Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Török Csaba HATÉKONY OKTATÁS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS. ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS! BEADANDÓ DOLGOZATOK.

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Ujhely Zsuzsanna

Bemutatkozás

A tanításban fontos számomra a jó kapcsolat kialakítása tanítványaimmal, a jó hangulat megteremtése az órákon, a pozitív megerősítés és a türelem.
Közel 20 éve foglalkozom magántanítással, ez idő alatt sok tapasztalatot szereztem a tanítás terén. Nálam a tanulás személyre szabott, és fontos, hogy a legjobbat kihozzam tanítványaimból. Emellett külön kihívást jelent számomra megoldást találni az egyéni akadályok leküzdésére. Igyekszem az órákat érdekessé tenni, az angolt megszerettetni, hogy ezáltal a tanulás élvezetes és a lehető legkönnyebb legyen.
Angol tanítási tevékenységem széleskörű: tartok játékos gyerek foglalkozásokat, vállalok korrepetálást, középfokú vizsgára, közép és emelt szintű érettségire felkészítést. Szeretettel várom azokat is, akik a nyelvet csak maguknak kedvtelésből, kihívásként vagy a napi használat kedvéért szeretnék elsajátítani korosztályra való tekintet nélkül.
Az órák igény szerint lehetnek 45, 60 vagy 90 percesek, délelőtt vagy délután. Iskola időn kívül nyáron is tanítok.

 

 

 

Adataim

Cím:
1204 Budapest, Ábrahám Géza u.
Telefonszám:
06-20/496-3661
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
Az óra helyszíne megegyezés szerint. Főleg Pesterzsébeten vállalok tanítást, de hétvégén el tudok menni a távolabbi helyszínekre is.
Vállal csoportos oktatást?
2-4 fő; csoportos kedvezményt adok
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelvKezdő, Alapfok, Középfok4000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső