Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Török Csaba IGÉNYES ÉS LELKIISMERETES OKTATÁS, TEHETSÉGGONDOZÁS AZ ASTORIÁNÁL. MATEMATIKA, FIZIKA, KÉMIA EGY HELYEN, AKÁR ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS!

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Kata

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő,

Szeretettel várlak ONLINE óráimon. Nem kell félni tőle, bevált módszer!

#angoltanár #angol #beszéljangolul #nyelvvizsga #középfokra #felsőfokra #alapfokra #üzletiangol #tanuljunkdinamikusan #tippek #játszvatanulni #onlineangol #englishonline #englishteacher #ilovemyjob #speakenglish #vocab #englishtips #grammartips #noworries #innovative #speeditup #modern #interactive #conversations #fast&quick #quicklearning #businessenglish #languageexams #ielts #tryit

Ha egy szórakoztató, de alapos, dinamikus és jól felépített tanmenetre vágysz, keress meg bátran.
Vállalok angol nyelvtanítást, nyelvvizsgára felkészítést, üzleti angol nyelvtanítást.

Itt egy nagyon érdekes TED videó a nyelvekről. Ha szeretnéd megérteni ezt és hasonló videókat, filmeket, szeretnél jól beszélni angolul, keress meg! :)

https://www.youtube.com/watch?v=RKK7wGAYP6k

Több, mint 10 éves angol nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem egyetemen, nyelviskolában és 1 to 1 órákon, több évig éltem Angliában és az USA-ban. Számtalan tanítványomat készítettem fel nyelvvizsgákra, vagy „csak egyszerűen" megtanult jól angolul.

Ezen kívül jó tíz évet a versenyszférában dolgoztam, ebből majd 7 évet vezetőként (IT Recruitment, munkaerő-közvetítés, toborzás). Ez egy olyan terület, aki a gyorsabb és jobb, az győz. Ehhez egy jól felkészített, gyors, profi Csapatra volt szükség. Feladataim közé tartozott a tehetség menedzsment is, amikor is szem előtt kellett tartani, hogy minél gyorsabban és profi módon megtanulja\alkalmazza a kolléga a folyamatokat, a hiányzó készségeket.

Minden területen az a cél, hogy rövid idő alatt minél hatékonyabbak legyünk. Természetesen a sok munkát nem lehet megúszni, de jó stratégiával és megfelelő módszertannal hamarabb célba érünk. Ezt képviselem óráimon.
Online órákat vállalok. Ne félj tőle, az online órákkal időt és pénzt spórolsz, nincs utazási költség, elvesztegetett percek, órák, az órarend is rugalmasabban alakítható, ... Online mindig könnyebb :)

Óráimon bemutatok új eszközöket, rendszereket, applikációkat, gondolkodásmódot.

Szeretettel várlak interaktív, kreatív óráimon.

The proof is in the pudding ;)

üdvözlettel, Kata

 

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
06-20/533-0022 (viber, whatsapp)
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen, max. 3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelvKezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Üzleti angol3000 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső