elegendő is, mert hatékonyan és alaposan tanít. Kellemetlen izgalmak és félelmek nélkül, jókedvűen várom az újabb órát, mert azok mindig nagyon jó hangulatban telnek és így könnyebb a tanulás is. Nekem ő a főnyeremény, mert felkészült és jó tanár, de ugyanilyen fontos, hogy jó ember is!”
Kapu Melinda
Mobil – 06 30 545 07 37

”Nagyon jók az órák, és szerintem ettől jobb tanárt, mint Csongor, illetve hangulatosabb órát nem lehetett volna már csinálni. Nagyon szerettem hozzá járni. Élvezhető volt, és nem voltak monotonok az órák. Szerintem nagyon jó tanár Csongor, és így tökéletes egy óra, ahogyan ő csinálta. Örültem, hogy őt választottam, és köszönöm mégegyszer a sok segítséget.”
Bartal Gergő
Email - bartalgergo991@gmail.com

”Körülbelül 10 hete tanulok Csongornál angolt. 1,5 év kihagyás után, előtte főleg autodidakta módon próbálkoztam. Úgy érzem, hogy viszonylag rövid időn belül ráérzett arra, hogy milyen szinten állok, miket tudok, miket tudtam esetleg régen, és mik azok, amik alapvető hiányosságok. A heti 2 angolóra megfelelő, egyrészt elég elfoglalt vagyok, másrészt nem sietek sehová. Az oktatási módszere tetszik, valami ilyesmit képzeltem előtte, a nyelvtan-szókincs-társalgás szinkronban halad, így az órák nem unalmasak. Korábbi angoltanárokhoz képest - akik nem éltek külföldön - érezhető gyakorlatias oktatása. Ami engem illet, a beszéd "mumus", kezdetben nyilván előtte is zavarban voltam, ami azért mostanra már redukálódott (bár még kicsit van :)). Azt, hogy beszédben mennyit fejlődtem nehezen érzem még magamon, talán jobb a helyzet, de 2 hónap alatt nyilván nem lesz "fluent" az ember. Motivációm nem változott, sőt a tanulási módszer ezt szerintem fenntartja.”
Dr Czabajszki Máté
Email - czamate@gmail.com

”Debreczy Csongor tanár úrral közel fél éve tanulom az angolt! Mivel a felsőfokú nyelvvizsgát tűztem ki célul, heti két órát foglalkozunk a gyakorlással és az új ismeretek elsajátításával. Az órák gyarapítják tudásom, a kérdéseimre választ kapok, a hibáimat korrektül javítja. Társalgási szintem lényegesen javult, mióta velem foglalkozik. Az általa összeállított házi feladatok segítik a tananyag megértését és elmélyítését. A tanár úr rugalmasan és megértően viszonyul az esetleges időpont módosítási kérelmeimhez, eddig sikerült az eltervezett óraszámot maradéktalanul megtartania. Nagyon elégedett vagyok a Tanár úr munkájával, bízom benne, hogy Vele sikerül a felsőfokú nyelvvizsgát megcsinálnom!”
Szabó Péter
Email – ppszabo10@gmail.com

Még csak néhány hónapja dolgozom együtt Csongorral, de jól döntöttem, hogy őt választottam. Évek óta élek Londonban, az Egyesült Királyságban, de sajnos még így sem tudtam elég jól elsajátítani az angol nyelvet. Úgy éreztem, szükségem van további tanulásra, önképzésre. Csongor nagyon jól tudja átadni a tudását. Türelmes, bátran kérdezhetek tőle, órái interaktívak. Bár sokat dolgozom, ezért nehéz időnként közös időpontot egyeztetni, de Csongor itt is rugalmas, alkalmazkodik a munkaidő beosztásomhoz. Nekem sokat segít felkészültsége, oktatási stílusa. Örülök, hogy vele tanulhatok, képezhetem magam, bátran tudom ajánlani bárkinek.
Gergely Mónika
bmonikag@gmail.com

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest VIII. ker.
Telefonszám:
06-70/608-0607
Tanít saját helyszínen?
Online, saját lakásom
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv3500 Ft / 60 perc
Elektromos gitár Kezdő, Haladó, Profi3500 Ft / 60 perc
Gitár Kezdő, Haladó, Profi3500 Ft / 60 perc
Hangszerelés Kezdő, Haladó3500 Ft / 60 perc
Jazz elmélet Kezdő, Haladó, Profi3500 Ft / 60 perc
Zeneelmélet Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem3500 Ft / 60 perc
Zeneszerzés Kezdő, Haladó, Profi3500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső