FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Történelem tanár: Kapásné Pleskó Andrea

Bemutatkozás

Kapásné Pleskó Andrea

Magyartan tanár, Történelem tanár

Kapásné Pleskó Andrea vagyok. Történelem, latin és etika középiskolai tanári diplomával rendelkezem és egészségfejlesztés-mentálhigiéné szakvizsgával. 22 évet tanítottam egy szegedi gimnáziumban, főleg történelmet, társadalomismeretet, alapvető gazdasági és pénzügyi ismereteket és etikát. Néhány éve kizárólag magántanárként dolgozom. Magyar nyelvtanból korrepetálást vállalok általános iskola felső tagozatosoknak a helyesírás fejlesztésére. A magyar központi írásbelire való felkészítést végzek a 6 és 4 osztályos gimnáziumi felvételire. Tanítványaimat közép- és emelt szinten egyaránt sikeresen készítem történelem érettségire és felvételire, a magánoktatás keretei között. Felnőttoktatás területén is rendelkezem több éves tapasztalattal.
Miben tudok segíteni?

- EGYETEMISTÁKNAK ÉS dolgozó FELNŐTTEKNEK: egyetemi vizsgákra való felkészítés történelmi ill. rokon tantárgyakból, alkalmi segítség; történelemből egyetemi felvételire való felkészítés digitális és hagyományos segédanyagokkal a 2024-es új követelmények szerint (térképek, feladatgyűjtemények, prezentációk, kidolgozott esszék, közép- és emelt szintű érettségi tételek írásbelire és szóbelire egyaránt). Az idei tanítványaim ingyen kaphatják meg készülő új online tananyagaimat a tesztelés fejében. A vizsgahelyzetnek megfelelő önbizalmat erősítő próba-tétel felmondást és részletes szóbeli kiértékelést is végzek igény szerint a szóbeli vizsgák előtt.
Az online tanításban is gyakorlatom van, így a távolság sem probléma. A tanítás során képernyőmegosztással láthatóvá teszem kidolgozott anyagaimat azon keresztül magyarázok és az irányított közös feladatmegoldásra is lehetőség van a tanórán.
- KÖZÉPISKOLÁSOKNAK (magántanulóknak):
Történelemből szövegértési és szövegalkotási készségek fejlesztése, közép- és emelt szintű érettségire, továbbtanulásra és sikeres osztályozó -és javító vizsgára való felkészítés, korrepetálás. Nagy hangsúlyt fektetek az önállóság kialakítására, az esszéírás, a topográfiai ismeretek, az ok-okozati összefüggések felismerésére, a kommunikációs készségek megfelelő fejlesztésére szóban és írásban egyaránt.

Segítségnyújtás a pályaválasztás, a továbbtanulás eldöntéséhez.

- ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK: 5-6. osztálytól kezdve segítséget nyújtok abban, hogy hogyan kell tanulnia, szöveget alkotni, lényeget kiemelni, vázlatot írni, az összefüggéseket felismerni főként a humán tantárgyak (elsősorban magyar, történelem és társadalomismeret) kapcsán.
Segíteni tudok a magyar középiskolai FELVÉTELIRE VALÓ FELKÉSZÍTÉSben a központi tesztekre ill. a humán tagozatokra, főként történelemből magyarból és társadalomismeretből. A diák és a szülő segítségére vagyok a pályaválasztás, a továbbtanulás eldöntésénél, ha bizonytalanok, hogy a gyermek milyen irányban tanuljon tovább.

Magántanítványaimmal személyre szabott módszerekkel tanulunk, figyelembe veszem az egyéni képességeket, igényeket, szükségleteket. Szeretetteljes, nyugodt és elfogadó légkört biztosítok számukra.

Az első találkozás ingyenes, beszélgetéssel, az igények felmérésével telik, amikor kialakítjuk a közös munka feltételeit, kereteit. Forduljanak hozzám bizalommal!

Az óradíjak:
történelem
4900 Ft/60 perc
Általános iskolásoknak magyarból középiskolai felvételire:
4000Ft/50 perc

A megbeszélt időpontok lemondását vagy megváltoztatását kérem időben szíveskedjenek jelezni! A 24 órán belül lemondott órákat megtartottnak tekintem, ilyenkor az óra díja kifizetendő.

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
6726 Szeged, Pillich Kálmán u. 6/4
Telefonszám:
+36-70/387-4964
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063803023340
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2-3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Magyar nyelvtan Általános iskola4000 Ft / 50 perc
Történelem Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi4900 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső