Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Szekeres Piroska ~ ÁLTALÁNOS és ÜZLETI angol ~ felkészítés EURÓPAI és AMERIKAI vizsgákra ~ tolmácsolástechnika ~ 90 perc 9200-11000 Ft ~ XIII. ker. Árpád-hídnál és online

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár,

15 éve tanítok angolt középiskolásoknak és felnőtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsőfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.

Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát – tolmácsolás és angol tanítás mellett – a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképző tanfolyamon.

~~~~~~~~~~

Általánosan hasznosítható tanácsok és átfogó magyarázatok a lényegre vonatkozóan. A gyermekkor elmúltával ezek adják a gyors fejlődés kulcsát az angol tanuláshoz minden fontos területen. (Nyelvtan, kiejtés, szókincsfejlesztés, szövegértés, írás és beszéd.)
Felnőtt fejjel kezdtem komolyan foglalkozni az angol nyelvvel, így különösen sokat jelentettek torontói tanáraim kulcsmegoldásokat nyújtó tanácsai, magyarázatai, melyek végre jó útra tereltek angol tanulmányaim során.
Részben e tapasztalatomat szem előtt tartva igyekszem segíteni tanulóim fejlődését az eredményesség jegyében.

A hatékonyság és speciális célok (például vizsgára készülés) figyelembe vétele mellett azzal szeretek foglalkozni órán - a téma, a tananyag, a feladatok jellege és a technikai eszközök tekintetében -, amiben tanulóim leginkább kedvüket lelik.

Igény szerint örömmel alkalmazok magánóráimon olyan a tolmácstanári munkám során elsajátított módszereket, melyek új kapukat nyithatnak az angolul tanulók számára a beszédkészség fejlesztése terén.

Érettségi, TELC, EURO, LanguageCert, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origó, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel diákjaimat általában.

~~~~~~~~~~

Ha valaki 5-ből 5-ször jön órára, a 6. alkalom ingyenes számára. Így 11000 Ft helyett átlagosan 9200 Ft lehet a 90 perces óradíj. (A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.)

90 perc 9200 - 11000 Ft

Konszekutív tolmácsolástechnika fejlesztésben is segédkezem adott áron hétköznap 10 és 14 óra között.

Mobilszámom: 20 – 482 – 2270
Email címem: szekeres.piro@gmail.com

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest XIII. kerület, Esztergomi út, a Dráva utca és az Árpád-híd között
Telefonszám:
06-20/482-2270
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv11000 Ft / 90 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső