FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Angol tanár: Szekeres Piroska

Bemutatkozás

Szekeres Piroska ~ ÁLTALÁNOS és ÜZLETI ANGOL ~ felkészítés ÁLLÁSINTERJÚRA, EURÓPAI és AMERIKAI VIZSGÁKRA ~ TOLMÁCSOLÁSTECHNIKA ~ XIII. ker. Árpád-hídnál és online ~ 45 perc 7500-9000 Ft

Angol tanár

15 éve tanítok angolt középiskolásoknak és felnőtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsőfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.

Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát – tolmácsolás és angol tanítás mellett – a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképző tanfolyamon.

~~~~~~~~~~

Általánosan hasznosítható tanácsok és átfogó magyarázatok a lényegre vonatkozóan. A gyermekkor elmúltával ezek adják a gyors fejlődés kulcsát az angol tanuláshoz minden fontos területen. (Nyelvtan, kiejtés, szókincs, szövegértés, írás és beszéd.) Magam is tapasztaltam ezt, amikor felnőtt fejjel komolyan kezdtem foglalkozni az angol nyelvvel, és torontói tanáraim kulcsmegoldásokat nyújtó tanácsai, magyarázatai végre jó útra tereltek az angol tanulmányaim során.
Részben e tapasztalatomat szem előtt tartva igyekszem segíteni tanulóim fejlődését az eredményesség jegyében.

A hatékonyság és speciális célok (például vizsgára készülés) figyelembe vétele mellett azzal szeretek foglalkozni órán - a téma, a tananyag, a feladatok jellege és a technikai eszközök tekintetében -, amiben tanulóim leginkább kedvüket lelik.

Igény szerint örömmel alkalmazok magánóráimon olyan a tolmácstanári munkám során elsajátított módszereket is, melyek új kapukat nyithatnak az angolul tanulók számára a beszédkészség fejlesztése terén.

Állásinterjúra, illetve érettségi, TELC, EURO, Társalkodó, Origo, ECL, LanguageCert, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, BGE és Zöld Út vizsgákra készítem fel diákjaimat általában.

Konszekutív tolmácsolástechnika fejlesztésben is segédkezem adott áron hétköznap 10 és 14 óra között.

~~~~~~~~~~

Ha valaki 5-ből 5-ször jön órára, a 6. alkalom ingyenes számára. Így 9.000 Ft helyett átlagosan 7.500 Ft lehet a 45 perces óradíj. (A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.)

60 perc 10.000 - 12.000 Ft
90 perc 15.000 - 18.000 Ft

Mobilszámom: 20 – 482 – 2270
Email címem: szekeres.piro@gmail.com

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest XIII. kerület, Esztergomi út, a Dráva utca és az Árpád-híd között
Telefonszám:
06-20/482-2270
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv9000 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső