Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Szekeres Piroska ~~ általános, üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, idegenforgalmi angol ~ vizsgafelkészítés ~ tolmácsolástechnika ~~ 3250-3900 Ft/45 perc ~~ XIII. ker. Árpád-hídnál

Bemutatkozás

15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnőtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsőfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.

Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát – tolmácsolás és angol tanítás mellett – a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképző tanfolyamon.

~~~~~~~~~~

Általánosan hasznosítható tanácsok és átfogó magyarázatok a lényegre vonatkozóan. A gyermekkor elmúltával ezek adják a gyors fejlődés kulcsát az angol tanuláshoz minden fontos területen. (Nyelvtan, kiejtés, szókincsfejlesztés, szövegértés, írás és beszéd.)
Felnőtt fejjel kezdtem komolyan foglalkozni az angol nyelvvel, és emlékszem torontói tanáraim kulcsmegoldásokat nyújtó általános tanácsaira, magyarázataira, melyek végre jó útra tereltek minden fontos területen angol tanulmányaim során.
Részben e tapasztalatomat szem előtt tartva igyekszem segíteni tanulóim fejlődését az eredményesség jegyében.

A hatékonyság és speciális célok (például vizsgára készülés) figyelembe vétele mellett azzal szeretek foglalkozni órán - a téma, a tananyag, a feladatok jellege és a technikai eszközök tekintetében -, amiben tanulóim leginkább kedvüket lelik.

~~~~~

Érettségi, TELC, EURO, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origó, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel diákjaimat általában.

~~~~~

Igény szerint örömmel alkalmazok magánóráimon olyan a tolmácstanári munkám során elsajátított módszereket, melyek új kapukat nyithatnak az angolul tanulók számára a beszédkészség fejlesztése terén.
Konszekutív tolmácsolástechnika fejlesztésben is segédkezem adott áron hétköznap 10 és 14 óra között.

~~~~~~~~~~

Ha valaki 5-ből 5-ször jön órára, a 6. alkalom ingyenes számára. Így 3900 Ft helyett átlagosan 3250 Ft lehet a 45 perces óradíj. A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.

3250 - 3900 Ft / 45 perc
4350 - 5200 Ft / 60 perc
6500 - 7800 Ft / 90 perc
8700 - 10400 Ft / 120 perc

Mobilszámom: 20 – 482 – 2270
Email címem: szekeres.piro@gmail.com

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest XIII. kerület, Árpád-hídnál
Telefonszám:
06-20/482-2270
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv3900 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső