Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Argaz Éva - francia tanár

Bemutatkozás

Francia nyelv tanár,

Argaz Éva vagyok, szellemi szabadfoglalkozású francia fordító, nyelvoktató, több nyelvvizsgára felkészítő könyv szerzője.
Korábban dolgoztam az Euroscript Budapest Kft-nél, ahol közbeszerzési pályázatokat fordítottam franciáról magyar nyelvre az Európai Unió Hivatalos Lapjának, azt megelőzően pedig 9 évig a Mátra Cukor Rt-nél francia tolmács és műszaki szakfordító munkakörben alkalmaztak.
Az eredeti szakmám gyógyszertári asszisztens, 17 évig Algériában, az ország legnagyobb kórházában dolgoztam felsőfokú technikusként gyógyszer-könyvelésen. A kinti politikai helyzet miatt haza kellett költöznünk. 1994-ben megszereztem a felsőfokú nyelvvizsgát, és attól az évtől rendszeresen fordítok, előtte pedig tolmácsoltam is cégeknek, fordítóirodáknak. Évek óta több országból vannak tanítványaim, kint élő magyarok, és akiket Skype segítségével oktatok.
Eddig megjelent könyveim: Gyakorló feladatsor francia alapfokú nyelvvizsgához, Felkészülést segítő könyv francia középfokú nyelvvizsgához, Teszteljük a középfokú francia nyelvtudásunkat és Biztos út a sikeres francia nyelvvizsgához. Kaphatók a könyvesboltokban, valamint megrendelhetők nálam 40% kedvezménnyel. Készülő könyvem címe: Francia 1x1, amely a teljesen kezdő szinttől készíti fel a diákokat B2 szintig. Valamennyi könyvemhez megoldást is talál az olvasó. Kivonatuk megtalálható a honlapomon: www.argazeva.hu Tel: 06 (20) 417-0898.

 

 

 

Adataim

Cím:
1214 Budapest (Csepel) Kossuth Lajos utca 152. 9/41.
Telefonszám:
06-20/205-9111
Weboldal:
http://www.argazeva.hu
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen, max. 3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Francia nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok3800 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső