Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Sediánszky Nóra

Beszédfejlesztés, Cikkírás, Dráma/színház, Filmelemzés, Fogalmazás, Francia nyelv, Kreatív írás, Magyar irodalom, Magyar nyelv és irod. szak vmely kurzusa, Művészettörténet, Olasz nyelv, Szakdolgozatírás, Színháztörténet, Tarot kártya oktatás

További információ

 

 

Miskolczi Eszter

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő! :) Hosszú ideje egy fővárosi gimnáziumban tanítok, általános és középiskolai tanári diplomával is rendelkezem. Magántanítványaim mindegyike sikerrel jutott be a választott középiskolába vagy egyetemre. A lexikális és módszertani felkészítés mellett fontosnak tartom a SZEMÉLYES MOTIVÁCIÓ FELKELTÉSÉT. Ezt a valódi, belülről fakadó érdeklődést, elkötelezettséget, odafigyelést tanúsítom én magam is diákjaim és szaktárgyaim iránt.

Amiben segíteni tudok Neked:

- HA FELNŐTT VAGY: egyetemi felvételihez emelt szintű vagy középszintű (ismétlő) érettségire való felkészítést nyújtok digitális és hagyományos segédanyagokkal (térképek, feladatgyűjtemények, prezentációk, kidolgozott érettségi tételek)

- HA KÖZÉPISKOLÁS VAGY: fejlesztem szövegértési és szövegalkotási kompetenciáidat, megtanítalak műveket értelmezni, elemezni. Korrepetállak, felkészítelek az érettségire vagy javítóvizsgára. Nagy hangsúlyt kap az ÖNÁLLÓSÁG KIALAKÍTÁSA, az esszéírás, a topográfiai ismeretek, az ok-okozati összefüggések felismerésének gyakorlása és a kommunikációs készségek fejlesztése. Megtanítalak vizsgahelyzetben beszélni, viselkedni, túlélni... :):)

- HA ÁLTALÁNOS ISKOLÁS VAGY: megmutatom neked, hogyan kell, miért érdemes tanulni. Megtanítalak lényeget kiemelni, vázlatot írni, összefüggéseket felismerni. Segítek megérteni azt, ami nem megy. Bátran KÉRDEZHETSZ magyarázat közben is. Ha igényled, felkészítelek a KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI VIZSGÁDRA, legyen az 8,6,5 vagy 4 osztályos gimnázium. Figyelembe veszem az egyéni képességeidet, szükségleteidet, és a tanuláshoz nyugodt, biztonságos légkört biztosítok. A nyári hőségben klímával felszerelt lakásban tanítok.

Az ELSŐ TALÁLKOZÁS INGYENES, ismerkedéssel, az igények felmérésével telik. Kedves Szülők, Kedves Diákok! Keressenek, keressetek bizalommal e-mailben vagy telefonon!

Az órák díja:
2500 Ft / 45 perc
3500 Ft / 60 perc
5000 Ft / 90 perc

A megbeszélt időpontok lemondását vagy megváltoztatását kérem, időben szíveskedjenek jelezni! Az utolsó pillanatban (24 órán belül) lemondott órákat megtartottnak tekintem, ilyenkor az óra díja kifizetendő.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, XVI. kerület, Cziráki utca (az Örs vezér terétől egy megálló)
Telefonszám:
06-70/408-5413
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2 fő
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Magyar irodalom Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi2500 Ft / 45 perc
Magyar nyelvtan Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi2500 Ft / 45 perc
Történelem Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi2500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső