Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Horváth Edit

Magyar irodalom, Magyar nyelvtan, Történelem

További információ

 

Török Csaba HATÉKONY ÉS LELKIISMERETES OKTATÁS, TEHETSÉGGONDOZÁS AZ ASTORIÁNÁL, ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS!

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Miskolczi Eszter

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő! :) Hosszú ideje egy fővárosi gimnáziumban tanítok, általános és középiskolai tanári diplomával is rendelkezem. Magántanítványaim sikerrel jutnak be a választott középiskolába vagy egyetemre. A lexikális és módszertani felkészítés mellett fontosnak tartom a SZEMÉLYES MOTIVÁCIÓ FELKELTÉSÉT. Ezt a valódi, belülről fakadó érdeklődést, elkötelezettséget, odafigyelést tanúsítom én magam is diákjaim és szaktárgyaim iránt.

Amiben segíteni tudok Neked:

- HA FELNŐTT VAGY: egyetemi felvételihez emelt szintű vagy középszintű (akár ismétlő) érettségire való felkészítést nyújtok digitális és hagyományos segédanyagokkal (térképek, feladatgyűjtemények, prezentációk, kidolgozott érettségi tételek)

- HA KÖZÉPISKOLÁS VAGY: fejlesztem szövegértési és szövegalkotási készségeidet, megtanítalak irodalmi műveket elemezni, értelmezni. Korrepetállak, felkészítelek javítóvizsgára, érettségire. Nagy hangsúlyt kap nálam az ÖNÁLLÓSÁG KIALAKÍTÁSA, az esszéírás, a topográfiai ismeretek, az ok-okozati összefüggések felismerésének gyakorlása és a kommunikációs készségek fejlesztése. Megtanítalak vizsgahelyzetben magabiztosan beszélni, viselkedni, túlélni... :):)

- HA ÁLTALÁNOS ISKOLÁS VAGY: megmutatom neked, hogyan kell, miért érdemes tanulni. Hogyan kell lényeget kiemelni, vázlatot írni, összefüggéseket felismerni. Segítek megérteni azt, ami nem megy. Bátran KÉRDEZHETSZ magyarázat közben is. Felkészítelek a KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI VIZSGÁDRA, legyen az 8,6,5 vagy 4 osztályos gimnázium. Figyelembe veszem az egyéni képességeidet, szükségleteidet, és a tanuláshoz nyugodt, biztonságos légkört biztosítok. A nyári hőségben klímával felszerelt lakásban tanítok.

Az ELSŐ TALÁLKOZÁS INGYENES, ismerkedéssel, az igények felmérésével telik. Kedves Szülők, Kedves Diákok! Keressenek, keressetek bizalommal e-mailben vagy telefonon!

Az órák díja:
2500 Ft / 45 perc
3500 Ft / 60 perc
5000 Ft / 90 perc

AZ ÓRÁK LEMONDÁSA: a megbeszélt időpontok lemondását vagy más időpontra való áthelyezését, kérem, időben szíveskedjenek jelezni! Az utolsó pillanatban (24 órán belül) lemondott órákat megtartottnak tekintem, ilyenkor az elmaradt óra díja kifizetendő.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, XVI. kerület, Cziráki utca (az Örs vezér terétől egy megálló)
Telefonszám:
06-70/408-5413
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2 fő
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Magyar irodalom Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi2500 Ft / 45 perc
Magyar nyelvtan Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi2500 Ft / 45 perc
Történelem Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi2500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső