FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Angol, német, matematika, fizika tanár: Tar Márta Flóra

Bemutatkozás

Tar Márta Flóra MEd többdiplomás HATÉKONY mestertanár, EREDMÉNYES oktató, SZEMÉLYRESZABOTT mentor, szakvizsgázott pedagógus, szakfordító, tolmács, nyelvvizsgáztató, emelt szintű érettségi vizsgáztató

Általános iskolai tárgyak tanár, Analízis tanár, Angol tanár, Angol szintaxis tanár, Angol-amerikai irodalom, kult. tanár, Célnyelvi civilizáció tanár, Differenciálszámítás tanár, Fizika tanár, Fizika idegen nyelven tanár, Gazdasági matematika tanár, Integrálszámítás tanár, Jogi angol szaknyelv tanár, Magyar mint idegen tanár, Matematika tanár, Matematika idegen nyelven tanár, Német tanár, Szállodai ismeretek angolul tanár, Szállodai üzemeltetés angolul tanár

ANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, MATEMATIKA IDEGENNYELVEN igényes és MAGYAR MINT IDEGEN NYELV hatékony OKTATÁST VÁLLAL többdiplomás OKLEVELES MESTERTANÁR, SZAKVIZSGÁZOTT PEDAGÓGUS, közoktatásvezető ÉS MENTORTANÁR nyelvvizsgáztató, Coach, SZAKFORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS ONLINE vagy a BLAHA LUJZA TÉRNÉL személyesen jól megközelíthető, frekventált külön helységben.

Ha Ön vagy gyermeke küzd az iskolai kihívásokkal és szeretnének hatékony, személyre szabott segítséget, akkor jó helyen járnak! Óráimon nem csak az elmélettel foglalkozom, hanem gyakorlati feladatokkal is segítem a diákokat. A tanulásnak nem szabad frusztrációnak lennie, számomra fontos, hogy a diákok motiváltak és pozitív élményekkel gazdagodjanak. Mindig az adott diák igényeihez és szintjéhez igazodom, és célom, hogy időben, stressz nélkül segítsek a felkészülésben.

Sajnos, az iskolai oktatás gyakran nem képes egyéni igényekre szabottan foglalkozni a diákokkal. A köznevelésben könnyen elveszhet a személyes kapcsolat, és a diákok gyakran érzik magukat figyelmen kívül hagyottnak. A képesítéssel nem rendelkező hirdetők nem mindig biztosítják a szükséges támogatást és motivációt. Szaktanárként személyre szabottan és egyénileg tanítok minden diákot. Tudom, hogy minden diák más, és mindenki saját tempóban tanul. Reál és humán tárgyak esetén is fontos, hogy az egymásra épülő ismereteket megfelelően értelmezzük és gyakoroljuk. Ennek hiányában a tanuló könnyen elveszítheti a fonalat, és ez a tanulásban való előrehaladást is gátolhatja.

Elkötelezett, hatékony NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS ANGOL, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, ANALÍZIS TANÍTÁS, felzárkóztatás, fejlesztés, SZINTENTARTÁS,TEHETSÉGGONDOZÁS, VERSENYEKRE FELKÉSZÍTÉS (rendelkezésre állnak matematika-fizika nagymúltú versenyek anyagai több mint 20 évre visszamenőleg) Origó, Business English, TECHNICAL (műszaki) English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÁS, ORVOSI szakmai, OECONOM, KITEX, Gazdálkodó, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TIT-IXAM, iTOLC, ECL, BME, BGE, Corvinus, DEXAM, Euro, EURO-PRO és IELTS, TOEFL, ÖSD, Goethe stb.) nyelvi oktatást és PROFEX, ZÖLD ÚT, KITEX SZAKMAI stb. NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTÉS. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven.

My name is Flora. I teach Maths, Physics, English, German and Hungarian as a foreign language in-person or online. My students are from all over the world. My prices are planned to make it comfortable for residents of all countries to learn. I am a qualified teacher, MEd teacher, MSc teacher, mentor, interpreter and professional translator. I have always been interested in the structure and nature of languages and natural laws as well. I have been teaching for more than 20 years, and I have had several successful students (IGCSE, A-level, IB) who are at universities around the world. I place special emphasis on tailoring the lessons to the exact needs of my students. I would like to make it possible for you to find a teacher or a tutor from any of my other subjects with experience and patience.

I offer anyone available online private lessons at reasonable prices.

Tapasztalatból ismerem a matematika és fizika különböző témaköreiben nehézséget okozó problémákat, egyénre szabott módszereimmel széles körű igényeknek megfelelően támogatom diákjaim a feladatok megoldásában. Jó hangulatú órákkal, hatékony, feladat, verseny- ill. vizsgacentrikus felkészítést tartok egyetemistáknak is, akár angol vagy német nyelven is.

Szeretettel várom azok jelentkezését, akik
- tehetséggondozást szeretnének
- versenyre készülnek
- eredményes közép- vagy emelt szintű érettségit tennének
- javítani szeretnének eredményeiken
- szeretnék, ha valaki elmagyarázná, amit az órán nem értettek meg
- zh-ra, vizsgára szeretnének sikeresen felkészülni
- osztályozóvizsgára/pótvizsgára készülnek
- nyelvvizsgázni szeretnének
- állásinterjúra készülnek
- szinten tartást vagy tanulni szeretnének.

Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés, a házi feladat és minden felvetődött probléma tisztázása. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó bármely általam EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN tanított tárgy oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban. HÉTVÉGÉN IS tanítok.

Szükség szerint igazodik az órák hossza 60 vagy 90 percre az eredmény elérése érdekében. Hatékony, KÖNNYEN megtanulható anyagokkal állok rendelkezésre. Az igazi tudásra és gyakorlásra összpontosítva lehetünk csak sikeresek és elégedettek a tanulási eredményekkel.
Ha szeretnék olyan tanárt, aki nem csak oktat, hanem támogat, motivál és segít felfedezni a tanulás örömét, szeretettel várom Önöket óráimon! Ne hagyják, hogy a tanulás stresszt okozzon, hanem élvezzék a sikerélményeket és a fejlődést! Keressenek bizalommal emailben vagy telefonon! Az órák zavartalansága érdekében a legalkalmasabb emailben felvenni velem a kapcsolatot, gyorsan válaszolok.

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest 7. ker. Szövetség utca
Telefonszám:
06-20/570-9022
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profitanarno
Weboldal:
https://tarmartaflora.hu
Tanít saját helyszínen?
online
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Egyéni vagy csoportos
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Általános iskolai tárgyakÁltalános iskolaMegegyezés szerint
Analízis Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Angol nyelvAlap, közép, felsőfok, speciális (üzleti, kereskedelmi, gazdasági, egészségügyi, orvosi, jogi, műszaki, idegenforgalmi, vendéglátás/turizmus szaknyelv is!)Megegyezés szerint
Angol szintaxis Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Angol-amerikai irodalom, kult. Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Célnyelvi civilizáció Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Differenciálszámítás Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Differenciálszámítás Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Fizika Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Fizika idegen nyelven Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Fizika idegen nyelven Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Gazdasági matematika Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Gazdasági matematika Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Integrálszámítás Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Jogi angol szaknyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelvMegegyezés szerint
Magyar mint idegen nyelvAlap, közép, felsőfok, speciális (üzleti, kereskedelmi, gazdasági, egészségügyi, orvosi, jogi, műszaki, idegenforgalmi, vendéglátás/turizmus szaknyelv is!)Megegyezés szerint
Matematika Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Matematika idegen nyelven Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Német nyelvAlap, közép, felsőfok, speciális (üzleti, kereskedelmi, gazdasági, egészségügyi, orvosi, jogi, műszaki, idegenforgalmi, vendéglátás/turizmus szaknyelv is!)Megegyezés szerint
Szállodai ismeretek angolul Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint
Szállodai üzemeltetés angolul Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, EgyetemMegegyezés szerint

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső